yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Change / 체인지 (1996)
Change(1996)
[Resim: changewu.jpg]

Yönetmen: Jin-suk Lee
Yazar: Lee Seon-mi
Tarz: Drama , Komedi, Gençlik
Yayın Tarihi: 1997, 8 Ocak
Süresi: 105 Dk.
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore

Oyuncular

Jung Jun
Kim So-yeon
Lee Geung-young
Lee Seung-yun
Kwon Hae-hyo
Yim Hyun-sik
Park Won-suk
Yu In-chon
Park Jeong-su
Kim Min-jong

Konu:

Bir lisede iki öğrencinin vücutlarının yer değiştirmesiyle her şey karmaşık bir hal alir. Dae-ho bir baş belasıdır ve bu nedenle notları çok düsüktür. O hep gözaltındadır ve genelde dayak cezalarının kurbanıdır. Eun-bi burnu yükseklerde kibirli bir kitap kurdudur. Bir yağmurlu gecede, ikisine de aynı anda güçlü bir şimşek çarpmasıyla bedenleri değişir. Sonradan evlerine farklı bir insan olarak girmeye çalıştıkları için kovulurlar. Hareketleri arkadaşlarını ve öğretmenlerini korkutmaya başlar. Dae-ho dönem ortası sınavını başarılı bir şekilde geçince şüpheli bir öğretmen onu tekrar sınava sokar. Eun-bi ‘nin notları şiddetli bir biçimde düşmeye başlayınca ailesi hayal kırıklığına uğrar ve yurt dışına taşınmaya hazırlanırlar. Dae-ho'nun sınavlara tekrar girmesiyle masum olduğu ispatlanır ve Eun-bi ailesinin yurt dışına göç etme planlarını öğrenir. Yıllık okul festivali sırasında yeniden yağmur yağmaya başlar ve şimşek ve yıldırımlar gökyüzünü doldurur. Bir kez daha sanki planlanmış gibi çarpılırlar ve gerçek bedenlerine geri dönerler.

Çeviri:gülnus, ilovemin

English

Director: Jin-suk Lee
Writer: Lee Seon-mi
Genre: Drama,Comedy,Teen
Release Date: January 8, 1997
Runtime: 105 Min.
Language: Korean
Country: South Korea

Cast:

Jung Jun
Kim So-yeon
Lee Geung-young
Lee Seung-yun
Kwon Hae-hyo
Yim Hyun-sik
Park Won-suk
Yu In-chon
Park Jeong-su
Kim Min-jong

Synopsis:

Things become complicated in a high school when bodies of two students are exchanged. Dae-ho is a trouble maker whose grades are consequently bottoming out. He is a regular in detention and often times a victim of corporal punishment. Eun-bi is a snobby bookworm who has his nose turned up at the world. On one rainy night, the two exchange bodies when they are both hit simultaneously by strange lightning. They are subsequently kicked out of their homes when they try to return as different persons. Their actions begin to alarm their friends and teacher. When Dae-ho passes his midterm exams with flying colors, a suspicious teacher makes him retake the exam. When Eun-bi's grades begin to fall drastically, his parents disappoint and prepare to move abroad. Dae-ho is proven innocent through a retake of the exams and Eun-bi finds out his parents' plan for migration. During the annual school festival, it begins to rain and thunder and lightning fills the sky. Once again, as if it had been planned, Dae-ho and Eun-bi are struck again and they are returned to their rightful bodies.

Konusu çok komikmis ya. :img-hysterical:
Tanitim için sagol bal kavanozum. Abaza Opucuk
ZE:A|T-ara|SPEED

Tumblr*ım^^V

8x8
Mik~Hoi~Kit
Degisik bir konusu var. Biggrin
Tanitim için tesekkürler. Opucuk

safiyeee {Birtanem}

weba | muzur
Tanitim için tesekkürler. Onay
Tanitim için tesekkürler. Alkis
Bilgilendirme için tesekkürler.

Kanatlarımız var da uçmaya mı çalıştık?
Ya da düşmek bitmezken uçmaya mı alıştık?
Gözlerimiz bundan mı her daim yukarıda.Uçmaya çalışırken kırıldı kanadımız.
Bir medeniyet düşün düşmeyi uçmak sanan.Bir kanat düşün düşmek için olmayan.
Bir rahmet düşün alemleri kaplayan.

HYUN JOONG~RAİN

Degisik bir konusu varmis. Hele vücut degis tokusundan sonra olanlari merak ettim.
Tanitim için tesekkürler. Opucuk
Degisik bir konuya sahip. Biggrin
Paylasim için tesekkür ederim. Onay

Şekline, rengine bakma, Maksadı ne ona bak!
[Resim: 156552.jpg]

[Resim: 156553.jpg]

[Resim: 33696.jpg]

[Resim: 33697.jpg]

[Resim: 33699.jpg]

♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

[Resim: 33700z.jpg]

[Resim: 33701s.jpg]

[Resim: 33702.jpg]