Konuyu Oyla:
Baek Seung-do (백승도)
|
Benden 1 yaş büyük eniştemiz.
![]() ![]()
Benden de bir yaş büyük. Ben de imzada gördüm. Çok seker olduğunu görünce bakıyım dedim.
Gerçekten de yakışıklı. Özgü oppan eniştemiz sayılır. ![]()
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Çok şeker.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Oo... vallahi bir baktım, herkes sarkıyor. Şimdi anladım Sita'yı Esra'yı Leyla'yı Tugçe'yı ve saymakla bitmeyecek kişinin oppasına sarktığımda nasıl acı çektiklerini.
![]() (10-10-2009, Saat: 23:21)özgü yazdı: Oo... vallahi bir baktım, herkes sarkıyor. Simdi anladım Sita'yı Esra'yı Leyla'yı Tugçe'yı ve saymakla bitmeyecek kisinin oppasına sarktığımda nasıl acı çektiklerini. Yalan ![]() ![]() ![]() Bu arada Seung Do çok tatlı ya. Hemde yaşıtız. ![]() ![]() (10-10-2009, Saat: 23:32)esra_123 yazdı:(10-10-2009, Saat: 23:21)özgü yazdı: Oo... vallahi bir baktım, herkes sarkıyor. Simdi anladım Sita'yı Esra'yı Leyla'yı Tuğçe'yı ve saymakla bitmeyecek kisinin oppasına sarktığım da nasıl acı çektiklerini. Esra uzatma yapamıyorum ama sinirleniyorum, haberin olsun . Koyayım mı avatara bir Ain ha, koyayım mi ya Nakatsu ha koyayım mı? Bak bana kirli çamaşırlarını döktürtme. ![]()
Tuğçe bu kız kim? İnanmIyorum!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (11-10-2009, Saat: 14:59)özgü yazdı: Tuğçe bu kız kim inanmIyorum Vallahi kız kim bilmiyorum. Ama araşrıtırır buluruz. ![]() MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor
wiseacre_daisy <3 (11-10-2009, Saat: 15:03)jang-geum yazdı:(11-10-2009, Saat: 14:59)özgü yazdı: Tuğçe bu kız kim? İnanmIyorum! Amam bak oppam öpmüyor, kız öpüyor. Uff su kızı bir bulayım anti fan club açmazsam. Uff ya.. ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi