yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Büyükelçi'den Yalova'ya Ziyaret
Büyükelçi'den Yalova'ya Ziyaret

Güney Kore Büyükelçisi, Yalova'yı ziyaret ederek Yalova Valisi ve Yalova Belediye Başkan'ından, yapılabilecek iş birliği konularında bilgi aldı. Kore Büyükelçisi Chang Yeob King daha önce de Yalova'ya geldiğini ve burayı her açıdan çok beğendiğini dile getirdi.

Türkiye ve Güney Kore arasında güzel bir dostluk olduğunu dile getiren Büyükelçi Chang Yeob King, "Yalova'yı daha önceden ziyaret etmiştim. Yalova turizm açısından güzel bir il" dedi. King, Yalova'ya gelme amacının Güney Kore ile Yalova arasında ticaret alanında yapılabilecek işleri araştırmak olduğunu söyledi.

Büyükelçi King'i makamında kabul eden Yalova Belediye Başkanı Barbaros H. Binicioğlu, "Daha önce de Suwon Belediyesi'ni burada ağırlamıştık. Kendileriyle kardeş şehir olduk. Aynı nezaketi siz de gösterdiğiniz için teşekkür ederiz" dedi. Yalova'nın ekonomik ve turizm potansiyeli hakkında da bilgi veren Binicioğlu; "Yalova'da küçük ve orta ölçekli tersane işletmeleri var. Aynı şekilde çiçekçilik de ilimiz için önem taşıyor" dedi.

Yalova'nın tanınmış bir şehir haline geldiğini söyleyen Chang Yeob King, Türkiye ile Kore arasındaki dostluğun pekişmesi için çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

Binicioğlu, Kore Büyükelçisi'ne Atatürk'ün Yürüyen Köşk'te içtiği kahve fincanının benzerini hediye etti.

(17.12.2007)
Haber için tesekkürler. Smile Hilmi Abi... Happy0064
Will u be there?
Ne güzel, her geçen gün baska bir sehirimizi ziyatere geliyorlar. Smile
Ayrica ziyaret ettikleri yerleri çok begeniyorlar. Bence bu mutluluk verici. Smile Smile
Haber için tesekkürler.

Bu çığlık çığlığa dalgalar ve hüzünlü güzel martılar rüzgara çarpıp çarpıp gelip doluyorlar kalbime!

http://efsaneprens.com/
Efsane Prens WebSitesi
Iyi haber.
Tesekkürler.
Aaa bu habere bayildim çünkü Yalova'dan daha güzel bir yer yok, orada benim dayim oturuyor. Büyükelçi eminim Yalova'dan memnun kalmistir ama söyle bir sorunumuz var Yalova tam gelismemis bir merkez bundan dolayi biraz sikinti çekmisizdir öyle düsünüyorum vede ben büyükelçinin adalara gitmesini isterdim orada faytona binmesini ve o an ne düsündügünü çok merak ederdim, paylasim için çok tesekkürler.

Geri Döndüm

Çok güzel bir konu açmissin bilgi ve paylasim için tesekkür ederim, emegine saglik.
Inanmiyorum, buraya kadar gelmisler benim haberim yok. Çok üzüldüm bir daha gelirler insallah. Smile
[/color][/size][/font][color=#FF6347]Güleηçocuк
Çok tesekkürler, Kore büyükelçisinin gezmesi ne kadar güzel.
Haber için tekrar tesekkürler.
ALWAYS KEEP THE FAITH

♥ 공주의 남자

CassiNurci^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi