yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boice Interview of the Week

[Resim: 263171lxlble1hnko.gif]

İşte Solukları Kesecek Bir narn-Boicegirl Röportajı--Saygılarımı Sunarım

[Resim: 263171lxlble1hnko.gif]

[Resim: lovesgl1.gif]

1) Sayın hanım efendiciğim, C.N. Blue'da sizi özel kılan 5 madde yazar mısın?
narn: Hımm 5 maddeye sığdırmak zor aslında.
-Muhteşem sesleri.
-Kendi besteleri olan şarkıları.
-Diğer gruplara benzemeyişleri.
-10 parmağında 10 marifet dört yakışıklı.
-JHyun.

2) Şimdi senin bio'nu okudum ve o roman gibi bölüm beni çok etkiledi, belli ki onları yazdıran Jhyun da seni etkilemiş. Etki-tepki olayı ne oldu senin için? Yani Jonghyun seni nasıl çarptı?
narn: C.N. Blue’nun fotoğraflarını ilk gördüğümde itiraf ediyorum, JHyun’u bir şeye benzetemedim. Kıza benzeyen Koreli erkeklere gözüm alışmamıştı henüz. Hatta eski üyeyi ciddi ciddi kız sanmıştım. Şarkıları dinlerken JHyun söylediği kısımları da YHwa söylüyor sanırdım; çünkü JHyun’un da söylediğini bilmiyordum o zamanlar. YHwa sesini ne güzel kullanıyor, nasıl da sesini değiştirebiliyor bazı yerlerde, diyordum. Sonra bir gün tesadüfen bir video buldum. Kulisteler, YHwa Jshin’le konuşuyor, o sırada arkadan biri şarkı söylüyor. Kısa bir sessizlik oldu. İşte orada JHyun’un sesini duydum net olarak. 5 saniyeliğine. Yetti bana. JHyun’un sesine aşık oldum. O anı unutabileceğimi sanmıyorum. Sonra tahmin edebileceğiniz gibi sesin sahibine iyice baktım. Gamzelerini ve gülüşünü gördüğümde geri dönülemez yola girmiştim bile...

3) C.N. Blue'ya özel yaptığın grafiti, şiir vs. var mı? Varsa bizimle paylaşır mısın?
narn: Ah, hiç beceremem ki. Hiç denemedim; ama şimdi senin hatırın için aklıma ilk geleni yazıyorum.
C.N. Blue benim her şeyim.
Hep yolunu gözlerim.
Olur da bir gün Kore’ye gidersem.
Kapılarının önüne pas pas olmak ilk işim.
(İnsanın aklına ilk geleni yazması bazen iyi olmayabiliyor. Yazmasam daha iyi olurdu sanki.)
Boicegirl: Hayır, bence çok hoş olmuş. Kalp

4) Korece ögrenip de C.N. Blue'ya ilk söylemek istediğin şeyler neler?
narn: Eğer öyle bir fırsat geçerse elime, yani C.N. Blue ile konuşma fırsatım olursa “hebele hübele” diye bir kelime var mı Korecede, bilmem. Şimdi ne düşünürsem düşüneyim karşılarına geçince anlamsız sesler çıkar ağzımdan. Hani oldu ya C.N. Blue ile karşılaştım, heyecanımı da yendim. Herhalde söyleyeceğim ilk şey “Siz insan mısınız? Siz insansanız diğerleri başka bir şey, yok diğerleri insansa siz nesiniz, kuzum?” Bunu Korece söyleyebilirsem her şeyi yaparım herhalde.

5) Senin de C.N. Blue ile yani senin Jhyun'la, anla, hayalini ögrenebilir miyim kısaca?
narn: C.N. Blue'lu hayallerin her çeşidi mevcut bende. Şimdi C.N. Blue'lu olanı mı istersin yoksa sadece JHyun’lu olanı mı? Nihayet Kore’ye firar etmişiz. Ablanız olarak firar girişimimizi hayata geçirmem birkaç yılımızı almış. Tabii C.N. Blue da artık çook popüler. 4. yıl dönümleri için konsere davet etmişler bizi. Kore’ye kaçtık. Ben, benim çılgın kuzen, Büşram sen, Beyzam, Sağnakım, Özgem bir de bavula Periciğimizi sıkıştırdık, Kore’ye kaçtık. Çığlık çığlığa bağıran Koreli kızlardan konserin ne olduğunu anlayamadık. Konser sonrası YHwa fark etti tabii. Gelin, dedi, bizimle. Evlerine gittik 4. yıl dönümlerini partiyle kutlayacaklar. Partide sadece biz varız. Ev tabii değişmiş geçen 3 yılda. 80 m2'lik avuç içi kadar bir ev de değil A.N. Jell'in malikanesi gibi ultra lüks bir eve taşınmışlar. Terastayız. Kocaman masada oturuyoruz. Min bol vitaminli meyve suyunu içiyor. Jung Shin salata yemekle meşgul. Bir kaç cm daha uzamaya niyeti var galiba. Peri yanına ilişmiş boy uzatmanın formüllerini soruyor. JHyun tabağına gömülmüş. Karşımda YHwa fincanlarımızı tokuşturuyoruz. Türk kahvesi tercih etmiş. Benim tercihim yeşil çaydan yana. Büşra bir yanında benim kuzen öbür yanında habire lafa tutuyorlar, içemiyor kahvesini. Özge fotoğraf makinasını koyacak yer arıyor. Fotoğraf çekineceğiz. JHyun’un kafası hala tabakta. Sağnak’la göz göze geliyoruz. İkimiz de birer tencere yemek yapsak yine de doyuramayız herhalde. Aa Min’e bak, Beyza’ya meyve suyundan veriyor. Eniştecik ne düşünceli. Özge sonunda buldu fotoğraf makinasını koyacak yeri. Özge de geliyor sonunda. Vee işte mutluluğun resmi. Gülümseyin, kimchiiii.....
Çook uzun olduğunun farkındayim. Ama kısaltamadım, güzeldi.
Boicegirl: İçtenlikle cevapladığın için uzun olması hiçbir sorun oluşturmuyor... Kalp
Not: Çok uzun oldu ya kısaltamadım. 5. sorudaJhyunlu olan hayali yazmadım yazayım mı? İyice uzayacak ama... Abaza
Devam ediyor...
[Resim: love322dl3.gif]

[Resim: 40649884.gif]

6) Hayatta takıntısı olduğun şeylerden biri de sanırım Jhyun. Neden o? Bunu bize 3 maddede özetler misin?
narn: JHyun anlatılmaz yaşanır. Aslında neden JHyun, tam olarak bilmiyorum. Sanki gözümü açtım, onu gördüm ve vuruldum. Ben de bilmiyorum nasıl olduğunu. İlle de maddeleyecek olursam...
-Sesi.
-Gamzeleri ve gülüşü.
-Sessiz ve gizemli halleri.

7) Hayaller kurmak güzeldir; ama gerçekleri de bariz hepimiz biliriz. Hayal ile gerçek arasında sıkıştığın oluyor mu?
narn: Özellikle son zamanlarda gerçekle hayali karıştırır oldum. Hangisi gerçek, hangisi rüya, hangisi hayal. Hepsi birbirine girdi. Bazen dışarı çıkacağım zaman sanki C.N. Blue ile buluşacakmışım gibi giyinip süslenmem tehlike sınırına geldiğim anlamına gelir mi?

8) C.N. Blue'nun en sevdiğin özelliği nedir?
narn: Sevdiğim o kadar çok özellikleri var ki. Ama en çok aralarındaki güçlü kardeşlik bağlarını ve başka gruplara benzemeyişlerini seviyorum.

9) Yalnız bir adaya düştün, amanın ne yalnızı "ıssız" ada... Yanına alacağın 3 şey nedir?
narn: JHyun’u verin bana. 3 şey istemem, tek JHyun yeter.

10) Veee... Boice'um; Jhyun oldu da evlendi, nikahına davetlisin. Ne yaparsın? Bir de sesin nereden geldiği belli olmayan bir şarkı ''Nikah masasına oturdun işte paylaşmak çok zormuş böyle sevince'' Ne tepki verirdin?
narn: Büşram ne yaptın ya? Evlenecek bir de nikahına davet edecek, öyle mi? Yakarım bu gezegeni, yakarım. Arkadan gelen arabesk şarkıyla gaza gelirim nikah memuruna “Bir dakika memur bey bu nikah kıyılamaz. Damat hırsız. Kalbimi çaldı, memur bey.” derim.

Büşram çok teşekkürler, harika bir röportajdı. Sorular çok güzeldi, kısa cevaplar veremediğim için kusura bakmayın.

[Resim: 40649884.gif]

Boicegirl: Betül'üm bu harika eğlenceli cevapların için çok sağ ol. Sana Jhyun'lu günler... Ve Bizi okumaya devam edin... C.N. Blue ile kalın. Hosça kalın Kalp Saygılar...

Çok güzel bir röportaj olmuş. Smile Benim daha tam Boice olup bu sorulara cavap vermem için 40 fırın ekmek yemem lazım galiba. Onay
★ MBLAQ Fan Club / MBLAQ Sevenler Kulübü ★
Röportajlar için çok teşekkürler. Hem birbirimizin sevgisini tanıyoruz, hem de eğleniyoruz. Opucuk
HAYAT? deseler vereceğim CEVAP

Unutma kaderini sen değiştirebilirsin.

Röportajlar çok güzel olmuş. Okurken keyif aldım. Biggrin
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Cevaplarınıza bayıldım. Biggrin Hepinize teşekkürler. Opucuk
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
Betül süpersin unnim. Biggrin

Kapılarının önüne pas pas olmak ilk işim.

Yahu dur daha yeni geldin, seni görmeden ezip geçecekler, bak dert olur JHyun'un içine. Biggrin

"hebele hübele"

C.N. Blue ile karşılaşınca bunu demeyen n'olsun? Biggrin Adını Boice'ce koyuyorum. Kralgul

Bazen dışarı çıkacağım zaman sanki C.N. Blue ile buluşacakmışım gibi giyinip süslenmem tehlike sınırına geldiğim anlamına gelir mi?

Arkadaşlar hakkınızı helal edin, Betül'ü kaybetmişiz. Biggrin Sen sınırı bayağı geçmişsin Betül'üm. Gozlukgulmek

Canım benim C.N. Blue'yu seninle sevmek her şeyden güzel, yüreğine sağlık. Opucuk
---------
Röportajıma yönelttiğiniz yorumlar için çok teşekkür ederim. Periciğim unutulduğunu sanma, fark ettiysen JShin de yok hayalimde. Çocuğu sahneden alıp nereye götürdün? Abaza

Boice'm teşekkürler.
O güzel hayaline dokunmayı unutmuşum. Min Hyukkie kibarlığından mı verdi meyve suyunu sanıyorsun? Kaşla gözle zorla verdirttim. Abaza Ah çok tatlısın sen. Seni görmüşüm meyve suyunu görür mü hiç gözüm. Opucuk

Sağnak'la Betül JHyun'u bıraktı tabaktakilerin peşine düştüler. Biggrin

Yaa Özge tekrar çek şu fotoyu gözüm kapalı çıkmış, üstelik meyve suyunun pipeti ağzımda. Dodgy Biggrin
Röportajlar çok eğlenceli olmuş. Biggrin
Teşekkürler. Opucuk
~ Matt Smith ~
♥ Doctor ♥
(28-11-2010, Saat: 0:17)ceyankbyz yazdı: O güzel hayaline dokunmayı unutmuşum. Min Hyukkie kibarlığından mı verdi meyve suyunu sanıyorsun? Kaşla gözle zorla verdirttim. Abaza Ah çok tatlısın sen. Seni görmüşüm meyve suyunu görür mü hiç gözüm? Opucuk

Sağnak'la Betül JHyun'u bıraktı tabaktakilerin peşine düştüler. Biggrin

Yaa Özge tekrar çek şu fotoyu gözüm kapalı çıkmış, üstelik meyve suyunun pipeti ağzımda. Dodgy Biggrin

Nihaha. Ben yine çok konuşan konumunda. Abaza Çok eğlenceli cevaplardı ya. Biggrin Ama 10. soru en can alıcısı bence. Kalp

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi