yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çankaya Köşkü Resepsiyonunda Kore'nin Ankara Büyükelçisi ve Eşi / Korea's Ambassador
Img-kiss 
Çankaya Köşkü Resepsiyonunda Kore'nin Ankara Büyükelçisi ve Eşi / Korea's Ambassador to Ankara Cankaya Palace, and his wife Reception

Evet, yanlış duymadınız. Biggrin Geçen gün, sanırımm Trt'de Çankaya Köşkü Cumhuriyet resepsiyonunu izliyordum ki, bir baktım hanboklu bir bayan. Smile Tabii o an aklımda şimsekler çaktı, dedim kesin bunlar Kore'li ve yanılmadım da. Biggrin Biraz araştırınca onların, Kore Ankara Büyükelçisi Bae Jae Hyun ve Eşi olduğunu öğrendim Biggrin

Bir videosunu buldum ve resimlerini çektim, video'yu izlemek isterseniz aşağıdaki adresten izleyebilirsiniz.

Tıkla ve izle !

Joo Ji Hoon Fan Club
Yoon Eun Hye Fan Club
Evet ben izledim, arastirdim, açacaktim ama, pek birsey bulamayinca vazgeçtim, bizim sitedekiler cin gibi açarlar hemen dedim haha, hatta Japonlar'da vardi. Biggrin
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Konu için çok tesekkürler. Harika bir haber ^^ Smile
Süper bir haber. Happy0064
Ben de dün haberlerde izlemistim, bir anda Kore'nin geleneksel kiyafetini görünce anladim, Koreli olduklarini ve evde bagirmaya basladim. Kore, Kore diye, annem de korkmus. Biggrin Bu aralar, biraz çildiriyorum. Sanirim televizyonda Kore ile en küçük bir sey görsem, sevinçten kafayi yiyorum. Pisman Biggrin Hatta benim de aklima geldi, ertesi gün bu bizim sitede çikar diye, artik Korea Fans'tan evde bizim site diye bahsediyorum. Alkis Tesekkürler.
Çık gel bir kez daha beni bozguna uğrat...
(31-10-2009, Saat: 22:57)watashi wa ipek yazdı: Evet ben izledim, arastirdim, açacaktim ama, pek birsey bulamayinca vazgeçtim, bizim sitedekiler cin gibi açarlar hemen dedim haha, hatta Japonlar'da vardi. Biggrin

Iltifatin için, tesekkür ederim. Smile
Hepinizin begenmesine sevindim, arkadaslar. Smile
Joo Ji Hoon Fan Club
Yoon Eun Hye Fan Club
Evet görmüstüm bu haberi, her kanalda yayinladilar.
Haber için tesekkürler.
Evet, bende haberleri izlerken gördüm ve görür görmez bagirmaya basladim. "Koreliler, hanbok giymis kadin, Koreliler gelmis!" diye Biggrin Aklimdaydi foruma eklemek ama, benden önce davranmissin, canim Onay
Çok tesekkürler. Smile
EXO ♥
"Love Me Right"
>> Baekhyun ♥ <<

♔ hook blade
(31-10-2009, Saat: 23:17)Y é s i m yazdı: Evet görmüstüm bu haberi her kanalda yayinladilar.
Haber için tesekkürler.

Onay

(31-10-2009, Saat: 23:19)chae-kyung yazdı: Evet, bende haberleri izlerken gördüm ve görür görmez bagirmaya basladim "Koreliler, hanbok giymis kadin, Koreliler gelmis!" diye Biggrin Aklimdaydi foruma eklemek ama, benden önce davranmissin, canim. Onay
Çok tesekkürler. Smile

Asliinda önce davrandigim bile söylenemez, o kadar yavas bir bilgisayarda çalisiyorum ki düsün konu 1 saatimi aldi. Biggrin Biggrin Yine de tesekkür ederim. Smile Smile
Joo Ji Hoon Fan Club
Yoon Eun Hye Fan Club
Alıntı:
Çankaya Köskü Resepsiyonunda Kore'nin Ankara Büyükelçisi ve Esi

[b]Evet yanlis duymadiniz. Biggrin Geçen gün sanirim, Trt'de Çankaya Köskü Cumhuriyet resepsiyonunu izliyordum ki, bir baktim hanboklu bir bayan! Smile Tabii o an aklimda simsekler çakti, dedim kesin bunlar Kore'li ve yanilmadim da. Biggrin Biraz arastirinca onlarin, Kore Ankara Büyükelçisi Bae Jae Hyun ve Esi oldugunu ögrendim Biggrin

Bir videosunu buldum ve resimlerini çektim, video'yu izlemek isterseniz asagidaki adresten izleyebilirsiniz.

Tikla ve izle !
Evet, ben de haberlerde gördüm. Hanbok giyinmis bir bayan görünce, Koreli olduklarini tahmin etmistim. Esi de hanbok giyseydi, daha hos olurdu aslinda. Ama, resepsiyonda takim elbiseden baska bir sey giymek, yasak sanirim.
Konu için tesekkürler. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi