yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Busan Metropolitan City Fan Club
(16-01-2010, Saat: 0:27)mihenktasi yazdı: Mervem, ilk fana üyeligim sana nasipmis beni de üye yap Biggrin ama ben imzaya nasil eklenecegini biliyorum :img-cray: malum daha önce hiç üye olmadim :img-hysterical:
Ablacim imzana ekleyem ben fanimizin adini sonra üye yapayim seniOnay

TÜRKİYE ℂ⋆
Fan club hayirli olsunOnay
Resimler ve bilgiler için sagolun..Onay
çok güzel bir sehir...

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Çok güzel bir fan clup arkadaslarOnay Ben de üye olmak istiyorum.
(16-01-2010, Saat: 0:50)eda-nur yazdı: Çok güzel bir fan clup arkadaslarOnay Ben de üye olmak istiyorum.

Hosgeldin Alkis
(16-01-2010, Saat: 0:27)mihenktasi yazdı: Mervem, ilk fana üyeligim sana nasipmis beni de üye yap Biggrin ama ben imzaya nasil eklenecegini biliyorum :img-cray: malum daha önce hiç üye olmadim :img-hysterical:

imzanda kod olduguna göre ekledim seni ablacim Opucuk
Ben de geldim. Biggrin Çok güzel bir sehirmis. Efkarlandim yahu. Kore'ye gitme istegim kabardi. Dertli Yeni Fan Kulubümüz hayirli olsun. Mervem, emegine saglik. Biggrin

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
(16-01-2010, Saat: 16:12)ileri yazdı: Ben de geldim. Biggrin Çok güzel bir sehirmis. Efkarlandim yahu. Kore'ye gitme istegim kabardi. Dertli Yeni Fan Kulubümüz hayirli olsun. Mervem, emegine saglik. Biggrin

Opucuk
Tesekkür ederim çekirgem adasim merve.Onay Insallah bizede oraya gitmek ve görmek nasip olur.Allahrazi

TÜRKİYE ℂ⋆
Bende üyeyim Smile
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
eklenmisim gruba bile, Smile bende imzama ekledim, hayirli olsun yeni fan club Smile cok seviyorum ben Busan´i Smile
BIGBANG2NE1BlOCK BMBLAQINFINITEMISS A2PM

☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi