Çok güzel bir diziydi bitti.Iyiki izlemisim Kim Myeong Min gibi bir oyuncuyu tanimis oldum.Rolünü çok güzel oynamis harika bir oyuncu.Kendi deyimiyle(dizide) sosyopat,egoist,kibirli daha sayamiyorum birçok yönlü oynadi.Mükemmel bir oyuncuymus iyiki izlemisim diyorum.Ama kizmadigim yönleride yok degildi çok bencildi gerçekten kendinden baska kimseyi düsünmüyordu ama sonradan bir nebze olsun degisti.Du Ru Mi karakterini hiç sevmedim belkide Lee Ji Ah'tan kaynaklaniyordur bilemiyorum.Sef Kang Ru Mi ile olan iliskisini müzik yüzünden sona erdirdi.Onun gerçek anlamda sadece tutkusu müzik ama Ru Mi'dende hoslanmiyor veya onu sevmiyor degildi.Gun Woo karakterini sevdim ama Sef Kang kadar degil.Aslinda bu diziye Jang Geun Suk var diye baktim birde klasik müzik üzerine kurulu oldugu için.Ama Sef Kang'in hayrani oldum çiktim.Bulundugu yere kendi emekleriyle gelmis kimseye bogun egmemis kimseye yalakalik yaparak biryerlere gelmeye çalismamis.Herkese esit mesafede davrandi ister mevkisi yüksek olsun isterse olmasin.

Durusunu hiçbir zaman bozmamis.En çok bu yönü hosuma gitti.

Ru Mi ve Sef Kang'in iliskisi dizinin ana temasinin önüne geçmedi dizinin bu özelligide hosuma gitti açikcasi çünkü müzik üzerine kurulu bir diziydi ask hikayesi ana konunun önüne geçemedi iyikide öyle olmus.Dizinin sonuna gelirsek olmasi gerektigi gibiydi bence.

Sonuç olarak güzel bir dizi gerçekten.