yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Can You Hear My Heart / 내마음이 들리니 (2011)
(19-12-2011, Saat: 1:42)PilSuk yazdı: 30 bölüm su gibi geçti..
Nasil güzel bir dizi yapmislar yaa yazanada yönetenede helal olsun..
Bu dizide kimse kimsenin birseyi degil ama herkes herkesin birseyiydi..
Oyuncularin herbiri gerçekten muhtesem oynamislar..
Anlatmakla bitmeyecek bir dizi diyeyim izleyen pisman olmaz..

Dizideki sürekli söylenen sarkida çok güzeldi Smile

'' Yesil çayirlar üzerinde resim gibi evler yapilsin..
Sevgilimle birlikte yüzyil yasamak istiyorum..
Baharda tohumlar saçilsin..yazin çiçekler açsin..
Sonbahar hasat mevsimi..
Kisin mutlu olacaksin..
Lüks binalar heybetle yükselse bile..
Modayi takip ederek yasamak kisinin kendi seçimidir..
Bense sazdan kulübemde seninle ates böceklerini seyretmeyi severim..
Seninle birlikte olmayi severim..
Birlikte yasadigimiz sürece..........''

db Birlikte Heart Smile

Gerçekten sarki çok güzel ögrenmek gerekli ama onlar kadar eglenceli söylemek gerek ayakkabiya da atar tutariz Happy0064
ölürüüüm ölürüüümmm ne kadar güzel bi dizi olmus Allahiimm Smile hersey vardi içindeSmile cha doong joo hayalimdeki kisisin;)
Blush 
Gerçekten çok güzel bir dizi olmus.. Emegi geçenlere tesekkürler.

Dizide çalan piyano ne harika bir seydir öyle yaa, çok etkileyici..Blush
Kim Hyun Joong
Harika ya!
Yeni bir diziye basladim sonunda.Bu diziyi seçerek isabetli bir seçim yapmisim.Çok güzel bir dizi.Henüz 13.bölümdeyim.30 bölüm çok fazla ama olsun basladim artik,firsat buldukça azar da azar da olsa izlemeye çalisacagim.Dizinin konusu ilginç,karakterleri ise süper.Umarim sonu kötü bitmez.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

(19-03-2012, Saat: 2:06)Anatoliana yazdı: Yeni bir diziye basladim sonunda.Bu diziyi seçerek isabetli bir seçim yapmisim.Çok güzel bir dizi.Henüz 13.bölümdeyim.30 bölüm çok fazla ama olsun basladim artik,firsat buldukça azar da azar da olsa izlemeye çalisacagim.Dizinin konusu ilginç,karakterleri ise süper.Umarim sonu kötü bitmez.

Finali yaptiginda bu diziye geç basladigin için pisman olacaksin. Biggrin

yorumlara bakılırsa güzel bir diziye benziyo.drama türü mü? komedi falan olmayınca pek sıkılıyorum da ://
(26-05-2012, Saat: 15:16)kübra hae yazdı: yorumlara bakılırsa güzel bir diziye benziyo.drama türü mü? komedi falan olmayınca pek sıkılıyorum da ://

Komedi, dram herşey var içinde Smile İnan bana asla sıkılmayacaksın, hemen başla Biggrin

ellerine sağlık Onay
Bölüm sayısı uzun ama yinede izlerim. Smile Bilgiler ve fotoğraflar için teşekkürler. Angel
♥♥♥♥Night06 çok teşekkür ederim. ♥♥♥♥

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi