yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bodyguard / 보디가드 (2003)
İsim Bodyguard / 보디가드 (Bo-di-ga-deu)

Yapımcı
Jeon Gi-Sang / 전기상

Oyuncular

Cha Seung-won (차승원)
Lim Eun-kyeong (임은경)
Han Go-eun (한고은)
Song Il-gook (송일국)
Lee Se-eun (이세은)
Lee Won-jong (이원종)
Baek Il-seob (백일섭)
Park Jeong-soo (박정수)
Jang Se-jin (장세진)
Kim Yeong-ok (김영옥)
Yoon Yong-hyeon (윤용현)
Kim Young-joon (김영준)
Maya (마야)
Lee joo-seok (이주석)
Kim Il-woo I (김일우)
Im Chae-moo (임채무)
Kim Heung-gook (김흥국)
Sin Jeong-hwan (신정환)
Jo An (조안)
Hyeon Bin (현빈)
Sin Choong-sik (신충식)

(26-01-2010, Saat: 18:38)pnar yazdı: Konu:
Cesur bir yapısı olduğu için Gyeong-tak'ın başından dert hiç eksik olmaz. Kahramanımız, bir gün yine iş ararken Yu-jin'i tehlikeden kurtarır ve Seong-su onu koruma olarak işe alır. Çok geçmeden Seong-su'nun kirli sırlarını öğrenir ve onun bu yolda ilerlememesi için elinden geleni yapar. . Bir yandan hasta büyükannesine bakan Na-Young, geçimini sağlayabilmek için Gyeong-tak'ın aile restoranında çalışmaya başlar; çok geçmeden Gyeong-tak'ı tanır, onun kaçınılmaz cazibesine kapılır ve ona aşık olur. Bu arada, Seong-su Kore Başkanı’nın saklanan kızını ararken Gyeong-tak'ın başına sürekli dert açar. Bir müddet sonra Na-Young'un, Gyeong-tak'ın restoranında çalıştığını öğrenir ve Gyeong-tak'la yüzleşmeye gider.

Çeviri: khjlover

English:

Synopsis
Since Kyung Tak was forced to retire from his military services due to the fault of his superior, he is jobless and tries to make a living helping out at his parent's restaurant. As luck would have it, he saves the client of bodyguard Yu Jin, during his attempt to find a new job, causing him to be employed by a security company. Kyung Tak's life is headed for further changes as Na Young moves into town with her grandmother and becomes a friend of his younger sister Kyung Mil.
Valla koyuyorum ama bazilarindan süpheliyim.. Dizidendir herhalde...Biggrin

[Resim: 7bodyguard1avi000121087gg9.jpg]

[Resim: bodyguard2zh2.jpg]
[Resim: slm1qx5cw5.jpg]
[Resim: photo35481be3.jpg]

[Resim: photo35495ez6.jpg]
Güzel olmus yani de diyim çalismalarinizi bekliyoruz.
Bu filmde ana karakter miydi?
Hakkınızı helal edin. ~
Resimelr için tesekkürler Tugba, bir kaç bölümünü izlemistim ve tekrar söylüyorum en sevdigim rolü Yeom Jang. Biggrin
Bodyguard dizisinin birinci bölüm linkini atiyorum, herkese iyi seyirler..
http://www.megavideo.com/?v=62EFM64C
Resimler için tesekkürler...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi