Baris için çok üzüldük çok erken aramizdan ayrildi. :img-cray: Dualarimiz her zaman onunla. Konu için tesekkürler.
|
Barış Akarsu'ya Koreli Kan Kardeşi
|
|
Baris için çok üzüldük çok erken aramizdan ayrildi. :img-cray: Dualarimiz her zaman onunla. Konu için tesekkürler.
Tüm degerli sanatçilar gibi ansizin aramizdan ayrildi. Baris Akarsu kisa zamanda Türk halkin kalbini kazanan ender sanatçilardandi. Söhretin simartmadigi sadece isiyle gündem de olan Baris Akarsu Karadeniz'in hirçin dalgasi erken gittin. Onun unutulmadigini görmek güzel.
Baris Akarsu deyince sular bile durur benim için. Ben onu çok seviyordum ne kadar aglamistim öldügünde. Bilgi için sagol.
Baris her zaman tek ve öyle kalacak... O ölmüs olsa bile onu asla unutmayacagim.
01-05-2010, Saat: 18:12
Baris Akarsu kisiligiyle ayri bir yere sahipti gerçekten.Ben de Baris Manço ve Cem Karaca'nin yerine koymustum onu.Zeytinli rock festivalinde dinleme firsatim olmustu.Örnek bir sarkici-oyuncuydu ve o sirada bir tek onun dizisini izliyorduk. Dua etmis ve aglamistik,inanmak istememistim uzun süre, hâlâ içim aciyor.Ne çok insanin gönlünde oldugunu sonradan anladik. Amasra'yi onunla sevmistim.
![]() Bilgilendirme için tesekkürler.
Scholar Who Walks The Night
Joseon Shooter_ Two Weeks_ Arang&Magistrate Hero_ İljimae_ TimeB.Dog&Wolf_ My Girl_ King&Clown Lee Jun Ki Seninle aynı gökyüzü altında yaşamak daima onur verici 20'li yaşlarından gurur duyduk 30'lardan da gurur duyuyoruz İyi ki varsın.
01-05-2010, Saat: 18:15
Tesekkürler.Bilmiyordum.Ögrenince sevindim.
Bilgi için tesekkürler. Çok aglamistim öldügünde...
Bigeast____ ~ Cassiopeia
We won't let go! TVXQ/JYJ
Ay ne güzel acaba benimde Koreli bir kankardesim olacak mi? Öldükten sonra
mezarima ugrayacak olan... ? BLOCKB IS MY LIFE ?
![]() Kore_Güzeli black pearl ♥
31-05-2010, Saat: 18:50
Herseyden önce genç ve önü açik biriydi onu herkes çok sevdi mekani cennet olsun. Bilgi için saol güzel bir paylasimdi.
Baris Akarsu'yun ölümüne çok üzülmüstük Tüm Türkiye olarak. Onun bu sekilde unutulamamis olmasi ve adina birseyler yapiliyor olmasi çok güzel.Mekani cennet olsun.
Tesekkürler hem sevindirici hem de yürek burkucu bir haberdi. Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|