yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baek Sang-Seung / 백상승
Baek Sang-Seung

[Resim: nv4a5k.jpg]

Baek Sang-Seung, 12 Aralık 1935’te Güney Kore’nin Gyeongju eyaletinde doğdu. Seoul Ulusal Üniversitesi'nde kamu idaresi bölümünü okudu ve mezun oldu. Lozancic Millet Partisinden 2002 yılında yapılan seçimlerde Gyeongju eyaletinin başkanlığına aday oldu ve seçimin sonucunda Gyeongju eyaletinin başkanı oldu. Önce küçük islerde uğraştı daha sonra Lozancic Millet Partisinden Seoul Belediyesi başkanlığına adaylığını koyarak, Seoul Belediye başkanı oldu.

Çeviri: joo yoon

English

Baek Sang Seung (b. December 12, 1935 in Gyeongju) is the mayor of Gyeongju, South Korea. He was elected to the post in 2002. He is a member of the Grand National Party. He studied public administration at the undergraduate level at Korea University, and attended graduate school in the same field at Seoul National University. Prior to attaining his present position, he held various positions in the Seoul municipal government.
Tesekkürler canim eline saglik. Smile Bir politikaciyi daha tanimis olduk. Smile
Tanitim için tesekkürler. Smile Emegine saglik, çeviri güzel olmus. Biggrin
Joo Ji Hoon Fan Club
Yoon Eun Hye Fan Club
(21-03-2009, Saat: 18:34)duygus yazdı: Tanitim için tesekkürler. Smile Emegine saglik, çeviri güzel olmus. Biggrin

Tesekkür ederim. Smile
Tanitim için tesekkürler. Biggrin

┫Kötülükler kara bir çamur gibi bulaşmışsa paçalarına dikkat et insan oğlu; sonun yakın demektir.┣

Tanitim için tesekkürler. Onay Emeginize saglik. Alkis

Paylasim için tesekkürler. Onay

난 아주 행복 해요! ㅎㅎ ^^
♥ HyuNur ♥
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
© %1oo Kσяeαη ®

Tabitim için tesekkür ederiz. Smile
Konu için tesekkürler.Smile
So I'm never gonna dance again
The way I danced with you
Never without your love

Tanitim için tesekkürler.
-Rüyada ölürsen gerçek hayatta uyanırsın.
+Peki ya gerçek hayatta ölürsek?
-Ölürsün salak, bu yüzden gerçek hayat diyoruz.
...
+Amy, bir gezegen yutmuşsun!
-Hamileyim.
+Kocamansın!
-Evet, hamileyim.
+Şuraya bak, dünyalar çarpışıyor!
-Doktor, hamileyim.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi