02-05-2010, Saat: 12:13
Sabirsizlikla bekliyorum haydin hizli

Bad Guy / 나쁜남자 / Kötü Adam 2010 [TAMAMLANDI]
|
02-05-2010, Saat: 12:13
Sabirsizlikla bekliyorum haydin hizli
![]()
Yayinlanma tarihini tekrar Mayis'a almislar. Çarsamba ve Persembe günü Kore saatiyle 21:55de yayinlanacakmis.
Vikipedi ![]() Bu da sitesindeki Nabbeun Namja'nin tanitimi. Bu sefer kesin herhalde. ![]()
10-05-2010, Saat: 3:12
(03-04-2010, Saat: 15:58)Ho Min yazdı: Iyi seyirler Damlacim. Ah canim ya zaten zayifti geriye ne kaldi o zaman? ![]() Merakla bekliyorum kolay gelsin size. Oyuncularida süper Kim Nam Gil, Han Ga Il ve Coffee Prince teki aslen yari Japon olan çocuk (severdim keratayi o dizide ![]()
26-05-2010, Saat: 23:20
Dizimiz bugün basladi arkadaslar, Ingilizce altyazilari dört gözle bekliyoruz ki biz de Hilal ile çevirmeye baslayabilelim. :atkilinc:
Hakkınızı helal edin. ~
08-06-2010, Saat: 1:19
Sabirsizlikla bekliyorum Hilal hersey için tesekkürler
![]() Sunshine sanada tesekkürler ![]()
SO Jİ SUB <3
Yaza denk geldigi için bende izleyecegim bu diziyi. Kararliyim bu sefer.
![]() Kolay gelsin çevirilerinizde. ![]() When you feel you've lost it all When you don't know who's your friend or foe You wonder why you're so alone Worry ends when faith begins.
Kötü Adam / Bad Guy 1. Bölüm Türkçe Altyazisi ilk mesaja eklenmistir. Iyi seyirler.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
11-06-2010, Saat: 23:09
Iste bekledigimiz dizimizin ilk bölüm altyazisi geldi.
![]()
Hakkınızı helal edin. ~
11-06-2010, Saat: 23:15
Hehe ilk yorum benden o zaman
![]() Inglizce izlemistim ama simdi türkçesini izlemek daha iyi olucak! ![]() Çeviri için çok tesekürler...!! ![]() Bu arda bu diziyi izlesem mi izlemesem mi diye düsüneneler en azindan dizinin ilk 5 dakikasini bile izleseler kararlarini aninda verecektir..!! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|