yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baek Kyung (Yeo Ho Min 여호민)
ebru_yeom yazdı:tesekkürler canim Biggrin bende onu maskeli çok seviyorum ya kübram seninlede zevklerimiz ayni nerdeyse Biggrin Biggrin
Bunu biraz geç farkettin cnm hatta geç kaldin Begüm le ikiz olduktan sonra hehe...ama 3üz de olabiliriz belki:fighting29::dil:Ama nerdeyse kismini yine de yabana atmamak lazim:fighting29:
:gozkirpma:rica ederim arkadaslar:img-angel_not: elimden geldigince resimleri atmaya çalisicamHappy0064
[Resim: dsc0808328821629cy7.jpg]
[Resim: 303fl7bk7.jpg]
[Resim: 471ci5dx3.jpg]

Sadakatine lafim yok..
[Resim: 009004195lic5.jpg]
resimler için çok tesekkürler .. denizler imparatoru resimlerim astilar kendileri gidiyorlar BiggrinBiggrin
yepyeni bir resim. bir de boydan bakin onaBiggrinBiggrin
[Resim: dsc0814428872729tk6.jpg]
ya yazik ya üstündeki kiyafetleri nasil tasiyor ki Biggrin Biggrin Biggrin
ebru_yeom yazdı:ya yazik ya üstündeki kiyafetleri nasil tasiyor ki Biggrin Biggrin Biggrin

ben de ayni seyi düsünüyordum ebru nasil tasiyorlar o kiyafetleri diyeBiggrin o zaman sen song il guk u hiç görme:dil:
AtHEnA yazdı:ben de ayni seyi düsünüyordum ebru nasil tasiyorlar o kiyafetleri diyeBiggrin o zaman sen song il guk u hiç görme:dil:

hehe adamlar dizi çekmek için nasilda zorlaniyorlar resmen iskence bu Biggrin birde o kiyafetlerle yazin dizi çekseler iyice yanarlar Biggrin bu arada yaz degil dimi Biggrin Biggrin Biggrin
[Resim: 1171297147b9e9b0e6bfb0bdt9.jpg]
[Resim: b8f9c6f3c7cfbfc0c0ccsc0.jpg]
ilk resimde ikiside çok tatli çikmislar Smile ellerine saglik Smile
jumongtada birlikte ayni taraftamilar ??
ebru_yeom yazdı:
AtHEnA yazdı:ben de ayni seyi düsünüyordum ebru nasil tasiyorlar o kiyafetleri diyeBiggrin o zaman sen song il guk u hiç görme:dil:

hehe adamlar dizi çekmek için nasilda zorlaniyorlar resmen iskence bu Biggrin birde o kiyafetlerle yazin dizi çekseler iyice yanarlar Biggrin bu arada yaz degil dimi Biggrin Biggrin Biggrin

yok canim sanmamBiggrin yoksa dizi yerine fenalik geçirdiklerine dair haberler alirdik:dil:BiggrinBiggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi