yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bad Guy / 나쁜남자 / Kötü Adam 2010 [TAMAMLANDI]
Iste bizi bekleyen güzel bir dizi ve lezzetli bir çeviri simdiden kolay gelsin
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Çok tesekkürler simdiden.
(03-04-2010, Saat: 15:58)Ho Min yazdı: Valla bu dizinin yayinlanmasini haftalardir dört gözle bekliyorum. KNG kilo vermis. Zaten zayifti iyice zayifladi canim ya. Opucuk Bir de askere gidecek. Of of onu tanimadan önce gitseydi ne güzel olurdu. Aglama Aglaelsalla

Ya Hilal, Bidam'i tanimasam herhalde sevgilin askere gidecek sanacagim :img-hysterical: ha önce ha sonra ne farkeder ki adam her sekilde uzakta Biggrin Çeviride size kolayliklar. Sinavlarim bitsin sitemizin çevirdigi dizileri izleyecegim insallah Abaza
Kizlar sahane isler planliyorsunuz yine,kolay gelsin:atkilinc:
Kim nam-gil olur da, Tugba'm ve Hilal'im çevirir de ben izlemem mi Biggrin Simdiden ellerinize saglik Opucuk
Vaay harika bir seçim Smile Çeviriler de güzel olacka. Çok sevimdim Smile Diziyi de çevirilerinizi de merakla bekliyorum Opucuk
Yaza geliyorsa tamamdir bende izlerim artikBiggrin Kolay gelsinOnay
Güzel bir diziye benziyor,tabi basrollerde Kim Nam Gil var Biggrin Insallah izleyebilirim Smile
Tanitim için çok tesekkürler Onay

The darkest nights produce the brightest stars.
-Always keep the faith.
TVXQ/JYJ

Bir an önce baslasa ya
SS501
F.T.ISLAND
BİGBANG
JYJ
Eminim süper bir dizi olacak.Kötü adam rolleri Nam Gil'le çok yakisiyor ayri bir hava katiyor ona.Biggrin 20 bölüm bize az gelicek ama olsun ne kadar çok görürsek o kadar iyi bizim için.Biggrin Çeviri yapan arkadaslara simdiden kolay gelsin ve tesekkürler. Smile
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi