yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bad Love / 못된 사랑 ( 2007)
Müzikleri güzel fakat 1. bölümde baslangicinda ve labirent parkta dolasirlarken çalan parçalar dizinin müzikleri arasinda yok, bulamadim.
Yardimci olabilecek biri varsa tesekkür ederim .

Paylasim için tesekkürler .
Arkadaslar öneririm bu dizii çok güzel bir sey ilk bölümü çok hüzünlü ama olsun deger . Smile Bravo çok hos dizi .

Senin ne olduğun hiç önemli değil.
Benim gözlerimin sana baktığı kadarsın.
Ve ben;
O gözleri senden çektiğim an "hoş bir anı" olarak kalırsın.
Ya varya sonunun mutlu bitecegine dair duyumlar aldim çok sevindim bu duruma tabiii..
Ama hala senaristleerin oyununa gelip mutlu derken çok aci bir sonla bitmesinden korkuyorum off...
(06-05-2009, Saat: 18:45)prencess yazdı: Ya varya sonunun mutlu bitecegine dair duyumlar aldim çok sevindim bu duruma tabiii..
Ama hala senaristleerin oyununa gelip mutlu derken çok aci bir sonla bitmesinden korkuyorum off...

Prencess endiselerin yersiz sadece bunu diyebilirim .Koyu bir KWON SANG WOO hayrani olarak . Onay
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Arkadaslar bu dizi çok güzel izledikçe güzel hem de öneririm hem de çook . !!XD

Ve ben;
Çok tesekkürler bilgi için burda görüp izlemeye basladim diziyi.. Ilk bölümde hizina ikinci bölümde siddetine inanamadim ama dizi zaten üçüncü bölümde basliyor ,hatta dörtte.. Ama asla sikilmiyorsunuz hiç bir sey uzatilmamis konu da çok zekice..Süper . Biggrin
Tanitim için tesekürler hemen izleyecegim.
(06-05-2009, Saat: 18:48)ben-goz yazdı:
(06-05-2009, Saat: 18:45)prencess yazdı: Ya varya sonunun mutlu bitecegine dair duyumlar aldim çok sevindim bu duruma tabiii..

Prencess endiselerin yersiz sadece bunu diyebilirim .Koyu bir KWON SANG WOO hayrani olarak . Onay

Evet sonunu izledim ama yine de tatmin edici degildi..
Bu kadar atraksiyon yasayip her bölümü yüregim agzimda izledikten sonra çok sessiz sakin bir son oldu.
Hatta gariptir sanki buruk bir sekilde bitti dizi...
Çok ilginçtii yani bütün o acilardan, heycanlardan sonra bir durgunlukla bitti film..
Kisacasi kesmedi beni bu final alacagi olsun yönetmenlerin ya...
Evet bu konuda haklisiniz gercekten o kadar sade bir final görmem hayatimda . Smile Ayrilirsalar yine fikri aklimdan cikmiyor valla evlenselerdi barii . Smile

Ve ben;
Buldum sonunda dizimi oh be . Smile Niye fan klübü yok Bad Love'un . Aglaelsalla Çok güzel bir dizi fani olmali bence her seyiyle hafizama kazindi , sahnelerin her biri dizi sayesinde bir cehaletime de son verdim . Biggrin Dünyaca ünlü rock grubunu tanidim Queen ve Freddy Mercur'yi tanidim ve Yong Ki'cigin söyledigi parçasina bayildim . "I want to break free" dogrusu Yong Ki'cik de çok güzel söylemis bittim dogrusu ordaki hareketlerine . Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi