Yorumları: 64
Konuları: 1
Teşekkür Puanı:
12
Dialog genel olarak yapilmis yani Türkler, Koreliler ve diger Asya ülkeleri uzerine

Yapilan yorumlarin da bunun uzerinden olmasi gayet normal...
bu dusuncenin bireysel oldugunu anlamaniz dahice

Saygi duymaniz akil almaz derecede
좀 좋은, 어떤 말하지만, 그런 말을 내가 특별히 그냥 유렉 또는인지 모르겠어
Park Hee Hyo
Yorumları: 197
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
22
Bende zaten her Türk 'ün korelilere bayildigini sanmiyorum .. Seven vardir sevmeyen vardir.. Türklerinde kimsenin sevgisine muhtaç falan oldugunu da düsünmüyorum ..
Yorumları: 250
Teşekkür Puanı:
29
Savaslar,maçlar..Bunlar nesil ilerledikçe tipki bizdede oludugu gibi unutulacak.Bu yüzden onlardan karsilik beklemek özelliklede Türk milleti cennet vataninin reklamini yapamadikça çok zor.
Bu sevgiyi karsilikli hale getirmek yine bizim elimizde olan bir durum.
21. century marvels ^^ !
minJi !
Yorumları: 2,153
Konuları: 17
Teşekkür Puanı:
250
Bence de seven de var sevmeyende Türklerin hepsi Korelileri seviyo mu?Hayir.Bu Koreliler içinde geçerli.
❤SS501 & A-JAX & AZIATIX & INFINITE❤
❤OnLm96❤
Yorumları: 1,152
Teşekkür Puanı:
80
Bence bütün Türkler de Kore'ye bayilmiyor,en basitinden ailem çevrem Kore'ye karsi nötrler,düsmanliklari falan tabiki yok ama öyle aman aman bir hayranliklari da yok.Sahsen ben de bütün Korelileri seviyorum diyemem.Her millette iyi insanlar da vardir kötüler de,sevebileceklerimiz de sevmeyeceklerimizde.Sonuçta tüm Korelileri tanimiyoruzki.Mesela bir tane Koreli arkadasim vardi,o kadar gicikti ki sanki dalga geçer gibi konusurdu.Hiç sevmemistim onu.Kaldi ki o zamanlar Kore hayrani da degildim yani.Aman uzatmayim iste bizi seven de olabilir sevmeyen de dogal olarak. :P
Yorumları: 101
Teşekkür Puanı:
29
bence bu kisisel düsünce açikçasi o kadar da kafama takmam herkesin özgür iradesi tabi ki türklerin kimseye ihtiyaci yok ama bu tarihe kazinmis dostlugun yeni nesillerle yozlatigini görmek insani üzüyor keske herkes bu tür degerlere sahip çiksa