yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.2/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir Kore Hayraninin Özellikleri
Baslarda televizyonda veya sokakta Koreli gördügünde çildirmali Biggrin

Sonra Koreliyi asmali ve nerede çekik görse çildirmali Biggrin

Onun Kore sevgisinin bos oldugunu söyleyen seneye unutacagini söyleyen akrabalarina "Koreli damat getirince görürsünüz" demeli Biggrin

NotBiggrinedim pismanim hysterical :redface:
İmzanız kurallara uygun olmadığından silinmiştir.
Hayran oldugu oppayi kimseye kaptirmamali gerekirsee agiz burun dalmili
ingilizceden cok koreyi bilmelii okuldadahocayla korece kapismali ise yariyor denedim simdi disiplindeyim ama sorun yok...

oppasina laf edenlere super laf sokmali
korece sarki ezberlemeli muzik dersinde farkimiz olsun yani

gerekirse etradtakilerine guney koreyi sevdedirmeli

Kendimden örnek vereyim. Biggrin

-Ingilizce'den nefret etip uzaktan yakindan alakasiz olsa dahi Türkçe altyazisini beklemeden Ingilizce altyazili Kore dizisi izlemeli.

-Günün en az 7 saatini Kore dizileri, filmleri, müzikleri, haberleri vs. geçirmeli.

-Tenefüslerde 'Yeter!' diye bagirmalarina karsin kulaklikla bangir bangir Korece sarki dinlemeli! Biggrin + Arada 'Ne dinliyorsun lan? Korece mi çin çan çon!' diye laf atan ergen arkadaslara karsi Kulakligi çikartip ona da bu zevki tattirmali ve yan siniftan hoca gelince telefonu saklayip masum kiz ayagina yatmali. (Son ses açip siniftakilere dinletmistim bos derste, beni sinir etmislerdi. Yan sinifta da matematik dersi varmis sans eseri. Sonra tam müzigi durdurdum hoca girdi içeri. Telefonu saklayip hanim kiz numarasi yapmak biraz zordu. Allah'tan bana sinir olduklari için hocaya ispiyonlamadilar. Adam bir iki dolandi sinifta 'O ses neydi, sessiz olun' dedi. Siniftakiler bana ben onlara bakiyorum. Allahtan bi' kaç kisiydik antilerim orada olsaydi telefonum gitmisti. Biggrin Ki çok degerlidir telefonum markasindan tutun içindeki yazi dilinden(Korece) resim video sarkilara kadar her sey Kore'ye ait. Çok uzattim, neyse... Biggrin)

-Siniftakilerin uyuz olmasina ragmen anlamadiklari için kahkaha atarak tahtaya Korece yazilar yazmak. Küfretsem çakmayacaklar. Biggrin Hahah^^

-Korece küfür biliyor musun? diye soranlara ''pabu'' ve ''ha bi' tane daha biliyorum ama o yasinizi asar'' demek.

-''Ne anliyorsun su Kore müziklerinden?'' diye söyleyenlere ''Zevk meselesi, sen Ingilizce, Fransizca vs. müzikten ne anliyorsan onu!'' demek.

-Telefonunda en az 350 tane Korece sarki bulundurmak. Biggrin

-Bol bol OST indirmek. Biggrin
GiYoung hacks into KangMi's PC.
f(∞)rever
SOJISUB
*Ne zaman üzülse,umudunu yitirse,kandirilsa,dertlense bir kore müzigiyle kendine gelebilmeli olmadi bir diziyle,olmadi bir oppanin resmiyle <3

*Korece birkaç kelime konusabilmeli

*Tüm arkadaslarinin beynine kore fani oldugunu yerlestirmeli Biggrin

*Zaman zaman oppalarini,unnilerini,dizilerini,kliplerini,Koreyi özlemeli!

*Hayatinin önemliler listesinde KORE dereceye girmeli ;)
-Sevdigi oppalarin posterlerinden ve röportajlarindan olusan bir dosyasi olmalidir.

-Buldugu her yere oppalarinin isimlerini yazmalidir.

-Oppasi için gerekirse arkadasiyla kavga etmelidir. Kizgin

-Kore hayrani olan arkadaslari oppalarinin posterlerinden bir tanesini bile istese vermez. Seytanigulme

-Kore dizilerini ara vermeden izlemek ister ve gözleri kizarana kadar ve agriyana kadar izler. :redface:

-Kore dizisi izlerken çigliklar atar ve güler. hysterical

-Belki hiç bir dizide filmde aglamaz ama Kore dizisi izlerken aglar. Aglama

-Birkaç kelime Korece bilmelidir.

-Üzüldügünde, mutsuz oldugunda oppasinin sarkisini dinler, fotograflarina bakar.

-Telefonu oppalarinin fotograflariyla ve sarkilariyla doludur. Muzikgrubu

-Herkes tarafindan Kore hayrani olarak bilinmektedir.

-Korea-Fans'a üyedir.

-Kore'ye gitmek ister.
BIGBANG | RAIN | JAY PARK | OUTSIDER | SE7EN | SS501
Ben sağ oldukça solum sensin GALATASARAY
(21-11-2010, Saat: 15:22)'vahide' yazdı: Himm bu konu hakkinda ustalik sayabilecegim çalismalarim var. Biggrin
--Ilk basta TRT dizilerinden en az birini izlemeli ki Koreyi tanisin. (:

--Sonrasinda Kore-fans'a üye olmali. (:

--Gün içinde 5-6 kere siteye girip Kore hakkinda bilgi edinmeli. =D

--Özür dilerim, merhaba, tesekkür ederim, ne yapmaliyim... tarzi sözcükleri Korece söylemeli. Biggrin Ama yerine göre, bazen Türkçe düsmani olarak da algilanabilir...

--Kore dizilerini iyi takip etmeli, yeni çikan dizileri ve bu oyunculari ana baba adi gibi bilmeli. :img-hysterical: -Abartidir bu! =D -

--Kore filmlerinde sikilsa bile sonunu beklemeli, mutlaka sonunda yanaklari aciyincaya kadar gülecektir. Kore filmlerinde her filmde mutlaka dram olacagini göz ardi etmemelidir... Aglamam diyecegi dizide bile aglasa sasirmamalidir. (:

--Disarida gördügü her çekigi Kore sanipta aval aval baktiginda utanmamalidir, bu herkeste yasanan bir problemdir. =D

--Korelilerle kaynasmak için ingilizcesini gelistirmelidir. -Bende bu ise yaramasa da. Sad -

--En önemlilerinden biri, sevdigi Koreli müzik grubunu eve gelen her arkadasa dinletmelidir. Özellikle kliplerini begenmeyenlere sik sik izletmelidir. Biggrin Eziyet gibi gelse de sonunda onlarda alisacaktir. -Zavalli arkadaslarim çok çekti benden... Ama cadiligima güvenim sonsuz. Biggrin-

--Koreye laf atanlari söyledigine pisman etmeli, telefonunda yakisikli veya güzel bir Koreli ünlü bulundurmali. Bunlar gelecekte kanit olarak saklanmali Korelilere çirkin diyenlere. Biggrin

--Firsat buldukça arkadas ve ailelerine Kore dizi-film tanitimi yapmalidir. (:

--Kore mutfaginin ülkemizde bulunan tek tük lezzetlerini tatmali, mümkünse arkadaslariyla almaya gitmelidir. Onlara da zorla aldirmalidir. Biggrin Yerken tadi çirkin bile gelse ''mükemmel'' diyebilmelidir. Ne de olsa Kore mutfagi. Smile -Bunu dün yasadigim için çok mutluyum, kasada herkes benim aldigim ramen kutusuna bakiyordu. Happy0064 -

Bunlari yapiyorsaniz tam bir Kore fanisinizdir. (:

Süper açiklamissin Biggrin
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~
(08-04-2012, Saat: 14:32)ghost_buster yazdı:
(21-11-2010, Saat: 15:22)'vahide' yazdı: Himm bu konu hakkinda ustalik sayabilecegim çalismalarim var. Biggrin
--Ilk basta TRT dizilerinden en az birini izlemeli ki Koreyi tanisin. (:

--Sonrasinda Kore-fans'a üye olmali. (:

--Gün içinde 5-6 kere siteye girip Kore hakkinda bilgi edinmeli. =D

--Özür dilerim, merhaba, tesekkür ederim, ne yapmaliyim... tarzi sözcükleri Korece söylemeli. Biggrin Ama yerine göre, bazen Türkçe düsmani olarak da algilanabilir...

--Kore dizilerini iyi takip etmeli, yeni çikan dizileri ve bu oyunculari ana baba adi gibi bilmeli. :img-hysterical: -Abartidir bu! =D -

--Kore filmlerinde sikilsa bile sonunu beklemeli, mutlaka sonunda yanaklari aciyincaya kadar gülecektir. Kore filmlerinde her filmde mutlaka dram olacagini göz ardi etmemelidir... Aglamam diyecegi dizide bile aglasa sasirmamalidir. (:

--Disarida gördügü her çekigi Kore sanipta aval aval baktiginda utanmamalidir, bu herkeste yasanan bir problemdir. =D

--Korelilerle kaynasmak için ingilizcesini gelistirmelidir. -Bende bu ise yaramasa da. Sad -

--En önemlilerinden biri, sevdigi Koreli müzik grubunu eve gelen her arkadasa dinletmelidir. Özellikle kliplerini begenmeyenlere sik sik izletmelidir. Biggrin Eziyet gibi gelse de sonunda onlarda alisacaktir. -Zavalli arkadaslarim çok çekti benden... Ama cadiligima güvenim sonsuz. Biggrin-

--Koreye laf atanlari söyledigine pisman etmeli, telefonunda yakisikli veya güzel bir Koreli ünlü bulundurmali. Bunlar gelecekte kanit olarak saklanmali Korelilere çirkin diyenlere.

--Firsat buldukça arkadas ve ailelerine Kore dizi-film tanitimi yapmalidir. (:

--Kore mutfaginin ülkemizde bulunan tek tük lezzetlerini tatmali, mümkünse arkadaslariyla almaya gitmelidir. Onlara da zorla aldirmalidir. Biggrin Yerken tadi çirkin bile gelse ''mükemmel'' diyebilmelidir. Ne de olsa Kore mutfagi. Smile -Bunu dün yasadigim için çok mutluyum, kasada herkes benim aldigim ramen kutusuna bakiyordu. Happy0064 -

Bunlari yapiyorsaniz tam bir Kore fanisinizdir. (:

Süper açiklamissin Biggrin

aynen süper açiklamissin Biggrin aklima gelen yapabilecegim tek ek :

-Annenizin tehditlerine [ bkz.
-sarteden kapatacagim elekrtigi kalk artik ordan.
-yapistin oraya babana söylicem artikk !
-sabahtan aksama kadar ayni seyi izlemekten bikmadin mi ? vs vs ] kulak asmadan yilmadan usanmadan bu yolda devam etmek bir kore hayraninin mutlak özelligi olmalidir.
Bu dünyada aptaL bir hayaL gibisi yoktur!

Blush 
düsündüm bir kore hayraninin özellikleri ne olmalidir diye aklima ilk gelen sey koreyi delice görme tanima arzusu olabilir ayrica çekik gözlüler arasindan korelileri hemen ayirtedebilmeli korenin kültürü hakkinda kendi kültürü gibi bilgi sahibi olmali kore sinemasini iyi bilmeli ve yakindan takip etmeli tarihini ayrintilariyla tartisacak kadar bilgi sahibi olmali kisaca koreylle ilgili çok fazla bilgi sahibi olmaliSmile
İmza boyutu büyük olduğu için silinmiştir.
Bence bir Kore hayranının özellikleri :
1.Koreyle çok ve yakından ilgilenmesi.
2.Kendini Koreli birilerine benzetmesi.
3.Onlar gibi konuşmak istemesi ve bunun için çok çalışması.
4.Koreyle ilgili hayallerinin olması.
5.Konuştuğu 2 sözden birinin Koreye ait olması.Yani Kore hakkında çok konuşması.
6.Kore dizilerini izlemesi.
7.Kızların Kooreli ünlülüerden birini oppa seçmesi.
Ne bileyim işte böyle şeyler... Biggrin
Raise your words,not your voice.
It is rain that grows flowers, not thunder.

Rumi.

Koreyi sevmeli
Korece bilmeli
Korece filmler izlemeli
Kore yemeklerini tatmalı(tabi yiyebilirse)Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi