yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BIO KOREA 2009
BIO KOREA 2009
Conference & Exhibition

COEX - Seoul

4. BIO KOREA, 16 - 18 Eylül'de Güney Kore – Seoul’da bulunan COEX’İN Hint Salonu’nda yapılacak. BIO KOREA ilk olarak 2006’da Kore'nin Bio-sanayisine katkıda bulunmak ve uluslar arası alanda yerini almasına yardim etmek için yapıldı. Daha sonra geçen üç yılda devletin desteğini de almıştır.

BIO Kore 2009, mali ve teknolojik ortaklıklar kurmak ve yeni Bio-sanayi ürünlerini elde etmek için kaçırılmaz bir fırsattır.
16 -18 Eylül 2009

Exhibition | +82-2-6000-5118

Conference&Business | +82-2-508-4217

website

English

BIO KOREA 2009
Conference & Exhibition
16 September – 18 September 2009
COEX - Seoul

The 4th BIO KOREA will be held from September 16th through 18th, 2009 at Indian Hall, COEX, Seoul, Korea. BIO KOREA was first started in 2006 to envision a bright future in Korea’s bio-industry and to promote international expansion. After the past three successful years with active governmental support, BIO KOREA has become the premier bio-event in Korea where you can meet the most prominent companies and science institutions in one place.

BIO KOREA 2009 is even better with enthusiastic involvement from overseas, presentation of innovative bio products, and more opportunities to connect with your financial and technological partners.

16 September – 18 September 2009

Exhibition | +82-2-6000-5118

Conference&Business | +82-2-508-4217

website

Detayli bilgi için >>> http://www.biokorea.org/exhibition/bio_e...on_08.html
Güzel bir fuar. Smile Teşekkürler paylaşım için Hilmi abi.

Paylaşım için teşekkürler. Emeğine sağlık Hilmi abi. Smile
Some of you may remember me...
Resimler çok güzelmiş. Tanıtım da güzel olmuş. Eline sağlık Hilmi abi. Smile
Paylasim için tesekkürler =)
Bu resimlere bayıldım. Tasarım çok güzel olmuş. Işıklandırılmış hali de çok güzel. Onay

Fuarları her zaman sevmişimdir. Gezmeyi isterdim bu fuarı da. Onay
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Şu DNA ya benzeyen şey çok hoşmuş. ^^
Teşekkürler Hilmi abi. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi