yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bae Soo Bin Fan Club / Bae Soo Bin Sevenler Kulübü
(09-04-2013, Saat: 18:06)wiseacre_daisy yazdı: Omo... Omo... Omo... Sakal ne kadar yakışmış yaa. Abaza
sooma canım benim senin hatrına uzaktan takip ediyorum, çok asılmamaya çalışıyorum ama bu son fotoğraflar... Sarhos Cümlelerimi bile tamamlayamıyorum. Biggrin Ben gidip bir bardak su içeyim en iyisi. hysterical

Sonuna kadar katılıyorum... .081.
Sakal da çok yakışmış. :Abaza:
Oppa saranghae. .501. Bu aralar seni çok ihmal ettim biliyorum ama en kısa sürede döneceğim. .073. Ahh ahh! .0111.

Duymaz olaydım bu haberi. cry Aglama .0119..0119..0119.

(21-05-2013, Saat: 23:00)Min-Hee Chang^^ yazdı: Bae Soo Bin Announces Marriage With Graduate Student 8 Years Younger

Bae Soo Bin Kendisinden 8 Yaş Küçük Bir Yüksek Lisans Öğrencisi ile Evleneceğini Açıkladı

Aktör Bae Soo Bin evleniyor!

Aktörün ajansı 21 Mayıs'ta, "Bae Soo Bin kendisinden sekiz yaş küçük olan hayat arkadaşını buldu ve bu sonbaharda evlenecekler." şeklinde açıklama yaptı. Bae Soo Bin nişanlısı ile ortak bir arkadaşları aracılığıyla ilk kez geçen yıl görüştü ve bu yılın başlarında flört etmeye başladılar.

Ajansı, "İkisinin aileleri 19 Mayıs'ta bir araya geldi ve Ekim ayı içerisinde evlenmelerine karar verdiler." ifadesinde bulundu.

Ajans, nişanlısı hakkında, "İyi huylu ve başarılı bir yüksek lisans öğrencisi. Ayrıca sadık ve çok düşünceli bir insan." dedi.

Bae Soo Bin, "Hiç kimseyi hayal kırıklığına uğratmayacağımıza eminiz. Bir aktör ve aile babası olarak, kendimi en iyi şekilde göstermek için elimden geleni yapacağım." diye ekledi.

Ajans, düğün detayları ile ilgili olarak, "Detaylar henüz kesinleşmedi. Daha sonra bir basın açıklaması yapacağız." şeklinde konuştu.

Min-Hee Chang^^

Actor Bae Soo Bin is getting married!

On May 21, his agency stated, “Bae Soo Bin found his life partner who is eight years younger and will get married this fall.” Bae Soo Bin first met his fiancee last year through an acquaintance and they started dating at the beginning of this year.

“Their two families met on May 19 and decided to get married within October,” his agency revealed.

The agency gave its input regarding the fiancee, “She’s a good-natured and accomplished graduate student. She seems to be faithful and very considerate as well as good-natured.”

Bae Soo Bin adds, “We’ll make sure to not let down everyone’s interest. As an actor and as a family man, I’ll do my best to show a better self.”

Regarding wedding details, the agency revealed, “The details aren’t finalized yet. We’ll send out a press release later on.”

21.05.2013 - Soompi

[Resim: baesoobin.png]
Habere çok sevindim. Bae Soo Bin çok sevdiğim başarılı bir aktördür. İnşallah mutlu olur. Teşekkürler.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
:aaaa:
Aay bana bir şeyler oluyor. Başım dönüyor, tansiyonum mu düştü ne? Kalp krizi mi geçiriyorum yoksa? .0127.
.0127..0127. Gitmee...

Sevdiğim aktörlere benden önce evlenmeyi yasaklıyorum. .0107.
Aay bana bir şeyler oluyor. Başım dönüyor, tansiyonum mu düştü ne? Kalp krizi mi geçiriyorum yoksa? .0104. .0106. .0108. .0128.
Bir de bana sor abla. cry Yıkıldım resmen. Oppam evleniyor bundan daha kötü ne olabilir. Aglama ??? cry cry Bir süredir yoktum ve öğrenmez olaydım bu haberi! Duygularımı anlatamıyorum.. Çok kötü oldum. cry Ama o mutlu olduktan sonra ben de gülümsemeliyim. Doğru olan bu. Oppa mutlu ol..078.

Enişte bunu ablama nasıl yaparsın? Aglama Testere
(Allah mesut etsin Zuhaha )
Ne zamandır fotoğraf yükleyemedim. Sad Oppa sen evlensen de seni hep seveceğim...

26 Days ekibinden fotoğraflar:

[Resim: 26yearsreunion1zps55b62.jpg]

[Resim: 26yearsreunion2zps044bb.jpg]

[Resim: 26yearsreunion3zpsade11z.jpg]

[Resim: 26yearsreunion4zpsca153.jpg]

[Resim: bsbdonga3zpsf324718d.jpg]

[Resim: bsbdonga4zps4449325c.jpg]

[Resim: 16apr2013parkjungahhanc.jpg]

[Resim: bsbdonga1zpsfe7e3ac4.jpg]

[Resim: bsbdonga2zps93f896ba.jpg]

[Resim: mydaily7zps93f3ba73.jpg]

[Resim: 20aprbsbhwangmanikzps89.jpg]