yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
B1A4 Interviews
[Resim: 69235118.jpg]

[Resim: 74768364.jpg]

ÇEVIRI: deokman...

B1A4 Röportaj

[Resim: 19316531.jpg]

Shining Smile(Parlak Gülümseme) , CNU

1)Ne tür bir kisiligin var?
Ben herkesi kendime baglayabilmek için her seyi yapabilecek, yogun çaba gösterecek bir kisiyim. Sahnedeyken herkesin benim samimiyetimi görmelerine izin verdigimi umut ediyorum.

2)Sarkici olmadan önce nasil biriydin?
Sarkici olmadan önce, farkli asamalardaki arkadaslarimla birlikte performans sergiliyorduk. Ne tür sahne olursa olsun, herkes için sahnede durmaya ve performans göstermeye hazirim.

3)Sizin sarkici olmanizda en etkin sarki hangisidir?
Usher’in “U Got It Bad’’ sarkisi.Bu sarkiyi ilk dinledigimden beri Usher ile büyüdüm.Onun performansini izledikten sonra sarkici olmaya karar verdim.

4)Bir kisiye çok saygi duyuyor musunuz?
Usher. Sarki söylemek ve dans açisindan çok yetenekli bir sanatçi. Onun sahnedeki varligi ve hayranlariyla olan etkilesimi sasirtici! Keske ben de onun gibi sahnede eglendirebilsem ve hayranlarimla iletisim tadini alabilsem.

5)Sizin en çekici yeriniz nereniz?
Gülümsemek. Birçok hayranim gülümserken iyi göründügümü söylüyor. Öte yandan , genis omuzlarimin ve pürüzsüz bacaklarimin da etkileyici oldugunu düsünüyorum! (Kahkaha) Bu spor egitimimden ve gençligimden beri iyi görünmem Taekwando’dan kaynaklaniyor olabilir.

6)Seni en çok sinirlerndiren sey nedir?
Benim gözlerim kontakt lens yüzünden kuru oldugunu hissediyorum bu yüzden gözlerimi daha sik kirpistiririm.

7)Sizin için hangi reklam uygun?
Benim için gönüllü olan bir CF varsa , gerçekten minnettar hissederim. Eger ilgilendigim bir CF olursa o Coffee(Kahve) CF olmalidir. Çünkü ben kahve içmeyi seviyorum, kahve güzelligime yardimci olur(Kahkaha)

8)Size göre en uygun renginiz nedir?
Favori rengim yok olmasina ragmen , ne zaman kiyafet almak için alisverise gitsem ; genellikle siyah renkli kiyafetleri almayi tercih ediyorum. Bu yüzden, benim dolabim çogunlukla siyah baskin olarak kiyafetlerle doludur. Sonuç olarak bu rengin bana uygun oldugunu düsünüyorum.

9)Ideal (kiz) tipin nedir?
Annelik duygusu olan, beni anlayabilen biri. Akilli ve mantikli bir kiz.

10)Karsilastiginiz üzüntülü ve mutlu seyler nelerdir?
Üzgün bir anim yok , fakat en mutlu anim; sarkici olma hayalimi yerine getidigim ilk sahne performansimdi. Sahnede olmaktan duydugum sevinci kelimelerle ifade etmek mümkün degil.

11)Son zamanlarda ilginç buldugun yada seni mutlu eden sey nedir?
Gözlemledigime göre B1A4 performansinda dayanamamasinda problem buldum. Daha sonra gelistirmek için pratik yaptik.

12)Çantanda her zaman tasiman gereken seyler neler?
Tablet PC, MP3, kulaklik , contact lens.

13)Eger bir sarkici olmasaydin, su anda ne yapiyor oludun?
Bilmiyorum! Ben çocuklugumdan beri bir sarkici olmayi hayal ettim, bu yüzden diger meslekleri hiç düsünmedim. Fakat, Taekwando alaninda egitildigim için muhtemelen Takwando yolunda ilerliyor olurdum. Diger taraftan , samgyupsal yemegi seviyorum, bu yüzden barbecue restuaranti bile açabilirdim.

14)Diger üyelerin sizdeki ilk izlenimi nedir?
Ilk maknae Gongchan’i gördügümde biraz bos bos baktigini düsündüm ama onunla yasamaya basladiktan sonra , onun aslinda basit , sevimli ve canli bir kisi oldugunu düsündüm.

15)En esprili ve sik üye hangisi?
Moda anlayisi bakimindan herkes hemen hemen ayni. Her üyenin kiyafeti kisiliklerini yansitiyor. En esprili üye Baro , bir komedyen bile olabilir! (kahkaha)

16)Grupta en çok hangi üyeye cross-dressing(karsi cinsin kiyafetini giyen kisi) uygun?
Gongchan olabilir. Onun gerçekten büyük gözleri ve keskin burnu var, o kiz kiyafetleri içinde güzel görünecektir. (kahkaha)

17)Popülerlik, görünüm ve yetenek açisindan B1A4 olarak nerede oldugunuzu düsünüyorsunuz?
Bunu gruba söylemek utanç verici, herhangi bir sirala yok çünkü herkes çok çalisiyor, ve iyiler ,herkes bir ilki gerçeklestiriyor.

18)Birçok artist arasinda isbiriligi olmus. Eger bir sansiniz olsaydi kiminle isbirligi yapmak istediniz?
Baro ile bir isbirligim olsaydi gerçekten ilginç olurdu. Diger üyelerle de isbirligi yapmak istiyorum fakat, rapçi oldugum için Baro ile birlikte rap yapsaydim gerçekten ilginç olurdu.

19)Sahneye çikana kadar, sizin için unutulmaz olan sey nedir?
Baro birkaç gün önce çekimler sirasinda, ilk oyunculuk gösterisini sergileyecegi zaman, disi lideri kucakladi. O ne yapacagini bilmedigi için, bu durum gerçekten ilginç oldu. Onun kisiligi gerçekten çok utangaç, eger ben de bir filmde oynasaydim, muhtemelen ben daha iyisini yapardim.( Yazar: CNU~sen menejerine bir daha ki seferde sana ayricalik göstermesini ima ettin mi?)

20)Eger ‘Secret Garden’da oldugu gibi biri ile yer degistirseydin kim olmak isterdin?
B1A4’ün diger üyeleri gibi olmak isterdim, çünkü onlar farkli yasiyor. Ben onlarin daha önceden bastan sona kadar nasil çok çalistigini merak ediyorum ve kendim denemek istiyorum.

21) Eger Taiwanli fanlarinizla tanisma firsatiniz olsaydi, onlarla birlikte ne yapardiniz?
Taiwanlilarla daha fazla konusmak, herkesin sesini sinlemek ve bizim hikayelerimizi herksele paylasmak isterdim.

22)Taiwanli hayranlariniza ne söylemek istesiniz?
Bizi desteklediginiz için tesekkür ederim, B1A4 en iyi idol grup olmak için çok fazla çalisacak.
[Resim: 89610807.jpg]

Strong Leader(Güçlü Lider), Jinyoung

Kalbimde bir seyi yerlestirmek için çok çalisan ve hedeflerime ulasmak için her seyi yapabilecek bir kisiyim.

Ben gençligimden beri her zaman sanatçi olmayi hayal ediyordum. Bu nedenle ilk önce sanat okuluna katildim. Su söylenebilir ki ben her zaman hayallerim için çok çalistim.

Kim Bumsoo’nun “Once Upon A Day”sarkisi

Lee Seungchul Sunbae(Kendisinden yasça büyük olanlara söylenir.). Bir kereseninde onun konserine gittim ve onun tutkulu performansini izlerken çok etkilendim.

Bu benim güçlü kalbim ve atik kisiligim olabilir.

Cildim biraz kuru.

Handphones(Cep telefonu olmali). Çünkü ben 3C oynamayi seviyorum, bu yüzden bu alanla ilgileniyorum.

Kirmizi.Gençligimden beri kirmizi benim sansli rengim, bundan dolayi kirmiziyi seviyorum. Daima inaniyorum ki bana en uygun renk bu.

Sadece gözü ben olan ve kisiligi bana uygun olan biri.

Kayittan sonra ilk kez kendimizi izledigimizde; bir artist olarak sahne yolculugunu düsünmek.

Son zamanlarda, ünlü pop sarkicilarinin videolari ile ilgileniyorum , bu yüzden onarlin performanslarini izlemek için Internette surf yapmaliyim.0000000

Laptop, mikrofon ve kayit cihazi.

Ben her zaman makinelerle oynamayi severdim, bu yüzden eger bir sarkici olmasaydim, büyük olasilikla bir mühendis olurdum.

CNU erkeksi takilar takiyor ve çok sessiz. Baro uçari bir kisi olarak görünüyor. Sandeul masum görünüyor. Gongchan’daki ilk izlenimim çok sert görünmesiydi ve onun kisiligi gerçekten farkli, o aslinda bir çok aegyodan biridir. (kahkaha)

En esprili üye Baro, ve en sik üye için… Bilmiyorum, bü yüzden pas geçiyorum!(kahkaha)

16)Grupta en çok hangi üyeye cross-dressing(karsi cinsin kiyafetini giyen kisi) uygun?
Gongchan. O kesinlikle kiz kiyafetleri içinde hos görüncektir.

17)Popülerlik, görünüm ve yetenek açisindan B1A4 olarak nerede oldugunuzu düsünüyorsunuz?
Üçüncü sirada olmaliyim?

18)Birçok artist arasinda isbiriligi olmus. Eger bir sansiniz olsaydi kiminle isbirligi yapmak istediniz?
Ben, ünlü müzik üreticileriyle isbirligi yapmayi dilerdim, Baro ve ben müzigi degistirerek farkli bir tarzda müzik olusturabilirdik.

Ilk sahne çekimleri sirasinda, Maknae Gongchan düstü. Bizim gibi çaylaklar için bu gerçekten ciddiydi – Sanirim o buna çok sinirlendi (kahkaha.) Biraz üzücü olmasina ragmen, ilk kaydi henüz bitirdik.

20)Eger ‘Secret Garden’da oldugu gibi biri ile yer degistirseydin kim olmak isterdin?
Ben Black Eyed Peas’dan ‘’WILL I AM’’ olmak isterdim çünkü o en çok ilgi duydugum bir müzisyen.

21) Eger Taiwanli fanlarinizla tanisma firsatiniz olsaydi, onlarla birlikte ne yapardiniz?
Keske bir fan toplantisi yapsak ve oyunlar oynasak, fanlarla birlikte yemek yesek.

Biz B1A4 olarak çok çalismaya devam edecegiz ve herkes bizi desteklemeye devam etsin lütfen! (kahkaha.)

[Resim: 97195437.jpg]

Sunshine Boy( Neseli Çocuk), Sandeul

Basit ve tutkulu bir insanim

Benim sahneye çikmadan önceki (pre-debut) resimlerim internette dolasiyor. Herkes daha önceden nasil göründügümü görmüs ama bu güzel anilari beslemekten pisman degilim ki!

G.O.D'nin Road sarkisi

Kim Yeonwoo Sunbae. O sahnede oldukça yakisikli görünüyor.

Saf kisiligim.

Yüksek dereceli gözlük kullanmak gözlerimin küçülmesine neden oldu.

Fried chicken CF(Kizarmis Tavuk CF). Çünkü ben kizarmis tavuk yemeyi seviyorum! Eger bir kizarmis tavuk için bir CF filmi çekilecekse, ben istedigim kadar yiyebilirim.

Mavi rengi. Mavi daima, tipki benim canli kisiligim gibi insanlara parlak ve canli bir his verir.

Elinden gelen her seyi yapabilecek bir kiz.

Babanm rahatsizlandiginda bir operasyon geçirmisti, bu beni üzen bir andi.En mutlu anim; B1A4’ün bir üyesi olarak sahne almak ve B1A4’ün ilk albümünü aldigim zamandi.

Kilo vermek!

Meyve suyu(Armut suyu)

Ben hala okul çaginda oldugum için, vokal egitimim olacakti.

Jinyoung hyung(abi) centilmen ve kibar bir insan. Baro ilginç bir arkadas. CNU abi güveninize layik biri. Gongchan’i ilk gördügümde, sik bir maknae olacagini düsündüm ama birçok aegyodan biri olarak basladi.

En esprili üye Baro iken, en sik üye Jinyoung hyung ve CNU hyung digreleri gibi iyi giyiniyor.

Maknae Gongchan.

Üçüncü suradayim.

Su an henüz kimse ile isbirligi yapma düsüncem yok. Herkesin B1A4’ü tanimasina izin vermek en önemlisi.

Sahneye çikmadan önce, biraz tombul oldugum için , kilo vermem gertekiyordu. Her hafta kilomu kontrol ettim. Kilomu kontrol etmeden önceki günlerde, çok çalistim, daha fazla sinav çektim ve gece boyunca tek basima egzersiz bile yaptim! (kahkaha.)

Gongchan. Çünkü bence o gruptaki en yakisikli kisi, bu yüzden ben yakisikli birinin haytinin nasil oldugunu ögrenmek isterdim.

Hepinizi seviyorum! Eger sizi görmek için bir sansim olsaydi giderdm. ~Beni bekleyin!

Seoul’ü 63 ünlü sehir olarak tutun. (Yazar: Sandeul’un ‘’We Got Married’in sadik bir hayrani oldugu belli.)

[Resim: 31103145.jpg]

Hiphop boy(Hiphop Çocuk), Baro

Ben yeni ve ilginç seyleri seven hayat dolu bir kisiyim.

Ünlü olmadan önce hiphop ve müzik dinleyen normal bir gençtim.

Baro: Bütün müzikler iyi ama Lil Wayne'nin Got Money sarkisinin bende derin bir etkisi vardir.

Lil Wayne olurdu. Küçük yapili olmasina ragmen, tamamen saglam ve güçlü bir rep sergiliyor.Bu ondan ögrenmek istedigim seydir.

Ön iki disimi yuvarlak gözlerim ve neseli kisiligim.

Su anda sapkami takmadim bu yüzden kendimi daha az güvende hissediyorum.

Sapkalar hakkinda bir CF! Ben sik sik sapka takiyorum bu yüzden kolayca sapka takmayi canlandirabilirim.

Benim ten rengim oldukça koyu , bundan dolayi dünyevi renkler(toprak rengi, kahverengi tonlari) giymem. Genellikle kiyafet almak için alisveris yaptigimda siyah renkler satin alirim.

Beni iyi anlayabilen bir kiz.

Beni en çok üzen sey büyükannemim vefat etmesi olmustu. En mutlu dakikam; ilk kaydin bitmesi ve duygularla dolu kalbim ile bekleme salonuna dönmemle, herkesin siki çalismasina ve harcadiklari gayrete degdigini hissetmemle olacakti.

Lil Wayne’nin biografisini okuyorum ve videolarini izliyorum.

Contact lens, laptop.

Uzun zamandan beri futbol oynuyorum, eger bir sarkici olmasaydim, bir futbol oyuncusu olabilirdim.(kahkaha)

Herkes hos ve kisilikleri iyidi ama Maknae Gongchan gerçekten biraz farkliydi.Ilk basta, herkes onu tam olarak tanimdan önce sik biri oalrak canlardi, aegyo olarak basladi, o hepimiz için iyi biri.(kahkaha)

En esprili üye Sandeul iken en sik üye Jinyoung hyung ve CNU hyung olmali.

Gongchan ve Jinyoung hyung, yüz sekli bakimindan hos görünüyor. (gülüyor)

Ben dördüncü siradayim(Editör:Herkse mütevazi görünüyor…)

Sandeul olmalidir. Arkadas oldugumuz için (ayni yasta) , birlikte iyi is yapacagimizi hissediyorum.

Ilk sahne performansi kayitimizdan ve odamiza dönmeden önce, B1A4’ün Twitter’da dünya çapinda üçüncü oldugunu ögrendim. Sonuçlari ilk gördügümüzde bu gerçekten çok anlamliydi. Biz bu konuda gerçekten mutluyuz ve gerçekten bize destek olan herkese mütesekkiriz.

Kore’nin uluslararsi ünlü futbolcusu Park Jisung olmak isterdim. Genis bir çim sahada kosmak ve top oynamanin nasil bir duygu oldugunu tecrübe edinmek isterdim.

Birlikte alisveris yapardik!

Taiwan hayranlari, herkese merhaba!(kahkaha). Biz yeni çaylak grubuz ama herkes bizi destekliyor, çok minnettariz. Önceden Taiwan’a gelmedik ama inaniyorum ki gelecekte gelecegiz bu yüzden lütfen bizi bekleyin. Umarim herkes bizim röportajimizda iyi vakit geçiriyordur. Resmi bulusmaya kadar, lütfen B1A4’ü desteklemeye devam edin. Tesekkür ederim ve hepinizi seviyorum.

[Resim: 71388220.jpg]

Charismatic Maknae(Karizmatik Maknae) , Gongchan

Gongchan: Ben herhangi bir sey karsininda meydan okuyabilecek bir kisiyim.

Gongchan: Ünlü olmadan önce spor yapmayi seven aktif bir gençtim.

Gongchan: G.O.D.'nin ''To My Mother'' sarkisi. Çocukken bu sarkiyi sik sik dinlerdim, ve sarki sözlerinin içerigi çok dokunakli.

Gongchan: 葉正. Onu sahnede tekrardan görünce duygulandim.

Gongchan: Ben erkekligimle birlikte Maknae’yim ve eagyo. Ama biraz zaman kaybettim; ve benim en güzel noktalarim gözlerim , bilge görünümüm ve ekmek gibi popom(kahkaha).

Gongchan: Eger bir yere kalabak bir grupla gidersem, karin agrimdan dolayi gergin hissederim.

Gongchan: Kahve. Ben her zaman kahve CF filmi için ne yaptigimi hayal ederim.

Beyaz. Çünkü benim ten rengim bira koyu, beyaz renkli gömlek giymek beni biraz daha parlak gösteriyor.

Abilerimin bahsettigi kiz tiplerinin hepsi! (Yazar: Maknae’nin bir çok kriterde ideal tipi var!)

Ara sira ölümle ilgili seyler düsündügümde üzgün oluyorum. B1A4 albümünün ilk kopyasini aldigim zaman en mutlu animdi.

Kisisel yeteneklerimi gelistirmek!

Sekerler! Görünüse göre hala çocugum… (kahkaha)

Giris sinavlarim için çok çalisiyor olurdum!

Jinyoung hyung(abi) güvenilir bir baba, ShinWoo hyung iyiliksever bir anne. Sandeul bir arkadas gibi, Baro hyung herkesi güldüren bir hyung.

Baro en komik üyedir, moda anlayisi konusunda herkes hemen hemen ayni.

Kendim, kiz kiyafeti giyinmede deneyim yasadim…

Ikinci. Çünkü eger birinci deseydim, bu çok sikici olacakti.

Sandeul hyung ile bir ballad sarkisi yapmak istiyorum.

Geçen yil 13 Agustos’ta pratik yaptiktan sonra, eve gidip ilginç bir gösteriyi izlemek için mizmizlandim. Yatakhaneye geri döndüm ve kapiyi açtigimda, bir yigin kizarmis tavuk, pizza, kek ve hediyeler gördüm. Sasirdigim için agladim. Benim dogum günüm 14 Agustos’ta oldugu için, hyungs(abilerim) benim için önceden bir dogum günü partisi hazirlamis. Çok sevdigim abilerime tekradan tesekkür etmek çin bir sans istiyorum. (kahkaha.)

20)Eger ‘Secter Garden’daki biri ile yer degistirseydin, kim olmak isterdin?
Bir söz yazari olmak istiyorum. Kendim yazdigim sarki sözleri sayesinde baskalari ile iletisim kurmak isterdim.

Ben herkesle büyük bir konser organize etmek ve eglenmek istiyorum.

Biz henüz çaylak olmamiza ragmen, ne kadar çok sevgi ve destek aldik. Çok mütesekkiriz. Biz kesinlikle gelecekte daha çok çalisacagiz!

[Resim: 22866738.jpg]
JinyoungBilmişütfen mutlu olun.
Baro: Bugün hava çok güzel.
Sandeul: Ben gerçekten seninle bulusmak istiyorum.
Gongchan: Hergün dolu dolu yasayin.
Shinwoo: Taiwanli hayranlarla tanismak istiyorum.
[Resim: 95462432.jpg]
Kaynak
Sandeul iyiki varsin 2. Oppam sensin cik cik seni kimselere veremem seni paylasamam ben asla
Super Junior bir idoldür ve herzaman aşktır. Her zaman etkiliyecidir. Ben bir E.L.F'im ve onların kimseyi üzmesini istemiyorum herkezin Super Junior grubunu sevmesini istiyorum ''Özellikle'' YESUNG onuda lüfen sevin. Ben ona deliler gibi aşığım. Lütfen onları sevin ve bir E.L.F olun. [/size][/color][color=#0000CD]
Röportajlari paylastigin için tesekkür ederim. Eger yeni röportajlar varsa lütfen paylasirmisiniz?
~~~~Serife ablacigim paylasim için çok çok tesekkür ederim.~~~~
Rica ederim tatlim. Baska röportaj bulursam çeviririm^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi