yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.2/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Block B Fan Club ♥ ♥ Block B Sevenler Kulübü (Turkish BBC)
Beni de ekler misiniz? Biggrin

[Resim: g5RLQZ.jpg]

"We are 1"

Fan Club için tesekkürler. ^^

Block B - Freeze Inkigayo

Cho PD ve Block B üyeleri kendi durumlarini ögrenebilmek için internette kendi adlarina açilmis hesaplari, konular, forumlari gizlice arastirmislar!!! A!!! Atkilic Atkilic

Bunlarin içinde: belki Facebook, Tumblr -ki kendimden biliyorum, bir sürü blog olusturmuslar, her üyenin adina ve baska adla kullanan fanlar-, resmi fan sitesi blockbintl, ve diger Kore siteleri ve belki bizimkini de! Sarhos
Çünkü; Block B Korean ya da Block B Korean Group yazarsaniz arastirma motorunuza ilk bizim bu konu çikiyordu! XD Simdi baktim, sadece Block B Korean group yazarsaniz 3. de çikiyoruz. >,<
Bir sey daha, Block B fan club yazarsaniz ilk bu konu çikiyor. XD

--

"Okai gaise. I'll tell you a little secret I had to keep. (Diye baslamis, sitenin kullanicisi. ) Cho PD and BlockB visit Tumblr, the blockbintl forum, allkpop and their Korean fansites to stalk their fans."

credits: blockb-
Mükemmeller. ^^ <3
Evet! ^^

-----------

Dont Move (Freeze) Rexr Remix Version
Rexr remix versiyon.
Süper remix ya! o,,,O

Neol wonhae mami mami mami!! Biggrin
Beni de ekler misiniz? Simdiden tesekkürler.
...TAEMİN KiM MYUNG SOO...
Taeil'in twitter hesabi!
Bir saat önce açmis hesabini ana vokalimiz. Opucuk

Maknae P.O'nun twitter hesabi! ^^

Lütfen bunlari da digerleri gibi üyelerin profillerine eklerseniz sevinirim. Smile
(17-04-2011, Saat: 18:51)SHINee_ yazdı: Beni de ekler misiniz? Simdiden tesekkürler.

Ekledim.
Bende geldim. Biggrin Iddiali bi' grup bence. Biggrin
Eklenenler için tesekkürler. ^^

Block B Lyrics konusu için tikla.
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

Tarzlari hosuma gitti. Don't Move (Freeze) sarkilarina bayildim. Onay
Daha grupla ilgili pek bir bilgim yok ama ögrenirim nasil olsa. Biggrin Kendimi ekliyorum. Smile
Hosgeldiniz. Smile

-----------------

@blockbhyo (Ahn Jaehyo)
I love you!!!! thanks for foreigner fans ;) ha ha my english is not good. . .
Çeviri: Sizi seviyorum!!! Yabanci fanlar için tesekkürler. ;) Haha, Ingilizcem iyi degil...

:img-hysterical:

Aslinda bir sürü twitter fotograflari var. =) Fakat Imageshack üye oldugum halde bende çalismiyor. Biggrin
Sunu söyleyebilirim ki, U-Kwon'un elimdeki twitter fotograflarinin %75lik orani yemek resimlerinden olusuyor. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi