yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baby & Me / 아기와 나 (2008)
Çok güzel bir konusu varmis.
Izlemem lazim.
Tanitim için tesekkürler.
TesekkürlerSmile
birileri yardimci olabilir mi nasil izleyebilirim?? yazdim baby and me izle die ama bulamadimmm.. Sad

Baslarda Jang Geun Suk için izlemek istemistim ama gerçekten keyifli bir filimdi benim çok hosuma gitmisti..Özellikle havaalaninda JGS filmde de denildigi gibi çok havaliydi^^

Bu arada btlkc adli arkadasim hala izleyemediysen eger 'bebek ve ben' diye ararsan çikan sitelerin birinde bulabilirsin..Ben öyle bulmustum;)
♥♥ SS501 ♥♥
[Resim: ss501yarsma.png]
♥ ƤƛƦƘ ʝƲƝƓ MƖƝ♥

♥C.N.BLUE♥
çok güzel bir film OnayOpucuk
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
(27-02-2011, Saat: 6:14)kumru_ik yazdı: Baslarda Jang Geun Suk için izlemek istemistim ama gerçekten keyifli bir filimdi benim çok hosuma gitmisti..Özellikle havaalaninda JGS filmde de denildigi gibi çok havaliydi^^

Bu arada btlkc adli arkadasim hala izleyemediysen eger 'bebek ve ben' diye ararsan çikan sitelerin birinde bulabilirsin..Ben öyle bulmustum;)

tesekkür ederim cnm .. Smile

çok güzelll yaaBiggrin
çok eglenceli ve sonlari da duygusal. jgs bu filmde çok genç. ve bebek çok çok çok tatli<3
sonunda ben de izledim tesekkürler.. =) oppaaammm .. çok tatlisinn..

Film harikaydi yaa.! Jang Geun Suk her zamanki gibi harika bir oyunculuk sergilemis. Smile Herkese siddetle tavsiye ediyorum. Kesinlikle izleyin. Paylasim için tesekkürler. Smile Alkis

난 아주 행복 해요! ㅎㅎ ^^
♥ HyuNur ♥
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
© %1oo Kσяeαη ®

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi