yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beethoven Virus / 베토벤 바이러스 (2008)
Çok güzel bir dizi bence müzikleri de harika, keske devami olsaydi...
Resimlerde çok güzel eline emegine saglik.
Ben uzun zamandir bu diziyi izlememekte direniyordum ama sonunda izleyecegim galiba nasil bir dizi izleyen varsa tavsiye eder mi ?
[Resim: 2474.jpg]

Hong Gil Dong bitti. Aglaelsalla Tanidigim bir oyuncunun dizisini izlemek en iyisi diye düsünüyorum her ne kadar Hong Gil Dong'da sevmesemde, bu dizide sevecegime eminim bekle beni Beethoven Virus ben geliyorum. Biggrin Sarhos
Bu diziyi izlemek bir ayricaliktir.Yourock Favori 3 dizim arasina girdi bile...Her bölümünü keyifle izledigim muhtesem bir yapimdi...Ilk basta Jang için izleyeyim diyordum ama 2.bölümden itibaren tam bir maestro yani Kim Myung Min hayrani oldum çiktim. Kralgul Bütün karakterler güzeldi ama maestro bambaskaydi. Kalp O agresif hali durusu bakisi hayat görüsü insanlara yaklasim tarzi ve tabiki konusma stili ile çok farkli ve karizmatik bir karakterdi.Dizi klasik müzik üzerine geçiyor eger birde benim gibi klasik müzigi seven bir insansaniz bu diziyi kesinlikle kaçirmamanizi tavsiye ederim yok ben sevmem diyorsaniz da emin olun dizi için o kadar güzel parçalar seçilmis ki sikilma gibi birsey söz konusu asla olamaz.Diziyi yeni bitirmis olmama ragmen tekrar izlemek istiyorum hakikaten doyamadim umarim 2.sezon'u çekilir. Aglama

Kore-fans ailesine bu diziyi izlemeleri siddetle tavsiye olunur. Begenmezseniz nickimi degistirecegim herseyiyle kefilim bu diziye.Seytanigulme
Simdi havalar da sicakken izlemenin tam vakti bence. Super
Beethoven Virus hep aklimda ve yüregimde olacaksin. AglaelsallaSarhos
Fotograflarlar için nusret arkadasimizin ellerine saglik...

•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|
Çok sevdim diziyi...Smile
Çok begendim. Harika bir dizi... Verdigi keyif çok baska... Du Ru mi'yi çok sevdim. Çok tatli.
Bu diziyi ben de çok sevdim ve bu dizi sayesinde Lee Ji Ah'i tanidim. Üzerine The Legend'i izledim onu da çok begendim ama bu kizin çok az dizisi var ya oyunculugu mükemmel daha baska dizilerde de görmek isterim kendisini çok severim. Opucuk Smile
Bu sene Style diye bir dizi çekecekmis ama sitede göremedim bilginiz var mi bu dizi hakkinda ?
Proud to be an ELF
Evet Du Ri Mi( Lee Ji Ah) çok seker bir kiz.Opucuk Biraz zaman geçsin legend dizisini bende izleyecegim insallah... Style dizisini bilmiyordum az önce baktim ama birsey bulamadim. Saskin

Yi Deun'u da çok seviyordum. Smile Ilk dizisi olmasina ragmen müthis bir performans sergilemis.

Ayrica çok degisik ve güzel bir kiz.

•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|
Izlemeyenler izleyin...Ben delisi oldum çiktim bu dizinin ama bitti. Dertli
Jang var bikere herseyim birtanem askim..Yine güzel bir rol basarmisti bitanem...Maestro süperdi her hareketiyle süper ya gülmekten öldüm zaten bazi bölümlerde Durumi gicik kiz. Biggrin Sevmedim o kizi askimi aglatti... Biggrin Süperdi ya ne bilim... :muzikgurubu: Ee ne duruyorsunuz izleyin hadi. Biggrin Bana klasik müzigi sevdirdi açikcasi...

Ilk ve son bölümünü izledim. Biggrin Öyle tadi çikmiyor tabi. Smile Diziyi bastan sona izlemeyi düsünüyordum, ISIS askimi aglatti yazmissin, Jang Geun Suk bu dizide de mi imkansiz aska kaliyor, eger öyleyse izlemeyecegim... Smile

Ofkeli Jang geun suk var diye izlemeye basladim bu diziyi ilk bölümlerde maestroyu biraz yadirgasamda 11.bölüme kadar hayrani oldum en son 11.bölümü izledim.Du ri mi çok sinirlerimi bozdu. 11. az önce izledigim için su an sinirden ellerim titriyor yazmakta güçlük çekiyorum.Du ri mi kadar yüzsüz bir kiz görmedim maestronunda ondan hoslanmasi beni kizdan iyice soguttu.Geun Suk'a da yazik yine imkansiz bir aska düstü.Bu arada dizinin müziklerini çok begendim birde maestronun zil sesi harika.Devamini hemen izlemeyi düsünüyorum bakalim neler olacak?

[Resim: 95JXbN.png]

Fotoğrafa Tıkla Gel! Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi