SM'in EXO'ya yaptığı gibi on milyon bin yüz milyar kere reklam videosu çekmeden, tek bir teaser ile etkileyebildiler, bence başarılı bir çıkış yapma potansiyelleri var. Merakla bekliyorum. ^o^

Konuyu Oyla:
BTOB (비투비)
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Hyunshik aynı KiKwang. Ses bakımından ve ne bileyim işte boy falan. :D Grubun CUBE'ta çıkmasını beklerken yeni bir kardeş şirkette çıkacaklarını öğrenmek üzücüydü. Live in Chundamdong dizisindeki şarkı söyledikleri yerler çok hoşuma gitti. Hele o "Açım" adlı şarkı... :D A Capella olarak söylediler ya... Ve şu hastalanıp birbirlerini dolaba kapattıkları video... Çok hoşuma gitmişti. :D Çıplak sesleri de güzel. Eunkwang en büyük ve sesi en güzel olan üye herhalde. Neyse çok yazdım, şu şarkıları "I Took Those Lips" hit oldu bende, sürekli dinliyorum. Uzun versiyonu çıksa da rahatlasak. Sanırım 23 martta çıkacaklarmış. >:-D Ilhoon daha önce G.NA'ın çıkış şarkısında rap yaptı, değil mi? Onun rapi de hoşuma gitti, sesi çok uygun. Minwoo da küçük ve tatlı. :D Diğer üyeleri de çok merak ediyorum. TT
Tanıtım için teşekkürler. :D
Minhyuk
![]() ![]() ![]() ![]()
Im Hyunsik
![]() Sungjae ![]() ![]() ![]() Il Hoon ![]()
Il Hoon
![]() ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi