15-01-2010, Saat: 23:04
ewt çeyank önce onu görseydi asik olacagini söylemssti ama sonuçta ask bu orada sadece onu kirmak istemedigi için öyle söyledii bence ...
Chae-kyung Shin'den Önce Yul'u Görseydi Yul'u Sever Miydi?
|
15-01-2010, Saat: 23:04
ewt çeyank önce onu görseydi asik olacagini söylemssti ama sonuçta ask bu orada sadece onu kirmak istemedigi için öyle söyledii bence ...
16-01-2010, Saat: 13:56
Bence severdi sonuçta ilk Shin'i gördügündede asik olmadiki zamanla oldu bence ilk Yul'u görse severdi hem onu kim sevmezkii
![]()
18-01-2010, Saat: 1:00
Severmiydi sevmezmiydi bilmiyorum..
Yul'un ona olan sevgisi beni o kadar etkilemistiki bir insan bu kadar sevilirmi diyecek kadar derin bir sevgi, bakislari bile o kadar samimi,koruyucu ve aglamasi gerçekten ona çok üzüldüm.. Bu dünyada bagli oldugunuz bazi baglar vardir. Bazilarinida söküp atarsiniz.Ve insan basindan beri bos olan bazi seyler yasar. ![]()
19-01-2010, Saat: 3:08
bence yul'un önce görmesi önemli degil ...
önemli olan cea yung'n kimi sevecegi ve kimin onu sevecegi önemli burada....
Ben sonuna kadar mücadele edeceğim.En iyi yeri sonunda gülümseme olması ~ JOO Jİ HOON
19-01-2010, Saat: 16:04
O sevmesede biz Yul'u seviyoruzz
![]()
22-01-2010, Saat: 1:44
bence sevmezdi çünkü o yul u arkadas olarak görüyor shin den önce de tanisa böyle görecekti ve asik olmayacakti bence.
![]()
22-01-2010, Saat: 1:47
Bence severdi o çocuk kaçar miydi hiç ?
![]() ![]() ![]()
bence önce yulu görse onu severdi.onu kim sevmez ki
26-01-2010, Saat: 0:17
bence daha önce karsilassalarda fark etmez gene sini severdi çünkü yulu
arkadasi olarak gördü o zamanda arkadasi olarak görürdü sin ona soguk davranmasina ragmen sini hiç bir zaman arkadas olarak görmedi bir insanin ilk bakisi nasilsa öyle kalir bence degismez sini sevdi genede sini severdi prensesimiz ....
30-01-2010, Saat: 14:21
Yul'u severdi.Çünkü chae shinden önce keske seninle tanissaydim demisti.iyi hatirliyorum
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|