yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çanakkale Zaferi ve Sehitleri Anma Günü (18 Mart)
bizim için gözlerini kirpmadan hayatlarini feda eden on binlerce askerimiz;siz rahat uyuyun emanet ettiginiz bu vatanin gökyüzünden hiç bir zaman o bayrak inmeyecek
DUR YOLCU;
Bilmeden gelip bastigin bu toprak
Bir devrin battigi yerdir.
Egilde kulak ver bu sessiz yigin
Bir vatan kalbinin attigi yerdir...
Çok önemli bir gün.Bu gün Çanakkale geçilmedi.Sehitlerimizin ruhlari sad olsun Aglama
çanakkale deniz zaferi kutlu ve sehitlerimizin ruhu sad olsun

Çanakkale Zaferi'nin 94. yildönümü Kutlu Olsun!
Çanakkale Sehitlerini minnetle aniyoruz! Ruhlari Sad Olsun!
[Resim: 57piyadealay.th.jpg]
bencede onlari unutmayalim rahmetle analim
Bütün sehitlerimizin topragi bol olsun. Dualarimiz onlarla birlikte...

(19-03-2008, Saat: 1:48)_Lee Young-Ae_ yazdı: Evet arkadaslar bugün bizler için çok önemli birgün.Çanakkale Sehitlerimizin yani Atalarimizin sirf bizim için Vatan için düsmanlari bu topraklara katmamak için kendi canlari pahasina savastiklari ve de bu savasin öyle bir savas olup düsmani bozguna ugrattigi birgün.ve bu yüzden;
Lütfen Onlari Rahmetle Analim...Hepsininde Ruhlari Sad Olsun...
Çok tesekkür ederim arkadasim, Bu kutsal günü bizlara hatirlattigin için. Son zamanlarda, bu günki rahat ve huzurumuzu kimler sayesinde elde ettigimizi unutmus gibi görünüyoruz. Bütün sehitlerimizin ruhu sad olsun. Mekanlari cennet olsun.
Ne Mutlu Türküm Diyene.
Yil'in en sevdigim günü Smile Elbette ben hiç unutmuyorum onlari ama bugün TVlarda hatirliyor hep Çanakkale sehitleri ile ilgili mini diziler, belgeseller yayinliyorlar ve her seferinde bir sey daha ögreniyorum Smile

Koreliler Sejong'u var Seon-Duk'u var Jumong'u var olabilir ama bizim de Osmanli Padisahlarindan tut Atatürkümüze ve her bir sehidimize kadar Kahramanlar la dolu bir Tarihimiz var
Çanakkale sehitleri dinleri için can vermis yigitler. Onlari hiç unutmayacagiz... Gerçek kahramanlik hikayesi bu dur.
Çok önemli bir gün bugün. Tüm sehitlerimize Allah rahmet eylesin. Onlar olmasaydi biz buralarda olmayacaktik.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi