yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boys Over Flowers / 꽃보다 남자 (2009)
(10-02-2009, Saat: 17:20)baharcan yazdı: japon versiyonunda bu yi jeon ile gaul arasinda bir sey olmuyor kiz sadece ona hasta oglanin baska bir sevdigi var abisinin sevgilisine asikmis ve diger kiz kendi kendine ask acisi cekiyor umarim burda beraber olurlar benco cok sirin oglen ya.bide sunbae 2 sezonda jandi icin savasicak hatta onu opucek ayrica bu kadar olay eleman yurt disina gidince olmasi gerekiyordu gitmiyormu acaba bu versiyonda neyse benim favorim sunbae kendinden buyuk biri ilea evliymis vallah bu korelileri gorduken sonra bende keske gec evlenseydim diyorum ne sevimliler ya hele o saclarina bayiliyorum zaten bunlari havali yapanda saclari kesinlikle hicmi kel insan olmaz ya cok yakisiklilar ve kibarlar umairm bir un gun iderim su koreye

aslinda evli degil sadece bir programdaki partneri o ama evli saniyor çogu kisi Smile Bu dizinin 2. sezonu yok sanirim zaten 2. sezonda olacak seyler yavas yavas olmaya basladi mesela benim bildigim 2.sezonda daga gidiyorlardi makino kayboluyordu ama bu kez bu versiyonda farkli islenmis.Hersey daha degisik olacaktir.
Bu arada KBS'nin sitesindeki fragmanda joonpyo annesiyle birlikte uçakda...Jandi'nin resmine bakiyordu telefonda.japon versiyonun 2. sezonun sonunda da böyle oluyordu joon pyo yurt disinda gidiyordu.Bu da öyle olacaksa eger ne çabuk oldu ? Smile
bu dizinin 2. sezonu olmaycak zaten 24 bölüm olarak tasarlanmis bir sey. Zaten çoktan yariladik Smile su an itibariyle 12. sezon ekranlarda
(10-02-2009, Saat: 17:40)saylan_çu yazdı: Bu arada KBS'nin sitesindeki fragmanda joonpyo annesiyle birlikte uçakda...Jandi'nin resmine bakiyordu telefonda.japon versiyonun 2. sezonun sonunda da böyle oluyordu joon pyo yurt disinda gidiyordu.Bu da öyle olacaksa eger ne çabuk oldu ? Smile

evet macau'ya göndericekmis annesi,aradan 2 yil geçicekmis sonra jandi onu görmeye gidince macau'ya joonpyo'nun nisanlisi ortaya çikacakmis
Face of Jun Pyo Biggrin
[Resim: catsry8.jpg]
Sirasiyla
1-Tam anlamiyla gülünç Biggrin
2-Ne yaptigini bilmeyen
3-Jun Pyo Arap versiyon Biggrin
4-Kiskanç
5-Aldatilmis Jun Pyo Sad
6-Heykel Jun Pyo (heykel derken iyi görünüyor yani Smile )
7-Sinir/stres/utanç karisimi birsey sanirsam
8-Ögrenci
9-Gayet mutlu
10-Saskin
11-Islak Islak bakma öyle Biggrin
12-vEE bu da canavarlasmis hali Biggrin

sizin fikirleriniz??? SmileBakalim ne kadar iyi taniyorsunuz Biggrin
(10-02-2009, Saat: 17:50)nihan yazdı:
(10-02-2009, Saat: 17:40)saylan_çu yazdı: Bu arada KBS'nin sitesindeki fragmanda joonpyo annesiyle birlikte uçakda...Jandi'nin resmine bakiyordu telefonda.japon versiyonun 2. sezonun sonunda da böyle oluyordu joon pyo yurt disinda gidiyordu.Bu da öyle olacaksa eger ne çabuk oldu ? Smile

evet macau'ya göndericekmis annesi,aradan 2 yil geçicekmis sonra jandi onu görmeye gidince macau'ya joonpyo'nun nisanlisi ortaya çikacakmis

o zaman ji hoo ile olan o resimler de oradan olacaktir.Venedik olmasi sart mi Biggrin Yok venedik falan ebnce oradan olacak. Smile
Aslicim ''Face of Jun Pyo'' süper olmus çok tesekkürler. Her hali güzel joon pyo'nun ama

2- ne yaptigini bilmeyen
3- joon pyo arap versiyon
8-Ögrenci
9-Gayet mutlu

hallerine bayiliyorum Smile
Ya ben jandi ye bu bölümde iyice gicik oldum jun pyo ne yapsa yaranamiyor J. versiyonunda ilk bir kaç bölümden sonra makino domyoji ye sirilsiklam asikdi 11. bölümü geride biraktik bizim jandide hala tik yokDurtuk
[Resim: 2474.jpg]

Face of Jun Pyo Biggrin[/size] [/color][/b]
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img5.imageshack.us/
Sirasiyla
1-Tam anlamiyla gülünç Biggrin
2-Ne yaptigini bilmeyen
3-Jun Pyo Arap versiyon Biggrin
4-Kiskanç
5-Aldatilmis Jun Pyo Sad
6-Heykel Jun Pyo (heykel derken iyi görünüyor yani Smile )
7-Sinir/stres/utanç karisimi birsey sanirsam
8-Ögrenci
9-Gayet mutlu
10-Saskin
11-Islak Islak bakma öyle Biggrin
12-vEE bu da canavarlasmis hali Biggrin

bayildim ya çok matraksinizSmilesüper yorumlamissin.yalniz 7.siradaki için cool jun pyo derdimSmileislak islak bakma ve arap juna bayildim ayricaSmile

kore versiyonunda yerleri degistirmisler sanirim j versiyonunda 2.sezonun sonunda daga gidiyorlardi ve orada artik asklari pekisiyorduda diyebilirim ama kore versiyonunda yerleri degismisler zaten farkli isliyorlar süper olacak yaSmile
(10-02-2009, Saat: 17:59)menekse yazdı: Ya ben jandi ye bu bölümde iyice gicik oldum jun pyo ne yapsa yaranamiyor J. versiyonunda ilk bir kaç bölümden sonra makino domyoji ye sirilsiklam asikdi 11. bölümü geride biraktik bizim jandide hala tik yokDurtuk

böyle diyoruz ama siz 13. bölümden sonra görün asil o zaman jun pyo'ya gicik olacagiz bence Smile
ayumiyo süper yapmissin böyle her haline bakinca daha da bir hayran oluyorum çünkü herhali süperSmilecanavarlasmis hali bile of ya ben özellikle canavar ve kiskanç ve güçlü hallerini sevdim ama yok ayrim yapamicam hepsi süperSmile

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi