yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bittersweet Life / 달콤한 인생 (2008)
Farkli konuya sahip bir dizi Oh Yeon-soo su an izledigim Jumong da sevsem de Lee Dong Wook'la hiç yakistirmadim.Ya baska birini bulamamislar mi??? SmileSmile

Türkçe altyazili izleyebilecegim bir yer var mi bildiginiz?
&&&&THE DEVİL FAN CLUP&&&&&'Boys Over Flowers Fan Club'
>>..Lee Min Ho Fan Club..<<~Coffee Prince Fan Club~ My Girl Fan Club ^^ ^###Goo Hye Sun Fan Club###^ ////////GONG YOO FAN CLUP\\\\\
So Yi Jeong ♥ Chu Ga Eul - Soeulmates
My Fair Lady Fan Club / My Fair Lady Sevenler Kulübü

Nereden izleyebiliriz bilen yardim ederse sevinirizSmile
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
Bir Asya dizi sitesi bu filmi vermeye baslamis arkadaslar gerçi konu açiklamasinda film olarak yapilanin açiklamasi var.
Bir Asya dizi sitesi bu filmi vermeye baslamis arkadaslar gerçi konu açiklamasinda film olarak yapilanin açiklamasi var.

Sen beni sevindirdin Rabbim de seni sevindirsinSmile Çok tesekkürler bilgilendirme için.
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
Çok enteresan bi dizi alisilmisin disinda merakla ve zevkle izliyorum Wokii harika tabi her zamanki gibi.
&&&&THE DEVİL FAN CLUP&&&&&'Boys Over Flowers Fan Club'
>>..Lee Min Ho Fan Club..<<~Coffee Prince Fan Club~ My Girl Fan Club ^^ ^###Goo Hye Sun Fan Club###^ ////////GONG YOO FAN CLUP\\\\\
So Yi Jeong ♥ Chu Ga Eul - Soeulmates
My Fair Lady Fan Club / My Fair Lady Sevenler Kulübü

Ben izlemek istemiyorum bu diziyi.My Girl deki saf ve tatli halini daha çok seviyorum Lee Dong Wook 'un.Bu dizide biraz daha kötü karakterde bence....
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

Wooki'nin performansi her zamanki gibi müthis;ama konusu April Snoe'u hatirlatti bana.Müzikleri falan... Sakin bir dizi ama hosuma gitti.Tanitim ve fotograflar için tesekkürler.Sevgiyle kalin...
eskisi gibi değil...
Bitter Sweet Lief'en kaç bölüm olacagini bilen var mi acaba ???? ben 14'te takildim daha yüklenmemis galiba. Simdiden sagolun Smile))

(17-09-2009, Saat: 16:16)merviscan yazdı:
(16-02-2009, Saat: 3:35)ceyankbyz yazdı: Uçuk,kaçik ama hayatin gerçekleri, bu diziyi seviyorum.Wookie sagolsun... 14.bölümün sonunda, Wookie çerçevedeki resimleri çikarip altta gizledigi resme bakinca içim ister istemez acidi onun bu vicdani altinda yasadigi eziklige,izdiraba...

Yaa 14. bölümü nereden izledin ben bulamiyorum birçok site hazrlaniyor filan diyor yardimci olursan sevinirim gerçekten .. acayip merak içindeyim Smile
(17-09-2009, Saat: 16:16)merviscan yazdı:
(16-02-2009, Saat: 3:35)ceyankbyz yazdı: Uçuk,kaçik ama hayatin gerçekleri, bu diziyi seviyorum.Wookie sagolsun... 14.bölümün sonunda, Wookie çerçevedeki resimleri çikarip altta gizledigi resme bakinca içim ister istemez acidi onun bu vicdani altinda yasadigi eziklige,izdiraba...

Yaa 14. bölümü nereden izledin ben bulamiyorum birçok site hazrlaniyor filan diyor yardimci olursan sevinirim gerçekten .. acayip merak içindeyim Smile

Ben Ingilizce altyazili izledim 16.bölüme kadarSmile
Aylar oluyor ama :d
Çevriliyordur biraz sabir Gozlukgulmek

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi