yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bride of the Century / 백년의 신부 (2014)
(10-03-2014, Saat: 22:41)larry yazdı: İlginç bir öpüşme sahnesi, hala tuhaf geliyor ama neyse... Biggrin
Teşekkürler. Biggrin

Nesi ilginç anlattım ya düşerken tutununca kendine çekmiş oldu herkesin başına gelir yani. hysterical
시노시작
(11-03-2014, Saat: 11:06)jiyeon yazdı:
(10-03-2014, Saat: 22:41)larry yazdı: İlginç bir öpüşme sahnesi, hala tuhaf geliyor ama neyse... Biggrin
Teşekkürler. Biggrin

Nesi ilginç anlattım ya düşerken tutununca kendine çekmiş oldu herkesin başına gelir yani. hysterical

Kim topuğu kırılınca adamın kolundan değilde kravatından tutarda onu geçtim hadi arada yine mesafe kalır yada mesafeyi geç bunlar baya öpüşüyorlar. Biggrin
Biraz yapmacık geldi sahne o nedenle hala tuhaf geliyor. Biggrin
Senarist ben olmalıydım. .081. Biggrin Biggrin
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

(11-03-2014, Saat: 14:24)larry yazdı:
(11-03-2014, Saat: 11:06)jiyeon yazdı:
Teşekkürler. Biggrin

Kim topuğu kırılınca adamın kolundan değilde kravatından tutarda onu geçtim hadi arada yine mesafe kalır yada mesafeyi geç bunlar baya öpüşüyorlar. Biggrin
Biraz yapmacık geldi sahne o nedenle hala tuhaf geliyor. Biggrin
Senarist ben olmalıydım. .081. Biggrin Biggrin

Ben dedim onlara zaten sen yaz diye ama onlarda sana kıyamamışlar. Biggrin Hem öyle olsa sette herşey yolunda mı diye ziyarete giderdik sen diziyle ilgilenirdin ben de Honggi ile. :d
시노시작
Ah bu diziye başladığıma pişman mı olsam sevinsem mi bilemedim. Biggrin Başladığımdan beri izlemekten kendimi alıkoyamıyorum.4 bölümde bağımlısı oldum. Onay İzlemeye başlamadan fotoğraflardan başrol bayan oyuncuları ne kadar bir birine benziyor diyordum ki bayan oyuncu çift rolde oynuyormuş. hysterical Dizide hayaletimiz de çok sevimli söylemeden geçemeyeceğim. Sürekli bir yerlerden çıkması diziyi daha da eğlenceli kılıyor. Onay Başroldeki kızımızın da neşeli ve deli dolu hareketleri de olmazsa olmazımız .Abaza Lee Hong-Ki oyuncu olarak eğlenceli karakterlerden sonra bu soğuk ve siyah saçlarına hala alışamadım. Blush Diziyi izlemeyi düşününler biraz beklemenizi öneririm yeni bölüm beklemek çok zor olacaktır. Şuan akşam olsa da diziyi izlesem diye bekler oldum. .095.
Bende ya ben ne kadar sevsemde bu kadar merakla bir diziyi bekledeğimi hiç hatırlamıyorum. Biggrin Romantik komedi, dram, gerilim ne ararsan var. :d
시노시작
(12-03-2014, Saat: 13:11)jiyeon yazdı: Bende ya ben ne kadar sevsemde bu kadar merakla bir diziyi bekledeğimi hiç hatırlamıyorum. Biggrin Romantik komedi, dram, gerilim ne ararsan var. :d

Tam meyveli pasta tadında olmuş. Ne ararsak var. Biggrin Bu akşam 2 bölüm izleme şansım var ama daha sonra yeni bölümler için 1 hafta beklemek zorunda kalacağım. cry
Super bir dizi. Biggrin Gerçeketn ne arasaniz var dizide. hysterical Su hayaleti bir turlu çozemedim ya. hysterical Simdilik iyi ama ne diye Doo Rim'i Kang Ju'ya yakinlastiriyor? Hayaletin amaci ne? Saskin
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.
Ben ilk önce şey düşündüm annesi ilk gelini kurban olsun diye bilerek evlendirmiş ya o sandım ama sonra baktım o değil hayalet ama yani bi şekilde bu kurban gitmişlerden biridir herhalde. Ama lanet bitecek mi yoksa Doorim'ize mi kalacak çok merak ediyorum umarım Roomi ölür. Biggrin
시노시작
(12-03-2014, Saat: 14:48)february yazdı:
(12-03-2014, Saat: 13:11)jiyeon yazdı: Bende ya ben ne kadar sevsemde bu kadar merakla bir diziyi bekledeğimi hiç hatırlamıyorum. Biggrin Romantik komedi, dram, gerilim ne ararsan var. :d

Tam meyveli pasta tadında olmuş. Ne ararsak var. Biggrin Bu akşam 2 bölüm izleme şansım var ama daha sonra yeni bölümler için 1 hafta beklemek zorunda kalacağım. cry

1 hafta hiç bu kadar uzun gelmiyordu. Biggrin
시노시작

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi