yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boys Over Flowers Japonya...
Öncelikle resimler için çok tesekkürler Zeynep. Ellerin dert görmesin.
Bence de Kim Hyun Joong saçlarini en kisa zamanda eski rengine boyatmali.Ama benim bunu isteme nedenim sizinkinden çok farkli Biggrin Kyu Jong'la ayni olmuslar, hem renk hem model ayni. Hiç hoslanmadim bu isten Biggrin

[Resim: 3grk1.jpg]
[Resim: v6g33.jpg]
[Resim: xsh92.jpg]
[Resim: 1px76.jpg]
[Resim: 6n004.jpg]
[Resim: ew7f4.jpg]
[Resim: q8j10.jpg]

(17-04-2009, Saat: 14:37)saylan_çu yazdı: Kim Bum sarki söylerken...Muhtesem söylüyor bence Smile

sesi muhtesem bir kez daha asik oldumKalpKalpKalpKalpKalpKalp

eglenceli bir sohbetiis. Kim bum ve Woo bin çok tatlilarOnay PAylasim için tesekkürler
cook güzel ama bence kim so eun uda yani gaul uda götürselerdi.. bence dizinin hayranlari biz türklerde %65 imiz kim bum ve kim so eun için izledik bana göre öle size göre?hem woo bin üzülmesin ben onu seciom jan di permaliya gitsin dimiSmile
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Kim Bum un sesi gerçekten de güzelmis ben indirdigimiz sarkinin digital bi çok islemden geçtigini düsünmüstüm ama dinledim az önce canli olarak hiç bi degisiklik yok sesinin inis çikislarindaki tonlamalar ayniydi

le min ho nun sesini begenmedim Sad

zaten o oyuncu olarak devam etsin ama Kim Bum sesini herkese her yere duyurmali sesi güzel olup dinlenesi insan az (bence)

bi de le min ho nun isret parmagindaki yüzük uzun zamandir dikkatimi çekiyor bi önemi varmiymis bilgisi olan var mi???????????????????????????????????????
&&&&THE DEVİL FAN CLUP&&&&&'Boys Over Flowers Fan Club'
>>..Lee Min Ho Fan Club..<<~Coffee Prince Fan Club~ My Girl Fan Club ^^ ^###Goo Hye Sun Fan Club###^ ////////GONG YOO FAN CLUP\\\\\
So Yi Jeong ♥ Chu Ga Eul - Soeulmates
My Fair Lady Fan Club / My Fair Lady Sevenler Kulübü

konusmalar süpermis benimde hosuma gittiOnay
all about "Girls Generation" 
<<HyoRi>>
(17-04-2009, Saat: 2:39)PebbLes yazdı: Benden de bir not:
LMH'ya Soru:
Sunucu: Senin için ideal kiz arkadas tipi nedir?
LMH: Minyon ve beyaz tenli.
Sunucu: Geum JanDi gibi mi?
LMH: Evet. (Kipkirmizi kesilir Biggrin )
ayni ben yaniiii off tamamdir bu isOpucukOpucukOpucuk
hilalimm>bi rain< teşekkürler tatlımm <3
(16-04-2009, Saat: 19:58)saylan_çu yazdı: Japonyada ki fan bulusmasi ve tv programi ile ilgili herseyi isterseniz karisik bir sekilde ( resim+video+yazi karisik yani Biggrin ) buraya ekleyebilirsiniz...

Dünki mülakattan alintilar...

Hyesun için:
Q:Goo hye sun! F4 den kimi sevgilin olarak seçersin ?
Goo hye sun: (Bir süre düsünür) HS : himm... iki tane seçebilir miyim ?
Dramada eslik ettigim Min Ho ve Hyun joong.
(Kim Bum ve Kim Joon Hye Sun'un cevabini duyduktan sonra hayal kirikligina ugradiklarini bazi hareketleri ile belli ettiler.)
Kim joon: Senle buraya gelmek için o kadar yol aldim. Bunu nasil söyleyebildin ?
Kim Bum: Benim zaten Ga eul'um var o yüzden umursamiyorum.

hain hye sun!!!Ofkeli min ho yu seçemezsin!! bittin sen Testere Biggrin
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
konusmasi cok tatli

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi