Kullandiginiz program internet explorer veya mozilladan farkliysa belki böyle bir sey gerçeklesmis olabilir çünkü bu ikisini kullananlarda denettigimde hep iyi sonuç alindi...

Konuyu Oyla:
Bilgisayarda Korece Harfleri Görebilmek İçin Yükle...
|
Paylasim için tesekkürler.
![]()
김~정~훈
![]() Homin yazdı:JUNGHO MIN yazdı:Ben programi yükleyip aktiflestirdim. Bilgisayari kapatip açtim fakat hala Korece yazilari göremiyorum. Sorun ne olabilir acaba? Tamam oldu, sorun çözüldü. Yeniden denedim ve bilgisayari açip kapamadan oldu. Sadece yenile yaptim. Tesekkürler Ho Min. ![]()
Ben indirdim ama kuramadim yardim ederseniz sevinirim. Olmuyor.
(28-11-2008, Saat: 19:48)sweetsecret yazdı: Ben indirdim ama kuramadim yardim ederseniz sevinirim. Olmuyor. Yüklediginiz dosyaya tikladiginizda çalistir diyeceksiniz sonra gelen yere evet sonra da yes e tikladiginizda kuruluyor... Kurulmasi en fazla bes saniye sürüyor sadece evete tiklamaniz yeterli...
07-12-2008, Saat: 0:50
Yükledim bende.
Tesekkürler !
Ho Min paylasim için tesekkürler. ^^
Ayrica programi kurduktan sonra bilgisyari kapatmaya gerek yok masa üstüne gel, sag tikla yenile de görünüyor sonra. ^^
Bu program yüklü bende ama ben word de filan yazarken Korece kelimeleri yazmak istiyorum bunu nasil yapacagimi bilen var mi?
![]() Korece yazmak istiyorum bilgisayarimda. ![]() (12-12-2008, Saat: 17:01)Homin yazdı:(12-12-2008, Saat: 17:00)shin bee yazdı: Bu program yüklü bende ama ben word de filan yazarken Korece kelimeleri yazmak istiyorum bunu nasil yapacagimi bilen var mi? Sag ol Hilal'im, bunu deneyecegim insallah yaparim. Tesekkürler. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi