yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ballad of Seo Dong / 서동요 (2005)
Bugün reklam arasinda ben de gördüm, çok sevindim demek söylenti degilmis,üstelik 49 days'de oynayan yakisikli Han Kang da var bu daha güzelHappy0064
SONG IL GOOK FAN CLUB

Ayyy Lee Bo Young oynuyorsa 5 göz olup diziyi izlemek düser bana... Abaza
Like rain on a Monday morning, like pain that just keeps on going on...
Yine Silla zamani, yine en sevdigim dönem ve o zamanin kostümleri, tarihi, hayati, kültürü ve okudugum kadariyla gerçeklere son derece bagli kalinarak yazilmis, günümüzde ders kitaplarinda okutuluyor ve okul zamanina denk gelen kisimlari olursa yine izleyemeyecegim bir dizi. :'( Off... :'( Umarim bu sefer izleyebilirim... Televizyondan canli canli...

(17-04-2012, Saat: 22:50)Maria yazdı: Yine Silla zamani, yine en sevdigim dönem ve o zamanin kostümleri, tarihi, hayati, kültürü ve okudugum kadariyla gerçeklere son derece bagli kalinarak yazilmis, günümüzde ders kitaplarinda okutuluyor ve okul zamanina denk gelen kisimlari olursa yine izleyemeyecegim bir dizi. :'( Off... :'( Umarim bu sefer izleyebilirim... Televizyondan canli canli...

Evet, söylediklerine aynen katiiyorum.Smile Bende,Silla dönemi ve kostümlerine bayiliyorum.Biggrin
[Resim: avatar133233.gif]

Ben gülüşüne öldüm.
O gülüşüme güldü.
Farklıydık işte...
Merakla bekliyorum. Onay
Hadi hayirlisi, ben de izleyecegim. Onay
Arkadaşlar ben bu diziyi izlemek istiyorum evet TRT 1'de yayınlanıyor biliyorum ama daha hızlı bir biçimde izlemek istiyorum kore dizileri yayınlayan siteler ( ezgidizi, asyadizi v.b.)'de videobb var ve premium istiyor acaba ne yapabileceğimi bilen var mı?
harika bir aşk hikayesi süper bir dizi Smile
muhtasem bir dizi harika trt1-e tesekkurler.cok ozel tarihi diziler seciyor. devamini bekliyorum.
SoomaFatma Saranghe
süper bir dizi SmileSmile ve sonunda seo dong tahta çıktı şimdi sırada prenses ile evlenmesi var hadi hayırlısı Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi