yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boys Over Flowers (Korean Hana Yori Dango) / 꽃보다 남자 (2009)
Arkadaslar ben Japon versiyonunu da izledim(o zamanlar Kore versiyonu henüz çekilmemisti Biggrin ) Japon versiyonu daha komik. Ancak Güney Kore versiyonu daha duygusal olmus(tabi Güney Koreli oyuncular daha hos Biggrin ayrica Japon versiyondaki kiz Geum Jan Di'den daha güzeldi Ban )
Bence Japon versiyonu daha komik, eglenceli ve heyecanli. Kore versiyonu dram agirlikli geçiyor.
Off ya izlesek ne oluyor bakip bakip iç geçiriyoruz aslinda ben bi tiyatrocu abimle konustum kizlar ama durum vahim dedim ki: Türk Kore yapimi ortak bir dizi çekilse basrollerden biride Lee Min Ho olsa ama tutmaz diyorlar olmazmis bizim Korelilere duydugumuz hayranligi küçümsediler yani. Ama keske biz birseyler yapabilsek. Sad
..:Bilmiş!k€CoToN::..
Gerçekten süper diziydi. Izlenmeye deger..
Bence de izlemeyenler izlesin.
Çok Kore dizisi izledim ama en güzeli buydu. MuhtesemSmile Keske Türkiye'de yayinlansa.
bu gidişle,utanmaktan utanan bir nesil gelecek..N.F.K
Harika bir diziydiSuper
sensiz saatlerde kaybediyorum kendimi ben .. ...
Bu dizinin Japon versiyonunu izledim tek. Keske dedigim sey sonunda evlilik sahnesinin olmasiydi.Arada bayagi fark var. Iyiki Lee Min Ho'mu izlemisim. Smile
bu gidişle,utanmaktan utanan bir nesil gelecek..N.F.K
Biz bu dizileri nereden izliyoruz?
[Resim: sss.gif]
Hana Yori Dango'yu izledim,herkes Kore versiyonundan daha iyi oldugunu söyledi çünkü.Henüz bu versiyonu izlemedim ama bir ara izleyecegim.
[Resim: tumblr_l8mbyq7hzX1qa8l6uo1_250.gif]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi