yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baek Seung-do (백승도)
(04-02-2009, Saat: 21:10)böcüük yazdı: Hehe çocuk benden 1 yaş küçük ama çok şeker Biggrin

Benden de 1 yaş küçük. :d Bende Özgünün imzasında gördüm. Çok şeker geldi bana.
Benden 1 yaş büyük eniştemiz. Biggrin Abaza
Benden de bir yaş büyük. Ben de imzada gördüm. Çok seker olduğunu görünce bakıyım dedim.
Gerçekten de yakışıklı. Özgü oppan eniştemiz sayılır. Abaza
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.

Çok şeker. Biggrin Konu için teşekkürler. Biggrin
BiggrinBiggrinKorea-Fans AilemBiggrinBiggrin
Oo... vallahi bir baktım, herkes sarkıyor. Şimdi anladım Sita'yı Esra'yı Leyla'yı Tugçe'yı ve saymakla bitmeyecek kişinin oppasına sarktığımda nasıl acı çektiklerini. Biggrin
(10-10-2009, Saat: 23:21)özgü yazdı: Oo... vallahi bir baktım, herkes sarkıyor. Simdi anladım Sita'yı Esra'yı Leyla'yı Tugçe'yı ve saymakla bitmeyecek kisinin oppasına sarktığımda nasıl acı çektiklerini. Biggrin

Yalan Biggrin Sen benim oppama hiç asılmadın. Biggrin(Min Ho'yu saymıyorum. O ortak alan. :P Biggrin)

Bu arada Seung Do çok tatlı ya. Hemde yaşıtız. Biggrin Kalp
(10-10-2009, Saat: 23:32)esra_123 yazdı:
(10-10-2009, Saat: 23:21)özgü yazdı: Oo... vallahi bir baktım, herkes sarkıyor. Simdi anladım Sita'yı Esra'yı Leyla'yı Tuğçe'yı ve saymakla bitmeyecek kisinin oppasına sarktığım da nasıl acı çektiklerini. Biggrin

Yalan Biggrin Sen benim oppama hiç asılmadın. Biggrin(Min Ho'yu saymıyorum. O ortak alan. :P Biggrin)
Bu arada Seung Do çok tatlı ya. Hemde yaşıtız. Biggrin Kalp

Esra uzatma yapamıyorum ama sinirleniyorum, haberin olsun . Koyayım mı avatara bir Ain ha, koyayım mi ya Nakatsu ha koyayım mı? Bak bana kirli çamaşırlarını döktürtme. Biggrin
Tuğçe bu kız kim? İnanmIyorum! Durtuk Ofkeli Ofkeli Ya olamaz. Bu kızı bulmamız gerekiyor. Ya benden güzelse uff... Ofkeli Ofkeli
(11-10-2009, Saat: 14:59)özgü yazdı: Tuğçe bu kız kim inanmIyorum Durtuk Ofkeli Ofkeli ya olamaz bu kızı bulmamız gerekiyor ya benden güzelse uff Ofkeli Ofkeli

Vallahi kız kim bilmiyorum. Ama araşrıtırır buluruz. Biggrin
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
(11-10-2009, Saat: 15:03)jang-geum yazdı:
(11-10-2009, Saat: 14:59)özgü yazdı: Tuğçe bu kız kim? İnanmIyorum! Durtuk Ofkeli Ofkeli Ya olamaz. Bu kızı bulmamız gerekiyor. Ya benden güzelse uff... Ofkeli Ofkeli

Vallahi kız kim bilmiyorum ama araştırır buluruz. Biggrin

Amam bak oppam öpmüyor, kız öpüyor. Uff su kızı bir bulayım anti fan club açmazsam. Uff ya.. Durtuk Ofkeli

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi