Yorumları: 4,600
Konuları: 18
Teşekkür Puanı:
326
açikçasi bu benimde kafama takildi üzüldüm ama yinede joyadelmar2 dediginiz gibi önemli olan Türkiye'nin tanitimina katki saglayabilecek seylere destek olmak diye düsünüyorum......
Yorumları: 653
Konuları: 58
Teşekkür Puanı:
185
Sanirim bu sadece konustugun korelinin yada azinligin düsüncesi..Okudugum bir çok yazida korelilerinde türkleri sevdigini görmüstüm..=)
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Yorumları: 123
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
12
her türk koreliyi sevmez her koreli de türkü bu olabilr sevgi ve saygi ayri seyler
I'm sorry Ilove you -so si
T-MAX Kim Joon
gong y-cof. p
düşler.p-kim jeong
SS501
SE7EN
Lee Min
A Live to kill -anime _JANG GEUN SUK_
Yorumları: 363
Konuları: 3
Teşekkür Puanı:
138
paylasim için tesekkür ederim;ama ben katilmiyorum onun sözlerine.benim çok fazla koreli arkadaslarim var ve hepsi türk hastasi.bir çogu türk dili kursuna gidiyor,türkiyede yasamak için.bizler hakkinda hep soru soruyorlar.kültürümüze özeniyorlar ve saygi duyuyorlar.aralarindan bir tanesi böyle diyebilir ;fakat geneli türklere minnettar.
Yorumları: 260
Teşekkür Puanı:
87
üzülmeyin bu kisisel.ben türk-kore kardesligi bagiyla ilgili çok fotograflar gördüm.
onlar bize kardes ülke diyorlar..hatta we are brother(biz kardesiz).diye suratlarini boyamislardi o unutulmaz türk-kore maçinda...tamamen kisisel.içimizde korelileri sevmeyen yok mu sanki..benim çevremde var sahsen..
Yorumları: 75
Teşekkür Puanı:
12
benim uzak dogu ve bunlarin içinde kore'den konustugum insanlarda var,onlara türkiye hakkinda ne düsündüklerimi sordugumda çok sevdiklerini ve insanlarinin çok iyi olduklarini söylüyorlar ve türkiye'ye gelmeyi istediklerini ama birtürlü gelemediklerini söyleyenlerde var,hatta bir kore'li vardi türk sanatçilarini bile taniyordu bence de burda sevmek veya sevmemek kisiye özeldir,dediginiz gibi nasil ki bizim ülkemizdede kore'lileri sevmeyen varsa onlardada vardir.