Bende izlemeyi düsünüyorum tavsiye eder misiniz ?
Izlemeye deger mi kimileri zaman kaybi diyor ama Jang Geun Suk oynuyorsa eminim öyle degildir.
Izlemeye deger mi kimileri zaman kaybi diyor ama Jang Geun Suk oynuyorsa eminim öyle degildir.

Beethoven Virus / 베토벤 바이러스 (2008)
|
Bende izlemeyi düsünüyorum tavsiye eder misiniz ?
Izlemeye deger mi kimileri zaman kaybi diyor ama Jang Geun Suk oynuyorsa eminim öyle degildir. ![]()
Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim klasik müzigi zaten severim ama bu diziyle daha da çok sevmeye basladim.Jang Geun Suk'un oyunculuguna bayildim bu diziden önce you're beatifulu izlemistim arkasindan da bu dizi süper gitti.Zaten bu diziyide Jang Geun Suk var diye izledim iyiki de izlemisim..Izlemeyenler kesinlikle izlesin...
Bende suan bu diziyi izliyorum.Aslinda ilk bölümleri sikici gelmisti birakmayi düsünmüstüm.
![]() ![]()
Diziye baslamamin ilk nedeni klasik müzikle ilgili bir konu içermesiydi.Ilk bastaki kizin gayreti ve o adamin tavirlarini sirf ordaki insanlar ve müzik için çekmesi ayri bir olay helal olsun bu arada ben heralde dayanamazdim.
![]() ![]() ![]()
Çok güzel bir dizi.:d Konusu harika.
![]()
Ben su an 11.bölümdeyim ve çok güzel bir dizi asla sikmiyor ve hizli ilerliyor, ee bir de müzikleri unutmamak gerek mükemmel müziklerle harika bir dizi herkese tavsiye ediyorum.
![]()
Merhaba ben yeni üye oldum.
![]() Bu diziyi izlemekte kararsiz kaldim ben, çok duygusal.:img-cray: Yeni biri oldugum için izlemeyecegim, hiç komedi yok mu?
Çok harika bir konusu var ostu muhtesem klasik müzik sevenlerin kaçirmamasi gereken bir dizi, severek izliyorum su an 15. bölümdeyim muhtesem gidiyor, her bölümü benim için ayri bir heyecan tavsiye ederim.
╔══╗
╚╗╔╝ ╔╝(¯`v´¯) ╚══`.¸.SUPER JUNIOR
Nerden izlemeye basladim bilmiyorum.
![]() Klasik müzikle sorunum yok ama okuduguma göre Du Ru Mi sefe asik olacak öyle mi? ![]() Basladim izlemeye bakalim sonu nasil gelecek... ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|