Filmin konusu güzelmis.
Sürükleyici bir filme benziyor. Konu için tesekkürler.
|
Beautiful / 아름답다 (2008)
|
|
Filmin konusu güzelmis.
Bu filmin yönetmeni Kim Ku Dokko diya hatirliyorum. Geçen gün izledim ve pek begenmedim. Gerçi baska bir yere de yazmistim. Bence hastalikli bir mantik var filmde. Özelikle sonu yuh dedirtecek cinstendi. Yani açiklamak çok zor. Çünkü filmi anlatmak lazim bunu anlatabilmek için ve izlerken söyle dedim. "Disarida karsilastigimiz erkekleri birak ama hastanede bizi kontrol eden doktorda mi ayni seyi düsünür. Yani mantik bu mudur, böylemi isler beyinleri..." diye sormaktan kendimi alamadim. Sonuçta filmi yöneten de bir erkek ve sanirim kendi mantik isleyislerini daha iyi bilir... Insani ister istemez böyle bir sonuca yöneltiyor.
Tesekkürler... Konusu çok üzücü mü diyeyim, ürpertici mi diyeyim karar veremedim.
Bence de çok abartiliydi. Begenmedim.
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
(15-11-2008, Saat: 22:37)prencess yazdı: Bu filmin yönetmeni Kim Ku Dokko diya hatirliyorum. Geçen gün izledim ve pek begenmedim. Gerçi baska bir yere de yazmistim. Bence hastalikli bir mantik var filmde. Özelikle sonu yuh dedirtecek cinstendi. Yani açiklamak çok zor. Çünkü filmi anlatmak lazim bunu anlatabilmek için ve izlerken söyle dedim. "Disarida karsilastigimiz erkekleri birak ama hastanede bizi kontrol eden doktorda mi ayni seyi düsünür. Yani mantik bu mudur, böylemi isler beyinleri..." diye sormaktan kendimi alamadim. Sonuçta filmi yöneten de bir erkek ve sanirim kendi mantik isleyislerini daha iyi bilir... Insani ister istemez böyle bir sonuca yöneltiyor. Bu yoruma çok katildim. Her izledigim filmi tavsiye ederim de bunu etmem. Igrenç bir film. Sonu çok saçma, acaib ve abartili. Irkildim filmi izlerken... Just Feel Better
Tanitim için sagol...
Tanitim için sagol. Ama kizlar yorumlariniza baktim korktum yani. Gerçekten abartilmis mi o kadar? En iyisi izlemeyeyim ben bunu korkarim sonra.
(15-03-2009, Saat: 23:57)abc1234 yazdı: Tanitim için sagol. Ama kizlar yorumlariniza baktim korktum yani. Gerçekten abartilmis mi o kadar? En iyisi izlemeyeyim ben bunu korkarim sonra. Film korku filmi degil ki ama tavsiye etmem. Izleme... Just Feel Better
(16-03-2009, Saat: 8:43)goong-shin yazdı:(15-03-2009, Saat: 23:57)abc1234 yazdı: Tanitim için sagol. Ama kizlar yorumlariniza baktim korktum yani. Gerçekten abartilmis mi o kadar? En iyisi izlemeyeyim ben bunu korkarim sonra. Korku filmi degil. Ama anladigim kadariyla bazi seyleri asiri abartili bir sekilde ve tüm gerçekligiyle aktarmislar. Bu sebeple izlemeyecegim. |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|