Bende çogu oyuncuyu taniyorum ama Jo Hyun Jae ve Koo Hye Sun`unda bu dizide olmasi daha da ilgimi çekti. Hye Sun burda ne rolde bilen varsa açiklayabilir mi?
It`s hard to tell the world we live is reality or dream...
|
Ballad of Seo Dong / 서동요 (2005)
|
|
Bende çogu oyuncuyu taniyorum ama Jo Hyun Jae ve Koo Hye Sun`unda bu dizide olmasi daha da ilgimi çekti. Hye Sun burda ne rolde bilen varsa açiklayabilir mi?
It`s hard to tell the world we live is reality or dream...
Harika bir diziye benziyor ya acaba bunun çevirisi yok mu ? Ben bulamadim.
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Ben çok sevdim bu diziyi. Hem Muhtesem Kraliçe'nin geçtigi zamanlarda geçiyor.
Bu diziyi bende begendim, çevirisi de yapiliyor sanirim bir sitede gördüm tabii yanlis degilse.
Tesekkürler tanitim için.
Tarihi dizileri çok severim bununda güzel oldugunu tahmin ediyorum. Tesekkürler.
![]() Bu resmi çözmek için biraz ugrastim sonunda buldum.... Simdi resimde oyuncularin aralarinda 3 tip renkte ok isareti var kirmizi, mavi ve siyah. Kirmizi okta okun ucu sevilen kisi diger yani da seven kisi. Mesela sol en üst kösede kral yanindaki kizi seviyor. Çift yönlu ok ise birbirlerini seviyor. Mavi ok ise dostluk var yani birbirinin dostu... Siyak ok daha dogrusu ok degil de çizgi diyelim onlar da çocuklari. Mesela yine sol en üst kösedeki resimlerde ortadan çikan çizgi alt alta bir oyuncuya geliyor bu demek oluyor ki okun sonundaki kisi o iki kisinin çocugu. Hadi bakalim resme bakarak dizinin yorumu açikça belli oluyor... |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|