yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brilliant Legacy / 찬란한 유산 (2009)
[Resim: 63189561.jpg]

[Resim: 38033208.jpg]

İmzanız kuralla uymadığı için silinmiştir
2PM
Bu diziyi merak ettim...Koreli bir arkadasim tavsiye etti, begenmis diziyi...Hemen izlemeliyim... Onay

Dizi harika ya, çok hosuma gitti... Onay 17.bölümdeyim ve konusu çok güzel gidiyor... Onay

Aaa ben bunu çeviriyorum. Smile Yakinda eklenmeye baslayacak merak etmeyin. Smile
(06-07-2009, Saat: 0:39)akito yazdı: Aaa ben bunu çeviriyorumSmile Yakinda eklenmeye baslayacak merak etmeyinSmile

Hadi ya, güzelmis Onay Simdiden emegine saglik... Onay Smile Dizi çok güzel... Onay

Ben daha karakterleri görmeden çeviriye basladim. Satirlardan belli ama iyi bir dizi oldugu. Smile Izleyecegim insallah sonra da. Smile
(06-07-2009, Saat: 0:47)akito yazdı: Ben daha karakterleri görmeden çeviriye basladim. satirlardan belli ama iyi bir dizi olduguSmile izleyecegim insallah sonra daSmile

Satirlardan bile belli degil mi... Biggrin Onay

Demek çevriliyor çok sevindim. B:Ben de izledim bu dizinin birkaç bölümünü ama tam çeviremedigimden merak ediyordum. Akito çok sagol simdiden emegine saglik Alkis
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.

Ebru arkadasimiz zaten çevirecegini duyurmustu. Neden zaten çevrilmekde olan bir diziyi çeviriyorsunuz? Smile Bence vaktinize yazik. Baska bir dizi çevirseniz hem Ebru'nun hem sizin emeginize yazik olmaz. Ebru 2. bölümü de verdi bilginize...
(06-07-2009, Saat: 0:39)akito yazdı: Aaa ben bunu çeviriyorumSmile Yakinda eklenmeye baslayacak merak etmeyinSmile

Ya bu dizinin çevrilmesine acayip sevindim, begenmistim, tesekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi