Beast grubunun tüm röportajlarını bu başlık altında paylaşabilirsiniz.

Konuyu Oyla:
BEAST Interviews / BEAST Röportajları
|
12-06-2011, Saat: 15:22
(Son Düzenleme: 12-06-2011, Saat: 16:33, Düzenleyen: butterfly7.)
Epop Dergisi Sayi 293 BEAST Röportaji [07.01.2011] Malezya
Q. Sana göre müzik ne anlama geliyor? Dong Woon: Müzik bir dil, kültür, her seyi basarmak gibidir. Kikwang: Müzik, hava, su ve yemek gibidir. Onsuz yasayamam. Yo Seob: Müzik, kalbindeki her seyi paylasmak gibidir. Du Jun: Müzik, kalbimizdeki en büyük rahatliktir. Hyun Saeng: Müzik bitirmek için ömür gereken bir sey. Jun Hyung: Müzik olmadan olamaz. Q.Bu güne kadar vermis oldugun en iyi karar nedir? Du Jun: Bir sportman olduktan sonra sarkici olmak. Jun Hyung: Kesinlikle BEAST üyesi olma! Dong Woon: Bir sarkici olmaya karar vermem. Kikwang: Solo faaliyetimden sonra BEAST adi altinda çikis yapmam. Yo Seob: Ortaokulda arkadaslarim birlikte egitim konserinde sarki söylemek. Bundan sonra yavas yavas sarkiciliga ilgi duymam. Hyun Seung: Dansa asik olmam. Q. Her üyenin kötü yönleri hakkinda bilgi verir misiniz? Dong Woon: Her zaman komik bir seyler oluyor, Du Jun hyung gülme sirasinda çevresindeki insanlara vurmayi seviyor, bu gerçekten acitiyor! Yo Seob: Dong Woon'un sakallarinin anormal bir hizla büyüdügünü hissediyorum, gerçekten korkutucu! Kikwang: Hiçbir üye aslinda kötü degil. Ama ben Hyun Saeng'e tavuk yemeyi birakmasini söylüyorum. O gerçekten bana göre bir obur! Hyun Seung: Her üyenin kötü yönünün iyi nokta oldugunu düsünüyorum. Biz birbirimizi çok fazla önemsemiyoruz. Jun Hyung: Kötü yönler hakkinda konusmak yerine, ben programimizin gerçekten dolu oldugunu söyleyecegim, bu yüzden herkesin sagligi hakkinda endiseleniyorum. Du Jun: Haha.. Yo Seob'un kötü yönü.. Bazen o çok sahtekar. Q. Ne tür müzikal stilleri denemek istersiniz? Du Jun: Ben rap sarki söylemek istiyorum!! Jun Hyung:Ben Hip-Hop'a meydan okumak istiyorum!! Hyun Seung: Aslinda ben R&B türünde istiyorum. Kikwang: Rock!! Özellikle de Modern Rock ruha çok dokunur. Yo Seob: Ben Heavy Metal ve Hard Rock denemek istiyorum. Dong Woon: Ben R&B'nin kötü olmadigini düsünüyorum. Röportaj Facebooktaki "KPOP TR" fan sayfasindan Nisa Ayyildiz'in çevirisidir.Çevirdigi için çok tesekkürler. ![]()
12-06-2011, Saat: 16:35
'Her üyenin kötü yönleri hakkinda bilgi verir misiniz?' sorusuna verilen cevaplar, en begendigim cevaplar oldu.
![]() ![]()
12-06-2011, Saat: 17:07
Rica ederim.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
12-06-2011, Saat: 19:15
B2ST ile Röportaj Son Söhret, Basari ve Japonya [31.03.2011]
O 6 adamdan olusan erkek idol gruba gelince, BEAST adi, onlarin zor is ahlakini ve kararliliklarini göstermek, sahnede en iyi performanslarini sergilemek için mükemmel bir isim. Onlarin güçlü ve abartili performanslarini, herkes izliyor ve 'So beast' diyor. BEAST üyesi Du Jun gülümsedi ve söyle dedi: '' Biz çikis yapali uzun zaman olmadi, gösterilmeyen birçok sey var. Biz Japonya halkina daha iyi bir performans ve sahne sovu göstermek için çok çalisacagiz.'' Q. Mart ayinda Japonya'da resmi baslangiç oldu. Su anda bu konu hakkinda nasil hissediyorsun? Du Jun: Bu bizim yabanci bir ülkede ilk çikisimiz, biz az çok bunaldik ama fanlar bize sicak ilgi gösterdigi için minnettariz. Biz beklentilere cevap vermek için elimizden geleni yapacagiz. Yo Seob: Kore'de daha dün çikis yapmis gibi hissediyorum ama çikis yapali 1 yili çoktan geçti. Söyleyebilecegim tek sey her seyin 'rüya gibi geliyor' olmasidir. Ben zoru sadece Japonya aktivitelerinde degil ayrica Kore'deki promosyon ve aktitelerde de denemek istiyorum. Zor olacagini biliyorum ama çok çalismaktan baska yapabilecek bir sey yok. Jun Hyung: Japonlar bize bu kadar ilgi göstermeseydi zor olur ama minnetle bir sürü insan bize ilgi gösterdi ve ben bunun için minnettarim. Bizim Korece promosyanlar gibi, Japon promosyanlar içinde ayni miktarda çaba sarfedecegiz. Kikwang: Ben zaten Japonya halki tarafindan sevilen bir grup oldugumuz için minnettarim. Herkesin beklentilerini karsilamak için daha fazla çalisacagiz. Q. Geçen yil Kasim ayinda piyasaya sürülen albümle günlük listelerde 6. siraya gelmeniz hakkinda düsüncelerinizi paylasin. Yo seob:Ben ilk olarak, bizim fan kahvesinde bir hayranin 'BEAST Oricon listelerinde 6. sirada' yazisini gördügümde ilk basta inanamadim. Gerçektende 6. sirada oldugumuzu gördügümde gerçekten sok oldum. Diger üyelerde sasirdi ve mutlu olduk. Q. Sizin debütünüzden önce geçen yil Kasim ayinda Japonya'da bir showcase düzenlendi. Sizi bu kadar insanin izleyecegi hakkinda bir fikriniz var miydi? Du Jun: Bizim hiçbir fikrimiz yoktu. O gün, insanlardan gelen çigliklari dinlerken bizde garip bir duygu vardi. Biz henüz Japonya'da resmi bir çikis yapmamistik ve Japonca resmi bir albümümüz yoktu, ama neden? .. Ben minnettar oldugumu söylemek istiyorum. Dong Woon: Ben baska insanlardan Japonya'da birçok hayranimiz oldugunu duydum. Fakat ben aslinda bizim yönümüzde acele eden fanlari görünce gözlerim yasardi. Ve bu benim daha fazla güvenle performans sergileyebilmem için mativasyon oldu. Q. Özelligi ne oldugu belirli bir üye var mi? Bize stil ve popülerlik arasinda bir neden söyle. Dong Woon: Çekici bir ses ve yakisikli bir yüz? Yo Seob: Benim minik bedenim. (gülüyor) Ben kisayim ve benim yüzüm küçük ve ben insanlar arasinda sevimli oldugumu düsünüyorum. Du Jun: Benim mertlik/erkeklik olmaz miydi? Jun Hyung: Emin degilim. Kikwang: Ben gülümsememin güzel oldugunu duyuyorum. Q. Olacagini umut ettigin bir sey var mi? Dong Woon: Ben bir sarki yazmak ve BEAST albümüne koymak istiyorum. Du Jun: Ben BEAST'in daha da gelisecegini umuyorum. Biz grup olrak büyüdügümüzde ayni zamanda da birey olarak olgunlasmis oluyoruz. Yo Seob: Ben herkesin bu yil saglikli olmasini diliyorum. Ben hayatimda tüm hastaliklari geçirdim bu yüzden 2011'i saglikli bir vücut ile geçirmek istiyorum. Herkes sagligina dikkat etsin. Jun Hyung: Siradan olabilir ama ben gelismek istiyorum. Sadece müzikal anlamda degil her yönde kendimi gelistirmeyi diliyorum. Kikwang: Kendime verdigim sözde durmak istiyorum. Ben her zaman kendime verdigim sözleri tutamadim çünkü çogu kes motivasyonumu kaybettim. En azindan bu yil kendime verdigim sözde durmak istiyorum. Nisa Ayyildiz çevirisidir. ![]() ![]()
14-06-2011, Saat: 13:22
Çok sagolun ya röporjlarini bulmak gerçekten çok zor
18-06-2011, Saat: 14:26
Alıntı:Q. Her üyenin kötü yönleri hakkinda bilgi verir misiniz? Yerlerdeyim ![]() ...
♥ TVXQ5 |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi