yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Change SS501 By a Magic Wand / Sihirli Degnekle SS501'i Degistir
Ben onlarin zefklerini degistirmek isterdim giydikleri elbiseler hiç hosuma gitmiyor. :d
? BLOCKB IS MY LIFE ?
[Resim: tumblr_olvtfdqgPs1sp9bkwo2_500.gif]
Kore_Güzeli black pearl
Ben sadece bulunduklari yeri deyistirirdim ve Kore dili disinda Türkçe'yide bilmelerini saglardimyada kendi bulundugum yeri ve dilimi tamamen degistirirdim ama onlarla tanismadan bunlarin hiçbirini yapmazdim bakalim huylari sulari nasil ondan sonra degistirirdim. Biggrin Smile
Giyim tarzlari begenmiyorum stilistlerini bide dinlerini degistirirdim.
(28-06-2010, Saat: 14:36)swd(hero:)) yazdı: Ben onlarin Koreli olmasini o çekik gözlerini ve korece konusmalaini çok seviyorum ama tek degistirmek isteyecegim yönleri dinleri olurdu hepsini Müslüman yapardim. =)=)
Süper Onay tam bende bu yorumu yapacaktim ki yapildigini farkettim.
Ha Birde yaslarini degistirirdim onlarin unnileri olmak en son isteyecegim sey. :img-hysterical:
Stilistlerini degistirmek isterdim. Biggrin Transparan siyahlari begenmedim, beyazlari güzeldi ama. Türkiye'ye gelmelerini saglardim, ayrica Müslüman olmalarini isterdim. Gozlukgulmek Baska nelerini degistireyim, onlar tek kelimeyle mükemmeller... Kalp

(28-06-2010, Saat: 18:26)angelus2097 yazdı: Ha Birde yaslarini degistirirdim onlarin unnileri olmak en son isteyecegim sey :img-hysterical:

Zaten unni olamazdin ablacim, sadece noona olabilirdin, çünkü unniyi kizlar söyler. Smile
Ben basta müslüman olmalarini isterdim daha sonra Hyung'un kocam olmasini ^^ digerleriyle de kanka olsam yeter onlarida çok seviyoruummmm. Opucuk
[Resim: 41026802.gif]

(28-06-2010, Saat: 18:33)khjlover yazdı:
(28-06-2010, Saat: 18:26)angelus2097 yazdı: Ha Birde yaslarini degistirirdim onlarin unnileri olmak en son isteyecegim sey :img-hysterical:

Zaten unni olamazdin ablacim, sadece noona olabilirdin, çünkü unniyi kizlar söyler. Smile
Niye ya bir filmde kendinden büyük bir kiza asik olan bir oglancik unni diyordu sanki ben mi yanlis hatirliyorum. Saskin Neyse zaten noona kelimesini hiç sevmiyorum. Igrenc Isteselerde olmam onlarin noonalari. Biggrin
(28-06-2010, Saat: 14:24)tgc yazdı: Ben olsam yasadigi yeri degistirip Türkiye' ye getirirdim. Abaza Biggrin

Sana katiliyorum canim. Bende yasadiklari yeri degistirip Türkiye'ye getirirdim..
VATAN SAĞ OLACAK, MEHMETÇİK SAĞ OLDUKÇA!

Ayni dili konusmamizi ve ayni yerde yasamamizi saglardim bu sayede daha kolay anlasabilir ve görüsebiliriz. Smile
SO Jİ SUB <3

Ben olsam direk kendime baglardim. Böylece hem Türkçe ögrenir hem Müslüman olur hem Türkiye ye gelir. Abaza
DBSK--SUPER JUNIOR--G-DRAGON--SS501--SHINee--BIGBANG

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi