yukari
Anket Bir Kore Dizisi'nde Hangisini İstersiniz?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Başrolde Türk Olan
27.27%
72 27.27%
Senaristi Türk Olan
2.27%
6 2.27%
Bir Kısmı Türkiye'de Çekilmiş Olan
51.52%
136 51.52%
Türk Kültürünü Yansıtan
18.94%
50 18.94%
Toplam: 264 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir Kore Dizisi'nde Hangisinin Olmasini Daha Çok Istersiniz?
türk kültürünü yansitan çünkü belki bas roldeki türk ülkemizi tanitma firsati olmaz ama kültür direk etki Biggrin
(15-08-2009, Saat: 23:45)arwenn yazdı: bir kismi Türkiye'de çekilmis olani seçtim ne kadar çok koreli sanatçi gelirse o kadar iyi diye düsündüm ama diger seçeneklerede sicak bakiyorum Biggrin
KatiliyorumOnay
[Resim: 3v3rmO.png]
bir kismi türkiiyede çekilmis olan veya türk basrolü olan
MÜHÜRDAR Mİ SHİL=BİRİCİĞİM
EFENDİ BİDAM=CANIMDAN ÇOK SEVDİĞİM
Uzakta olmam hiç bir seyi degistirmiyor çünki kalbim sizinle hayatimin tek gerçekleri
tabikide basrolde türk olan :>Biggrin
Basrölde bir Türk olsa ne güzel olur mesela düsünsenize atiyorum ; Biggrin
Fahriye Evcen ve So Ji Sub ayni dizide Biggrin

Biracik bile olsa Türk Kültürünü Yansitan, Queen Seon Duk dizisinde Uygurlardan bahsedilmesi bile mutlu etmisti beni Smile
bir kismi türkiyede çekilmis olan olan kore dizileri koreli oyuncularla güzeldirBiggrin
Basrolde Türk olan dedimSmile
Hem Türk olunca oyuncunun Türkiye'den Kore'ye gidisi yani Türkiye gösterilir.Tabi bu sayede birazcik kültürümüz hakkinda da bilgi verilir.
Yani örnegin basroldeki Türk kizi pesinden Koreli oglan Türkiye'ye geliyor filanBiggrin Ne hayal gücü var bende ya hemen senaryoyu yazdimBiggrin Zaten çogu sik gerçeklesti ama senaristlik konusunda isi uzmanina yani Korelilere biraktimBiggrin Biggrin

Bir kismi Türkiyede çekilenOnay hem sete gitme sansimiz olur belki,tanisiriz koreli oyuncularla Allahrazi
Hiçbiri bence Kore dizilerini tamamiyla Kore kültürü ile oldugu için seviyorum Türkiye ile baglantisi olursa o Kore dizisi olmaktan çikar bence Onay
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi