yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
C.N.Blue's Twitter / C.N.Blue'nun Twitter Paylaşımları
요건 제베이스랑 연습방사진!!
Çalisma odasinda esas bassimla bir resim

13/09/2010 JShin

여러분~잘지내셨습니까? 정신입니다 지금은일본앨범릴리즈기념공연연습중입니다!15일에일본으로또떠난답니다 ㅠㅠ�.지금까지씨엔블루사랑해주셔서감사합니다흑흑�. 장난이구요!ㅋㅋ또 15일은제생일이랍니다!짝짝짝 감사합니다�모두들건강히지내고계세용 
Millet~ Iyi misiniz? Ben JungShin. Çikacak Japonya albümünün konser hazirliklarinin ortasindayim. Ayin 15'inde Japonya'ya gidiyoruz. T_T Simdiye kadar CNBLUE'yu desteklediginiz için hepinize tesekkürler ühü ühü. Saka saka! hehe ve ayin 15'i benim dogum günüm. Sak sak sak tesekkürler. Millet kendinize iyi bakin.

Ve YongHwa:

용화/일본공연연습중.!!!아너무설레네요ㅋㅋ공연자주하는씨엔블루가되겠습니다ㅋㅋ많이많이보러와주세용ㅋ
YongHwa / Japonya konserinin hazirliklarinin ortasinda!!! Aaa çok tedirginim hehe. Biz bir çok konser veren CNBLUE'yuz. Hehe umarim pek çok insan bizi izlemeye gelir hehe.

Bu arada JShin'in çorabinda delik mi var ben mi yanlis görüyorum?? Biggrin
Aşk hiç bu kadar gamzeli olmamıştı.. Smile)
[Resim: normaljh11.jpg]

Biggrin Bende farkettim onu. Biggrin
Tesekkürler Betülcüm. Biggrin Karizma yerlerde JShin. BiggrinBiggrin
27.09.2010

“지금은소니지면촬영중이에요!!ㅋㅋ이 친구랑재밌게촬영중…ㅋㅋ이 제단체컷 찍으러갔다올께요 안녕~”
We’re filming the Sony Comercial now!!ㅋㅋwith my cute friend…ㅋㅋbe back later after finish a group shot,bye~”

"Sony'nin reklam çekimlerindeyiz.ㅋㅋsevimli arkadasimla birlikte...ㅋㅋ Grup çekimini bitirdikten sonra tekrar görüselim, hosçakalin~"

Yirim o arkadasini da seni de. Abaza

Paylasimlar için tesekkürler. Biggrin
06.10.2010
[Resim: 173156509.jpg]

“드디어 부산국제영화제에 갑니다!! 처음으로 배우로써 참가하게되서 너무기쁘고 설레여요! 내일이면 어쿠스틱 음원이랑 뮤직비디오가 공개된다고 하니까 많이 사랑해주세요^^ 어쿠스틱 빨리보고싶다~~0-0″
“Finally,we’re going to the Pusan International Film Festival! Very happy, first time I can participate as an actor,yay so excited! Acoustic song and music videos will be released tomorrow ^^ Please give us lots of love. I really wanna see acoustic soon~~ 0-0″

“Sonunda,Pusan Uluslararasi Film Festival'ine gidiyoruz!Çok mutluyum,ilk kez aktör olarak katilacagim,çok heyecanliyim!Acoustic'in sarkisi ve müzik videosu yarin yayinlanacak ^^ Lütfen bize sevginizi verin.Gerçekten Acoustic'i yakinda görmek istiyorum ~~ 0-0″

Çevirmeye çalistim.Umarim olmustur. Smile

Siz kalbimde bir numarasınız ve her zaman öyle kalacaksınız.
Siz benim için farklısınız...
B2ST

[Resim: 10082010twitter.jpg]

“부산가는길~~~~~용화와정신이를찾아라!!”
Busan'a gidiyoruz, Yonghwa & Jungshin'i bulmaya çalisin!!

[Resim: 10082010twitter1.jpg]

“부산방파제에서 맛있는 장어를먹기전 정신이 가이드해주고있어요!!ㅋㅋㅋ”
Busan Iskelesi yilan baligi yemeden önce. Jungshin'in rehberi oldum.kekeke
Son mesaj kimindi? Yong'un mu? Jungshin'imizi kaybetmeyin, lazim o size ve bize. Biggrin

Min Hyukkie sen mi ben mi... Bir an önce izlemek istiyorum. Basarini doya doya kutlayacagim. Alkis

Heyecanli oldugu kirmizi halida el sallayisindan belliydi, JHyun kulagina egilmese sallamaya da devam edecekti. Biggrin

Harikasiniz kizlar, çok tesekkürler. Opucuk
18.10.2010
[Resim: 179237118.jpg]

“드디어 내일모레면 어쿠스틱 시사회입니다!! 정말더운여름에 힘들게 촬영했었는데 내일모레면 시사회도 갖고 개봉도 앞두고있어서 너무 기대됩니다 영화어쿠스틱 재밌게봐주세요 “

“There will be a preview of Acoustic the day after tomorrow. We had filmed in summer with difficulty due to the hot weather.. I really look forward to the opening of movie and the preview at the day after tomorrow. Please enjoy our movie “Acoustic”.”

“Yarindan sonraki gün Acoustic'in özel gösterimi olacak.Biz bunu zorlu yaz sicakliginda çektik.Filmin açilisi ve yarindan sonraki özel gösterimi için gerçekten sabirsizlaniyorum.Lütfen bizim filmimiz Acoustic'ten zevk alin.”

[Resim: 179238123.jpg]

“보너스 !어쿠스틱으로 부산국제영화제에갔을때 종현이형이랑 돼지국밥먹었어요 ~!!!!”

“Bonus! when Acoustic went to the Pusan International Film Festival Jonghyun hyung and I ate pork soup ~!!!!”

“Busan Uluslararasi Film Festivali'ne gittigimizde Jonghyun hyung ve ben domuz çorbasi yedik ~!!!!”

Siz kalbimde bir numarasınız ve her zaman öyle kalacaksınız.
Siz benim için farklısınız...
B2ST

Izleyebilirsek alacagiz o zevki. Opucuk

JHyun'la çok tatli çikmislar. Opucuk
Tesekkürler.
Paylasimlar için tesekkürler canlar. Opucuk

(08-10-2010, Saat: 17:50)TheMIs yazdı: [Resim: 10082010twitter.jpg]

“부산가는길~~~~~용화와정신이를찾아라!!”
Busan'a gidiyoruz, Yonghwa & Jungshin'i bulmaya çalisin!!

Su arkalarda herkesin tepesinden bakan yesil gömlek giymis olan Jung Shin galiba, Biggrin ama Yong Hwa'yi bulamadim. Jung Shin'in uzun bacaklarinin gölgesinde kaldi herhalde. Biggrin

(18-10-2010, Saat: 20:08)SuYoung yazdı: 18.10.2010
[Resim: 179237118.jpg]

“드디어 내일모레면 어쿠스틱 시사회입니다!! 정말더운여름에 힘들게 촬영했었는데 내일모레면 시사회도 갖고 개봉도 앞두고있어서 너무 기대됩니다 영화어쿠스틱 재밌게봐주세요 “

“There will be a preview of Acoustic the day after tomorrow. We had filmed in summer with difficulty due to the hot weather.. I really look forward to the opening of movie and the preview at the day after tomorrow. Please enjoy our movie “Acoustic”.”

“Yarindan sonraki gün Acoustic'in özel gösterimi olacak.Biz bunu zorlu yaz sicakliginda çektik.Filmin açilisi ve yarindan sonraki özel gösterimi için gerçekten sabirsizlaniyorum.Lütfen bizim filmimiz Acoustic'ten zevk alin.”

[Resim: 179238123.jpg]

“보너스 !어쿠스틱으로 부산국제영화제에갔을때 종현이형이랑 돼지국밥먹었어요 ~!!!!”

“Bonus! when Acoustic went to the Pusan International Film Festival Jonghyun hyung and I ate pork soup ~!!!!”

“Busan Uluslararasi Film Festivali'ne gittigimizde Jonghyun hyung ve ben domuz çorbasi yedik ~!!!!”

Yedigin içtigin sana kalsin Min'icik. Gezdigin gödügün yerleri anlat bize. Biggrin Ya da sen anlat birseyler iste ne olursa, biz dinleriz her türlü. Abaza Film de bir an önce çiksa artik.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi