Çok güzel bir dizi bence müzikleri de harika, keske devami olsaydi...
Resimlerde çok güzel eline emegine saglik.
Beethoven Virus / 베토벤 바이러스 (2008)
|
Çok güzel bir dizi bence müzikleri de harika, keske devami olsaydi...
Ben uzun zamandir bu diziyi izlememekte direniyordum ama sonunda izleyecegim galiba nasil bir dizi izleyen varsa tavsiye eder mi ?
Hong Gil Dong bitti.
![]() ![]() ![]()
Bu diziyi izlemek bir ayricaliktir.
![]() ![]() ![]() ![]() Kore-fans ailesine bu diziyi izlemeleri siddetle tavsiye olunur. Begenmezseniz nickimi degistirecegim herseyiyle kefilim bu diziye. ![]() Simdi havalar da sicakken izlemenin tam vakti bence. ![]() Beethoven Virus hep aklimda ve yüregimde olacaksin. ![]() ![]() Fotograflarlar için nusret arkadasimizin ellerine saglik... •●I'm Sorry I Love You Fan Club●• *..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|
24-06-2009, Saat: 21:55
Çok sevdim diziyi...
![]() Çok begendim. Harika bir dizi... Verdigi keyif çok baska... Du Ru mi'yi çok sevdim. Çok tatli.
Bu diziyi ben de çok sevdim ve bu dizi sayesinde Lee Ji Ah'i tanidim. Üzerine The Legend'i izledim onu da çok begendim ama bu kizin çok az dizisi var ya oyunculugu mükemmel daha baska dizilerde de görmek isterim kendisini çok severim.
![]() ![]() Bu sene Style diye bir dizi çekecekmis ama sitede göremedim bilginiz var mi bu dizi hakkinda ?
Proud to be an ELF
Evet Du Ri Mi( Lee Ji Ah) çok seker bir kiz.
![]() ![]() Yi Deun'u da çok seviyordum. ![]() Ayrica çok degisik ve güzel bir kiz. •●I'm Sorry I Love You Fan Club●• *..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|
Izlemeyenler izleyin...Ben delisi oldum çiktim bu dizinin ama bitti.
![]() Jang var bikere herseyim birtanem askim..Yine güzel bir rol basarmisti bitanem...Maestro süperdi her hareketiyle süper ya gülmekten öldüm zaten bazi bölümlerde Durumi gicik kiz. ![]() ![]() ![]()
Ilk ve son bölümünü izledim.
![]() ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|