Tesekkürler emegine saglik

Bibimbap / 비빔밥
|
Tesekkürler emegine saglik
![]() ![]()
Yumurtanin sarisi olmazsa daha güzel olur benim için ..
![]()
Ne garip bir salata o öyle güzele benziyor ama o çig yumurta sarisinin orda ne isi var
![]() ![]()
Mutluluğum ne kadar buruk da olsa
İyi ki de rastlamışım günün birinde sana Ne kadar uzakta olsan da kalbim hep senin yanında...^^Yeongwonhi THİAMİNNİE.....^^
Çig degil o yumurta sarisi.
05-12-2010, Saat: 16:57
Çok lezzetli görünüyor ama sanirim mideme aykiri madde paylasim için tesekkürler
![]()
06-12-2010, Saat: 11:10
Evet, besleyici bir yemek, farkli lezzetleri sevdigimden yapabilirim fakat anlayamadigim seyler var. Ilki salataliklari 30 dakika tuzlu suda bekletince pek iyi olacagini düsünmüyorum, ayrica fasulye taneleri 10 dakika kaynatinca pismez. Malzemeler konserve olarak mi alinacak
![]() ![]() ![]() Tarif ve tanitim için tesekkürler canim ![]()
24-01-2011, Saat: 0:46
Tadi çok güzeldi ya koca bir tabak vermislerdi bize.
![]() ![]() ![]() Yumurtayi azicik pisiriyorlar çig degil yani. ![]() Damak tadimiza uyan bir yemek bence. ![]() ![]() O böcegimsi görünen seyler mantar yahu.Böcek yok onda. ![]() Yemenizi siddetle tavsiye ederim. ![]() ![]() ![]()
06-05-2011, Saat: 21:10
Gosari --> (Egrelti otu anlami)
![]() ![]() bu egretli otu yapraklar yenilik ![]() ![]() ![]() ![]() ve kuru oldugundan Gosari ![]()
İmzanız forum kurallarına aykırı büyüklükte olduğundan silinmiştir. Uygun boyut: 400x103
ellerine saglik olmus ne harika bibimbap ( pilav karisik anlami)
bibim = karisik bap = pirinç demek Afiyet olsunuz (=
İmzanız forum kurallarına aykırı büyüklükte olduğundan silinmiştir. Uygun boyut: 400x103
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|