yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boys Over Flowers'da En Sevdiginiz Sahne
Burada 25 Bölüm süren çoktan bitmesine rağmen unutamadığımız dizi "Boys Over Flowers"'da beğendiğiniz sahneleri yazabilirsiniz.

Benim en sevdiğim sahne: Geum Jan-Di Popchiki satarken Goo Joon-pyo'nun arabadan inip Uzun Siyah Mantosu ve beyaz atkısıyla, "Paradise"in eşliğinde Maraz Ali gibi yürüyüp "Jan-Di sakın kıpırdama" deyip gelip Jan-Di'yi öpmesi: D

ve

25. Bölümde Joon-Pyo'nun her şeyi hatırlayıp suya atladığı kısım
yazdigin bu sahne hangi bölümdeydi
Benim en sevidigim sahne: Geum Jan-Di Popchiki satarken Goo Joon-pyo'nun arabadan inip Uzun Siyah Mantosu ve beyaz atkisiyla, "Paradise"in esliginde Maraz Ali gibi yürüyüp "Jan-Di sakin kipirdama" deyip gelip Jan-Di'yi öpmesi

benimde en sevdigim sahne hyun joong ve jan di nin gelinlik ve damatlik giydikleri sahne...

Jang Geun Suk Fan Club
¯`´•.¸(¯`´•.¸ ♥♥♥ Se7eN Fan Club ♥♥♥ ¸.•´´¯)¸.•´ ¯)
°SS501 Fan Club°
Tüm sahneleri mükemmeldi ama en güzel sahne bence 12. bölümün basiydi..
Ha Jae Jandiyi kaçirmisti Jun Pyo nun agizini burnunu dagitmisti Biggrin tam Jun Pyoya sandelye ile vuracakken Jandi kendini Jun Pyonun üzerine atti ve bayildi..Birkaç dakika sonra F4 gelip Ha Jae ve adamlarini bir güzel dövmüstü o bölüm harikaydi Opucuk
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
Bende o sahneleri cok seviyorum...
Ani dedigim sanirim 10. Bölümdeydi...
(15-11-2009, Saat: 21:14)Ani yazdı: yazdigin bu sahne hangi bölümdeydi
Benim en sevidigim sahne: Geum Jan-Di Popchiki satarken Goo Joon-pyo'nun arabadan inip Uzun Siyah Mantosu ve beyaz atkisiyla, "Paradise"in esliginde Maraz Ali gibi yürüyüp "Jan-Di sakin kipirdama" deyip gelip Jan-Di'yi öpmesi

benimde en sevdigim sahne hyun joong ve jan di nin gelinlik ve damatlik giydikleri sahne...
Dedigin sahne 10. bölümdeydi
(15-11-2009, Saat: 21:16)bof_beste yazdı: Tüm sahneleri mükemmeldi ama en güzel sahne bence 12. bölümün basiydi..
Ha Jae Jandiyi kaçirmisti Jun Pyo nun agizini burnunu dagitmisti Biggrin tam Jun Pyoya sandelye ile vuracakken Jandi kendini Jun Pyonun üzerine atti ve bayildi..Birkaç dakika sonra F4 gelip Ha Jae ve adamlarini bir güzel dövmüstü o bölüm harikaydi Opucuk

ya bende bu bölümü çok seviyorum ve unutamiyorum Biggrin:d birde en çok sevdigim bölüm jun pyonun hastanede yarali oldugu yalaninin söylenmesi jandinin kostura kostura gidip goo jun pyo senden sonra pisman oldum simdi istedigin o iki kelimeyi söyleyebilirim ama sen burda bu haldeyken nasil söyleyebilirimm'' dmeesi ve aglarken goo jun pyonun gerçekten söylecek misin diye atlamasi BiggrinBiggrin:d tabi ardindan jandinin jun pyonun agzini kapamasi vs.. :d:d o bölüme bitiyorum ya Biggrin
(22-11-2009, Saat: 0:21)esra_123 yazdı:
(15-11-2009, Saat: 21:16)bof_beste yazdı: Tüm sahneleri mükemmeldi ama en güzel sahne bence 12. bölümün basiydi..

ya bende bu bölümü çok seviyorum ve unutamiyorum Biggrin:d birde en çok sevdigim bölüm jun pyonun hastanede yarali oldugu yalaninin söylenmesi jandinin kostura kostura gidip goo jun pyo senden sonra pisman oldum simdi istedigin o iki kelimeyi söyleyebilirim ama sen burda bu haldeyken nasil söyleyebilirimm'' dmeesi ve aglarken goo jun pyonun gerçekten söylecek misin diye atlamasi BiggrinBiggrin:d tabi ardindan jandinin jun pyonun agzini kapamasi vs.. :d:d o bölüme bitiyorum ya Biggrin

o bölüme bende bayiliyorm gülme krizi gecirmistim süperdi :i
Ben Goo joon Pyo'nun Jan Di'ye kolye verme sahnesine bayiliyorum Onay Kolyeyi veriyo açiklamayi yapiyo tam öpüsçeklerken kizin yüzüne hapsiriyo Biggrin orda koptum ben ya Biggrin
(29-11-2009, Saat: 22:05)-Min Ho- yazdı: Ben Goo joon Pyo'nun Jan Di'ye kolye verme sahnesine bayiliyorum Onay Kolyeyi veriyo açiklamayi yapiyo tam öpüsçeklerken kizin yüzüne hapsiriyo Biggrin orda koptum ben ya Biggrin

evet ya bende o sahneye bayiliyorum Biggrin bir de ondan önce arabada da öyle bisey olmustu.film izlerken öpüsme sahnesinde gerilmeleri ve Pyo nun yaklasmasi ve sonradan Jandi nin telefonunun çalmasi Biggrin

okadar çok var ki ama sizin yazdiklariniz disinda en çok sevdigim 5.bölümünde Jandiye yapilan tuzakla birlikte okuldakilerin Jandi ye saldirmasi ve Pyo nun gelip kurtarmasi Opucuk
[Resim: balksz191.jpg]
jandinin jun pyonun üstüne kusma sahnesi çok güzeldi ya Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi