yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Breath / 숨 (2007)
Tesekkürler. Biggrin
Çok güzel bir filme benziyor. Emegi geçen tüm arkadaslara tesekkürler. Alkis
Bu filmden bazi kareleri yakalamistim TV'de verilirken. Ama tamamini izleyememistim. Ve bu aralar Kim Ki Duk hayrani olup çiktim. Onun insanin en derin yanlarini ortaya çikarmasi müthis. Orjinal konulu filmlerle insani etkiliyor ki; gerçekten farkli konular isliyor, insan nereden bulmus, düsünmüs diyor. Bu adamin yarattigi karakterlere gerçekten iyi ya da kötü diye kesin yargilarda bulunamiyorsunuz. Sonuçta sadece insani anlatiyor ve en karanlikta kalmis su yüzüne çikmayan, ama var olan yanlarini anlatiyor insanin. Marjinal ya da sapik olarak adlandiran farkli kesimler olabilir ama ben sadece cesur diye tanimlamak istiyorum. Sinema konusunda ahkam kesmem. Böyle bir yeterliligim yok ama yine de bu adami farkli buluyor ve bu nedenle begeniyorum. Bu filmi de en kisa zamanda izleyecegim. Gerçi bazen insanlarin en karanlik yönlerini görmek kötü hissettiriyor ama olsun. Smile Abaza
(02-01-2009, Saat: 11:20)prencess yazdı: Bu filmden bazi kareleri yakalamistim TV'de verilirken. Ama tamamini izleyememistim. Ve bu aralar Kim Ki Duk hayrani olup çiktim. Onun insanin en derin yanlarini ortaya çikarmasi müthis. Orjinal konulu filmlerle insani etkiliyor ki; gerçekten farkli konular isliyor, insan nereden bulmus, düsünmüs diyor. Bu adamin yarattigi karakterlere gerçekten iyi ya da kötü diye kesin yargilarda bulunamiyorsunuz. Sonuçta sadece insani anlatiyor ve en karanlikta kalmis su yüzüne çikmayan, ama var olan yanlarini anlatiyor insanin. Marjinal ya da sapik olarak adlandiran farkli kesimler olabilir ama ben sadece cesur diye tanimlamak istiyorum. Sinema konusunda ahkam kesmem. Böyle bir yeterliligim yok ama yine de bu adami farkli buluyor ve bu nedenle begeniyorum. Bu filmi de en kisa zamanda izleyecegim. Gerçi bazen insanlarin en karanlik yönlerini görmek kötü hissettiriyor ama olsun. Smile Abaza

Bir seyden de eksik kal. Abaza Kim Ki Duk kirilmaz sana izlemedin diye merak etme. Biggrin Saka yapiyorum Esra'cigim.. Ben özellikle bu adamin bu filminden uzak duruyorum. Basroldeki kadin sanirim rüyadaki esas adamin eski sevgilisi rolündeydi. Esra su yorumuna bayildim: marjinal ya da sapik olarak adlandiran farkli kesimler olabilir ama ben sadece cesur diye tanimlamak istiyorum... Vay diyorum. Sinema elestirmenligi okumaliymissin. Smile
Bence çok güzel bir yapim... Izleyeceklerim arasinda yer aliyor...Tanitim için tesekkürler. Smile
Biraz önce izledim. Gerçekten etkileyici bir film...
[Resim: koohyesung20081006seoulmq6.jpg]
lee min ho fan clup
Yine dram ele alan bir film. Tesekkürler. Smile
Çok begendim filmi gerçekten muhtesemdi. Kafamda bir sürü soru isareti birakti... Smile
Bu film de orjinal Kim Ki Duk filmlerinden. Smile Izlenmeli. Yine az laf çok icraat. Hani günlerinin sayisini biliyorsundur ve en son ihtiyaç duyacagin sey olan umut inanilmaz bir sekilde seni bulur ve kaçisin da yoktur ta ki sonun umuttan olana kadar...
Filmi bu gün izleme firsati buldum. Zaten bir Kim Ki Duk hayraniyimdir...
Çok begendim ben filmi. Filmlerinde dialoglarin az olmasi insani film boyunca bitmek bilmeyen bir meraka sürüklüyor.
Filmdeki anlamlari izleye birakiyor bence.
Özellikle askin 4 mevsiminin anlatilmasi harika idi.
Harika olan bir sey daha vardi, mahkum ile kadinin daha önce birbirini tanidigini, sevgili olduklarini sanmam...
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi