yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BIGBANG'le Issız Bir Adaya Düşseniz Hangi 3 Üyeyi Yanınıza Alırdınız?
1.Taeyang Heart
2.G-Dragon
3.T.O.P
(10-06-2011, Saat: 0:20)tav$an^^3k yazdı: T.O.P (oppamsiz olmaz. Kalp Biggrin )
G-Dragon (eglenmek lazim dimi ama. Biggrin )
Taeyang ( sadece o kasli vücudu için seçtim.Maksat göz senligi. Abaza

Alemsin yha....Biggrin

ilk basta g dragon ikinci seung ri son olarakta t.o.p. i isterdim yanimda Biggrin(ayy hayal etmesi bile çok güzelRolleyes)
BIGBANG Fan Club V.I.P
YOO SEUNG HO FC JANG GEUN SUK FC LEE DONG WOOK FC LEE MİN HO FC BOYS OVER FLOWERS FC MY GİRL FC GOD OF STUDY FC KİM BUM FC PERSONAL PREFERENCE FC KOREAN BABY FC GIRLS GENERATION FC PARTNER FC YOU ARE BEAUTIFUL FC Heartstrings Fan Club

City Hunter Fan Club º City Hunter Sevenler Kulübü
(12-06-2011, Saat: 23:07)TripleS JuNuS yazdı:

Alemsin yha....Biggrin

Biggrin Issiz adaya gidiyoruz bacim yasamak için gerekli her sey alinmali. Abaza Zuhaha
(13-06-2011, Saat: 19:16)tav$an^^3k yazdı:
(12-06-2011, Saat: 23:07)TripleS JuNuS yazdı:

Alemsin yha....Biggrin

Biggrin Issiz adaya gidiyoruz bacim yasamak için gerekli her sey alinmali. Abaza Zuhaha

Dogru valla..Simdi mantiken adada akilli, akli basinda biri gerek o da Taeyang..Digerleri bücür iste..Hala çocuk gibiler...Aslinda bu konuda T.O.P veya Taeyang en iyi seçenek......Haaa eger diyosan ki samata girgir olsun,o zaman Seungri olabilir..Oppam benim Smile Yerim ben onu...Bu seferda T.O.P kafayi yer herhalde..Seungrinin manyakliklarini hesaba katamadim bi an...Eger sessiz sakin olsun diyosan Daesung neden olmasin ki...G-Dragon'a gelince..O zaten cepte mutlaka..O olmazsa olur mu???
GD, Seungri ve Taeyang. Biggrin
“Waiting for the person you like, it’s a little hard, isn’t it?”
— Hwang Jin Joo - Color of a Woman
(15-06-2011, Saat: 14:57)TripleS JuNuS yazdı:
(13-06-2011, Saat: 19:16)tav$an^^3k yazdı: Biggrin Issiz adaya gidiyoruz bacim yasamak için gerekli her sey alinmali. Abaza Zuhaha

Dogru valla..Simdi mantiken adada akilli, akli basinda biri gerek o da Taeyang..Digerleri bücür iste..Hala çocuk gibiler...Aslinda bu konuda T.O.P veya Taeyang en iyi seçenek......Haaa eger diyosan ki samata girgir olsun,o zaman Seungri olabilir..Oppam benim Smile Yerim ben onu...Bu seferda T.O.P kafayi yer herhalde..Seungrinin manyakliklarini hesaba katamadim bi an...Eger sessiz sakin olsun diyosan Daesung neden olmasin ki...G-Dragon'a gelince..O zaten cepte mutlaka..O olmazsa olur mu???

En iyisi hepsini almak. Onay Biggrin Onlar 5'i 1 yerde olunca güzeller. Opucuk
(15-06-2011, Saat: 16:21)tav$an^^3k yazdı:
(15-06-2011, Saat: 14:57)TripleS JuNuS yazdı:
(13-06-2011, Saat: 19:16)tav$an^^3k yazdı: Biggrin Issiz adaya gidiyoruz bacim yasamak için gerekli her sey alinmali. Abaza Zuhaha

En iyisi hepsini almak. Onay Biggrin Onlar 5'i 1 yerde olunca güzeller. Opucuk

O da olabilirdi aslinda.....Bu arada farkinda misin?Tam kafa dengi olduk biz..Anladin iste sen..Taeyang konusunda....Smile haa bu arada aramizda sir merak etme.....
G-Dragon Heart
Seungri Heart
T.O.P Heart
___Blush

Kalbin tam olarak kimde?
Benim için endişeleniyor musun?
Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum.
Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.

Bu ne ya herkes issiz adaya GD'yi aliyor Biggrin
Isimiz zor valla ama sizde haklisin öyle müthis biri kolay kolay bulunmuyor Opucuk
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi