yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Candy Candy / 캔디 캔디 (1981)

Candy Candy / 캔디 캔디 (1981)

[Resim: korefilmi1rk0.jpg]

Filmin Adı: Candy Candy / 캔디 캔디 (1981)
Yönetmen: In-hyeon Choi
Yazar: Man Izawa (komedi)
Yapım Yılı: 1981
Tür: Drama

Oyuncular

Shin-hie Choi
Do-hie Kim
Hyo-jeong Eom
Bo-geun Song
Eun-suk Yu

Konu

Güney Kore'de Seker Kız Candy'den esinlenerek yapılmış bir film olduğunu biliyor muydunuz?
Filmin ismi de zaten Candy Candy. 1981 yapımı bu filmde, Candy ve Annie yine yetimhanede büyüyorlar. Bir gün Annie evlat ediniliyor. Candy ona mektuplar yazıyor ama Annie'den ancak yedi yıl sonra bir cevap alıyor ve Annie ona bu mektupta artık onunla görüşmek istemediğini çünkü kimsenin kendisinin bir yetimhanede büyüdüğünü bilmesini istemediğini yazıyor. Candy bir iş adamının himayesi altına giriyor ve kendi yaşındaki bir çocuğa (Anthony) âşık oluyor. Ancak çocuk, sağlığı pek yerinde olmadığı için erken yaşta ölüyor. Sonra Candy rahibelerin olduğu bir okula gönderiliyor ve orada Annie ile karşılaşıyor.

Kaynak

English

Name of the movie: Candy Candy / 캔디 캔디 (1981)
Director: In-hyeon Choi
Writter: Man Izawa (comic)
Date of Release: 1981
Genre: Drama

Cast

Shin-hie Choi
Do-hie Kim
Hyo-jeong Eom
Bo-geun Song
Eun-suk Yu

Subject

In an orphanage live two girls, Candy and Annie, who are always at odds with their playmate Tom. When Tom is adopted they realize just how much of a friend he really was.

Source
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
[Resim: korefilmi2ku2.jpg]

[Resim: korefilmi3op7.jpg]

[Resim: korefilmi4jd6.jpg]
Tesekkürler, güzel bir filme benziyor. Onay

Konu için sag ol. Onay
Konusu çok güzel ama siyah-beyaz film olmasi daha güzel. Konu için tesekkürler. Smile
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Siyah beyaz benim renklerim oldugu için bu filmi en kisa zamanda izleyecegim, konusu çok ilgimi çekti zaten açiklarken.
Paylasim için tesekkürler Seker Kiz Candy favori çizgi filmlerimdendir, ellerine saglik. Smile
[Resim: pegiimza.png]
Harika tam nostaljik, bence karakterleri çizgi filmle de çok uygun. Smile Smile Kesinlikle izlemek isterdim. Smile Hala sonu ne oldu bilmiyorum çünkü. Smile Candy su sakalli adamla mi evlendi acaba? Bunlari hep merak ettim. Tery diye bir çocuk vardi. Ah Nostalji yaptirdiniz bana. Biggrin Biggrin Çocukluk günlerimi özledim. Aglaelsalla
Ben Seker Kiz Cand'yi pek izlemesemde ablam anlatirdi bana hep, çünkü benim dönemimde çok yayinlanmadi, bende hiç bir zaman sonunu izlemedim, filmcime söyledim bulabilirsem orjinalini, Türkçe alt yazili izleyecegim.
Seker Kiz Candy'nin Kore versiyonu demek. Biggrin Ilginç bir yapit, izlemek isterdim. Smile
Paylasim için tesekkürler. Smile

The darkest nights produce the brightest stars.
-Always keep the faith.
TVXQ/JYJ

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi