yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chae Ryung (Chae Jung Ahn 채정안)
hilal su son hali ne kadar masum ve hüzünlü çok güzel bir kare...

tesekkür ederim sana
myres yazdı:hilal su son hali ne kadar masum ve hüzünlü çok güzel bir kare...

tesekkür ederim sana

rica ederimHappy0064Happy0064
hil_hil yazdı:[Resim: chaekx9.jpg]

Hilal harika bir resim bu tesekkürlerSmile.
Hakkınızı helal edin. ~
hil_hil yazdı:[Resim: chaekx9.jpg]

Mükemmel..sagol canim...

Denizler İmparatoru
Biraz basit oldu ama paylasmak istedim....
[Resim: 009002522lby2.jpg]

[Resim: 009004280lad0.jpg]

[Resim: chaekx9.jpg]

Denizler İmparatoru
çok güzel resimler arkadaslar.........
[Resim: korea.gif]
[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
ebru_yeom yazdı:ya ben en çok j.bogonun chaeye nasil evlenme teklifi ettigini merak ediyorum bu bölümle ilgili hiç resim yok mu?? yada replikleri hatirlayaniniz ??(biliyorum merak basa bela Biggrin Biggrin)

Sana bunun cevabini 2 gün içinde bulacam....

Bu arada Jae Ryung'ta en az Jang Hwa kadar güzel.Dizidede çok hanim ve en sevdigim karakterlerden
:character411:

hayatimda böyle sirin bisi görmedim desem yalan olurSmile dogum günü kutlu olsun
jbg yu kiskandigi hiçbir zaman söylenemez o baskici bir insan degildi. seviiyordu ve sevdini söyledi de... ama babasinin vasiyeti evliliklerine tuz biber oldu.. jbg nun jubg hwa ile evlenemeyecegi bir gerçekti...

böyle olgun bir kadindan da ancak bu beklenirdi zaten... ana jung hwa ile karsilastirilmasi sac ma cünkü b ona bes basar..

chae nin önyargisi... goong-boo nun küçükken yaraladigi gicik bi adam vardi ya... istee oooo onu ve arkadasi yona yi köle iken chae ye satmak istemisti ya, iste o zaman chae "gözlerindeki bakislarin kin me nefret ile dolu oldugunu" söyledigi bu adama bi gün âsik olucani nerden bilsindi ki? aslina bakarsaniz chae yi seslendiren kadinin sesi igrenç.. nefes alis verislerine dikkat etmiyodu..
Chae hiçbi zaman junghwa ile kiyaslanamaz hatta hiç bi bayan evet onurulu ve hanimefendidir kendisi ama olmaz gzm sana hiç bi zaman bu konuda katilmayacam katilamam

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi