19-08-2010, Saat: 16:38

Konuyu Oyla:
BIGBANG 4th Anniversary Messages / BIGBANG'in 4. Yılını Kutlama Mesajları
|
19-08-2010, Saat: 16:46
Çok güzel bir çalisma olmus canim ben sahsim adima çok begendim ellerine saglik
![]()
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
19-08-2010, Saat: 16:46
T.O.P. 'im senin ve Arkadaslarinin 4. yilini kutlarim Sizleri çok Seviyorum COSTURUN BIZI
![]() ♥ What's up? We are 2NE1!! ♥ Turkish BlackJack ♥ Turkish V.I.P. ♥
19-08-2010, Saat: 17:05
4 yildir taniyorum.4 yildir V.I.P'yim.Big Bang'im hep birlikte nice 4 yillara.
![]() Sizi çok seviyorum. ![]() ![]() --Çalismami yaptiktan sonra ekleyecegim. ![]() ![]()
19-08-2010, Saat: 17:21
BIGBANG'in ve V.I.P'nin 4.Yili Kutlu Olsun !!!! ![]() Hey ~~~~~ Ho ~~~~ ! ![]() Bababam Yeeeah ![]() Canlarim benim.... ! Herseylerim... ! Nice Mutlu 5.-6. 10.-15.Yillara !!! ![]() Iyi ki varsiniz ve iyi ki V.I.P'yim... ♥♥♥♥♥♥ O kadar sansli hissediyorum ki kendimi sizi tanimakla... Böyle günlerde bunu çok daha iyi anliyorum.. Ve V.I.P olmaktan gurur duyuyorum... Hep yaninizda olacagiz ve sizi birakmayacagiz... Siz harikasiniz ve en iyilerini hak ediyorsunuz... Asla zorluklar önünde umutsuzluga kapilmayin ve en yükseklere ilerlemeye devam edin.. Biz sizleri koruyacagiz ![]() ♥♥♥♥♥♥ Hani, ''La La La'' sarkinizda söylüyorsunuz ya ''Ve biz hiç durmayacagiz'' aynen öyle... Turkish V.I.P'ler hiç durmayacaklar ve sizi hep en yükseklere tasiyacaklar... ''Wonderful'' sarkisinda dediginiz gibi ''Siz harikasiniz ve bizi çildirtiyorsunuz'' ![]() ''Lollipop'' sarkinizdaki gibi ''Bir sekerden bile daha tatlisiniz'' ![]() Çünkü siz Big Bang'siniz ! Ve son olarak, ''Always'' - ''Forever With You'' çünkü.... ''We Belong Together'' ![]() BIGBANG IS V.I.P ![]()
♥ Urineun BIGBANG ♥
BIGBANG'in 6 Yılı!!! VIP'liğimin 4. Yılı!! ![]()
19-08-2010, Saat: 17:37
Ayni gün "dogmusuz" BigBang ile ... Nice yillara BigBang, herzaman bizimle olmaniz dilegi ile ...
:muzikgurubu: Nice Yillara ... ![]()
19-08-2010, Saat: 17:37
Canlarim iyiki varlar nice basari dolu senelere!!!~Çooooook seviyorum onlari
![]() ![]()
19-08-2010, Saat: 17:40
4 yil vay be
![]() ![]() ![]() Photoshoptan anlamasamda yapanlari zevkle izleyecegim.:muzikgurubu:
^^Big Bang^^
^^2NE1^^
19-08-2010, Saat: 17:44
5 süper adam'in 4.yili demek... :muzikgurubu:
Elimden geldigince birseyler yapmaya çalisacagim. ![]()
19-08-2010, Saat: 18:28
4 yil..Kocaman 4 yil..
![]() Ben her ne kadar Koreyle ve onlarla geç de tanismis olsam da(çünkü ikisi hemen hemen ayni.. ![]() ![]() Photoshop konusunda fazlasiyla beceriksizim.. ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi