yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
B.A.P Interviews / B.A.P Röportajları
B.A.P Interviews / B.A.P Röportajları

[Resim: 986762y2z65xa8lk.gif]

B.A.P Röportajlarını bu konuda paylaşıyoruz arkadaşlar. Onay

[Resim: 986762y2z65xa8lk.gif]

B.A.P: allkpop'takiler! Merhaba! Biz B.A.P'yiz! Evet efendim!

SORU: B.A.P'nin güçlü imajı oldukça heyecan vericiydi. Fanları en çok neyin çektiğini düşünüyorsunuz?

DAEHYUN: Diğer gruplardan farklı bir imaj sergilediğimiz için olduğunu düşünüyorum. Bence insanlar bizim bu yönümüzü sevdi.

SORU: Güçlü imajın yanında, başka imajlar da denemek ister misiniz?

YOUNGJAE: Her türlü konsepti deneyebileceğimize inanıyorum. Benim denemek istediğim konsept.... Nasıl bir konsept denemek istiyorum ki ben?
YOUNGGUK: Eğlenceli bir şeyler.
DAEHYUN: Şimdiye kadar hep güçlü bir konsept yaptığımızdan, bir dahaki sefere eğlenceli ve heyecan verici bir şeyler denemek istiyorum.

SORU: Sarı saç renginizin arkasında herhangi bir özel anlam var mıydı? 'Power' için kimin hangi renk saçı olacağına nasıl karar verdiniz?

HIMCHAN: O değerli saç stilimizle, grubumuzun birliğini gösterdiğimize inanıyorum. Bu sefer de, her üyenin kişiliğini yansıtmaya çalıştık.

SORU: Hangi şarkıya daha çok bağlısınız?

DAEHYUN: 'Warrior'da, paylaşmak istediğimiz bir hikaye olsa da, 'Warrior' sayesinde kendimizi 'Power' için geliştirdik ve daha fazla hikayemizi paylaştık. Bu yüzden kişisel olarak, 'Power'ı daha çok zaman ve kendini vererek ürettiğimizi hissediyorum.

SORU: 'Power' Kore'de iyi bir şekilde gösterildi. Amerika'ya gelme gibi planlarınız var mı?

YOUNGGUK: Amerikan müzik sıralamalarında olsaydık çok büyük bir onur olurdu. Doğru fırsatı yakaladığımızda, Amerika'da da çalışmak isteriz.
YOUNGJAE: Şimdiden heyecanlıyım.

SORU: 'Power'ın koreografisi 'Warrior'dan daha ateşli ve karmaşık. Klip çekimlerinde hiç kaza oldu mu?

JONGUP: 'Warrior'dan beri hep şiddetli dans hareketlerimiz var. Bu sefer de öyle oldu. 'Power'da çok dövüş hareketleri var. Pratik yapmaya ilk başladığımız zamanlarda, yanlışlıkla birbirimize çok vuruyorduk. Bazen inciniyorduk da.
HIMCHAN: İlk kez allkpop'ta açıklayacağımız bir hikaye daha var. Koreografide çok fazla tekme hareketi olduğundan, pantolonlarımızı da yırtmıştık aslında. Müzik videomuzda bile bazı kısımları görebilirsiniz. Bakması çok eğlenceli olacaktır eminim.
YOUNGJAE: Klipte bulduğunuz yerlerin fotoğrafını çekin ve Twitter'dan bize gönderin Biggrin
DAEHYUN: Sizin için onları yükleyeceğiz.

SORU: En çok ve en az şık üyenin kim olduğunu düşünüyorsunuz?

HIMCHAN: Parmağımızla göstererek seçelim. Fiziksel görünüşüyle en çok ilgilenen üye. 1,2,3
(Daehyun, Youngguk ve Himchan Zelo'yu gösterir.)
HIMCHAN: Zelo 3 oy aldı. Şimdi tam tersi. 1,2,3. En az şık olan üye.
(Daehyun,Zelo ve Yongguk Jongup'u gösterir. Youngjae Daehyun'u, Himchan Youngguk'u, Jongup da kamerayı Biggrin)
HIMCHAN: Hepimizin kendi fikirleri var. Jongup en az ilgilenen kişi. Jongup, umarım daha fazla ilgilenmeye başlarsın (modayla).
YOUNGJAE: Aslında geçenlerde Jongup'un giyinmesi yarım saatini aldı.
DAEHYUN: Şimdi yüzüyle ilgilenme zamanı. Yüzle ilgili bir soruydu. Her zaman Jongup'un yaptığı tek şeyin yüzüne tonik ve losyon sürmek olduğunu farkettim. (Çok az şey sürdüğünü söylemek istiyor.)
HIMCHAN: Güzel bir cildi olduğu için bunu yapabilir.
DAEHYUN: Benim daha çok ihtiyacım var.

SORU: Hangi şarkıyı daha çok seviyorsunuz? 'Power' mı 'Warrior' mu?

HIMCHAN: 1,2,3 diye sayıp bağıralım! 1,2,3!
B.A.P: POWER!
JONGUP ve ZELO: Powarrior
YOUNGGUK: We got the pow~arrior! Biggrin
(gülüşürler Biggrin)

SORU: Grupta en çok hangi üyeyi kıskanıyorsunuz?

HIMCHAN: Ben Zelo'dan nefret ediyorum, yani demek istediğim, nefret etmiyorum...
DAEHYUN: Ciddi söylüyor.
HIMCHAN: En çok Zelo'ya gıpta ediyorum. Neydi? Kıskanmak mı? Evet, onu kıskanıyorum. Young Guk'la birlikte grubun en büyüğüyüz. Zelo'nun genç yaşını kıskanıyorum.
DAEHYUN: Jongup'un güzel vücudunu kıskanıyorum.
JONGUP: Ben de Yong Guk Hyung'un derin mağara sesini kıskanıyorum.
HIMCHAN: Neden?
JONGUP: .......
HIMCHAN: Tamam devam edelim. Biggrin
YOUNGJAE: Jongup'un dans yeteneğini kıskanıyorum.
YONGGUK: Ben bütün üyeleri kıskanıyorum.
HIMCHAN: Neden?
YONGGUK: Himchan'ın cana yakınlığını, Daehyun'un yakışıklı yüzünü, Jongup'undans yeteneğini ve vücudunu,Youngjae'nin farklı alanlardaki bilgisini ve Zelo'nun bir çok yeteneğini kıskanıyorum.
ZELO: Ben lider Yongguk Hyung'u kıskanıyorum çünkü zor olan lider pozisyonunda bize çok iyi öncülük ediyor.
YOUNGJAE: Zelo ona saygı duyuyor.

SORU: Uluslararası BABY'lere son sözünüz nedir?

YONGGUK: Tüm dünyada B.A.P'yi seven fanlar olduğunu biliyoruz. Her zaman bizi sevip desteklediğiniz için çok teşekkürler. Her ülkeyi ziyaret etmeye çalışacağız. Teşekkürler. Smile

Alıntıdır.
Okurken çok eğlendim. Yong Guk ben seni her halinle seviyorum.
Biggrin Çok teşekkürler. =)
? BLOCKB IS MY LIFE ?
[Resim: tumblr_olvtfdqgPs1sp9bkwo2_500.gif]
Kore_Güzeli black pearl
B.A.P interview with Trendy Magazine Part 2

B.A.P Hakkında 10 soru

[Resim: tumblrm0yptomgqh1rnkj5h.jpg]

[Resim: tumblrm0yputeafh1rnkj5h.jpg]

Soru 1: Warrior çıkışından bu yana oldukça popüler oldu. Peki üyelerin bu şarkıya olan bakış açıları nasıldır?

Yongguk: Bu bizim ilk single parçamız olmasına rağmen; üyelerimiz bu şarkıya çok fazla şey kattı. Biz toplum hakkında konuşup bir tema seçtik ve bu bizim ana başlık şarkımız gibi tipik bir aşk şarkısı değildi. İnternette yayınlanmasının ardından da çok fazla ilgi ve sevgi gördük. Bu bizi çok şaşırttı ve umuyoruz ki herkes bu single ile bizleri tanıyabilir.

Soru 2: B.A.P grubunun debutu ve üyelerinin tanıtım yöntemi öteki gruplardan biraz farklıydı. İlk önce 'Bang ve Zelo' tanıtıldı. Hiç stres yaşadınız mı? Yayınladığınız şarkı olan ' Never Give Up' nasıl hissettiğiniz hakkında mıydı?

Zelo: Stresli hissetmekten ziyade görevi tamamlayabilmek için sorumluluk duyduğumu söyleyebilirim. Ben B.A.P grubunun maknaesiyim, bir seferinde gerçekten B.A.P temsilcisi de olabilir miyim diye merak etmiştim. Çok sıkı bir eğitim aldım böylece sahnede durduğum zaman grubun omuzlarındaki sorumluluk benim gerginliğimi unutturdu.

Yongguk: 'Never Give Up' bütün B.A.P üyelerinin duygularını kapsamaktadır. Biz bütün hayallerini kovalayan veya bizim gibi genç insanlar için 'Hayallerinizin peşinden gidin ve bunun için çaba harcayın' mesajını dile getirmek istedik. Hayalleriniz için çalışıyorsanız bu şarkıyı dinleyebilir ve neşelenebilirsiniz.

Soru 3: Himchan sen sunum işleri yapıyorsun. Bu ilginç mi? Bu işleri ile ilgili en zor şey nedir? Himchan gençliğinden beri geleneksel müzik öğreniyordun ancak şu an moda grup olan B.A.P üyesisin. Senin için bu iki müzik türü arasında çatışmalar var mı? Yoksa ikisi birbirini tamamlıyor mu?

Himchan: Sunum işleri sırasında çok şey öğrendim. Ve bu sırada şu anki sahne performansım için oldukça işe yarayan çok değerli tecrübeler kazandım. Müzik bölümü olarak belki gençliğimden beri öğrendiğim için olabilir ama bana göre hiç bir müziğin farkı yoktur. Geleneksel müziği öğrenme aşamasında edindiğim sağlam temel şu an bana çok yardımcı oluyor.

Soru 4: Jongup 'dans dahisi' takma adına sahip. Sen bu takma isim hakkında ne düşünüyorsun? Dans etmeyi öğrenirken sana destek veren ve yeteneğine tutunmanı sağlayan şeyler nelerdi?

Jongup: Bu takma isim aslında benim için çok fazla. (gülümsüyor.) Ben sadece dans etmeyi seviyorum. Öğrenme aşamasında sadece benim dans etmeye olan tutkum söz konusuydu. Ancak biz Warrior koreografisi için çalışırken bunun gerçekten büyük bir mücadele olduğunu hissettim. Ne zaman yorgun olsam ve devam etmek için zorlandığımı hissetsem üyeler birbirlerini neşelendirir. Bu benim devam etmeme neden olan şey oldu!

Soru 5: Daehyun'un takma adı Busan'ın Wonbin'i. İyi görüntün sana avantaj sağlıyor mu ya da sıkıntı yaşatıyor mu? En yakışıklı olduğunu ne zaman hissettin?

Daehyun: Haha ~ Şu an gerçekten utandım. Bu sadece hayranlarımın sevgisinden kaynaklı çok iyi bir takma isim. Performans gerçekleştirmeye hazır olduğumda; sahneye çıkmadan hemen önce kendimi en yakışıklı hissediyorum.

Soru 6: Youngjae'nin takma adı 'Beyin'. Üyeler neden böyle bir takma ismi olduğunu açıklayabilir mi? Sen de düşünüyorsun bu konuda Youngjae?

Üyeler: (Hepsi oy birliği ile cevap verirler) Youngjae her türlü ve farklı durumla çok iyi başa çıkar, onun beyni akıllı ve mantıklıdır. Takıma her zaman iyi önerilerde bulunur ve yardımcı olur.

Youngjae: Çok zeki olduğumu düşünmüyorum; sadece problemleri analiz etmeye alışkınım. Belki de insanlar bu yüzden benim çok düzenli biri olduğumu düşünebilirler.

Soru 7: Çıkışından itibaren B.A.P bizlere bir çok alanda çok iyi sonuçlar gösterdi. Peki siz çıkıştan öncesi ve sonrası olarak farklılık hissediyor musunuz? Çıkışın ardından oldukça dokunaklı ya da sizde derin bir etki bırakan bir şey oldu mu?

Himchan: Çıkış sonrasında daha fazla hayran kazandık. Çalışma odalarımızın ya da yayın istasyonlarının dışında bir çok hayranımız bizi bekliyordu. (Diğer üyeler ona katıldıklarını belli ederek başlarını sallıyorlar.)

Yongguk: Bizde derin bir etki bırakan olay olarak gösterimiz sırasında binlerce insanın ve çok sayıda hayranın gelip stadı doldurmasını söyleyebilirim. Biz gerçekten çok duygulandık ve bundan sonrada hayranlarımıza sevgilerinin karşılığını verebilmek için daha çok çalışacağız.

Soru 8: Çıkış sonrasında sizler hayranlarınızla daha fazla iletişime geçmiş oldunuz. Unutamadığınız deneyimleriniz oldu mu?

Daehyun: Bir çok olay var ancak son zamanlarda olan gerçekten ilginç bir durum var. 14 şubatta Jeju'da performansımızı sergilerken hepimizin aynı saç rengine sahip olması, benzer maske şapkaları takıyor olmamız ve benzer kıyafetler giyişimizden ötürü hayranlar havaalanında yanlış üyelere çikolatalar verdiler.

Jongup: Hayranlar hakkında konuşma. Bize de çoğu zaman yanlış yapacağız.

(Jongup'ın yorumu üzerine diğer üyeler ona katıldılar ve gülmeye başladılar. Özellikle onların arkadan görünüşleri bazen hatalara yol açabiliyor.)

Soru 9: Bizim bildiğimize göre B.A.P bir yurtta beraber yaşıyor. Bize yurtta yaşanan bir kaç ilginç öyküyü anlatabilir misiniz?

Birden herkes gülmeye ve Zelo'ya dönüp bakmaya başladılar. Ve Zelo başını önünde eğip gülmeye başladı.

Jongup: Aslında gerçekten yorgun olduğumuzda hepimiz uykuya daldıktan sonra uykumuzda konuşmaya başlıyoruz. Bunu bütün üyeler yapıyordu ama Zelo'nunki gerçekten çok özeldi. O uykusunda çok komik şeyler söylüyor.

Daehyun: Zelo için üzülmemize rağmen bu gerçekten çok komikti! Bazen Zelo'yu rahatsız edip birazcık uyandırıp neler söyleyeceğine bakacağız.

Yongguk: Uykusundaki konuşmasında konu en son 'alışveriş çantaları'na gelmişti. Ancak o uyandığında ne hakkında konuştuğuna dair hiçbir şey hatırlamıyor. Bu yüzden biz de konuyu tam olarak anlayamıyoruz.

Zelo silkindi ve ellerini salladı: "Gerçekten hatırlayamıyorum."

Soru 10: Kore'nin müzik piyasasında oldukça azılı yarışmalar var. Kendinizi bir takım olarak nasıl görüyorsunuz?

Yongguk: Umarız B.A.P müzik trendlerine yön veren bir grup olur. Biz tabi ki çok çalışmaya devam edeceğiz, içine girebileceğimiz farklı tarzlara bakacağız ve herkesin B.A.P'in farklı yönlerini görmesini sağlayacağız. Biz çok çalışacağız!

Çeviri: LeeHeeGi

Kaynak
B.A.P gerçekten farklı! Kalp Teşekkürler.^^

fry1905 ❤ hafsa96 ❤ Kore_Güzeli

Zelo öldürdün beni ya... hysterical B.A.P her zaman sıradışı olmayı başarıyor. Kalp Çeviri için teşekkürler Ezgi'm... Opucuk
INFINITE

SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P

afazi'm ❤

Hallyu Pier w/ B.A.P - Another Story (1)

Soru: Bildiğiniz bir Japonca terim veya Japonca bir cümle söyler misiniz?

Himchan: "Okite kudasai."(Uyan) Ben Japonca ders esnasında genellikle uyuyordum... ㅋ ㅋ Ayrıca, "Aitai." (Seni özledim.)
Zelo: "Hajimemashite douzo yoroshiku" (İlk kez tanıştığımıza memnun oldum. Ben iyi şanslar diliyorum.)
Daehyun: "Oishii." (Lezzetli.)
Jongup: "Peko peko. Onaka ga peko peko." (Aç. Ben açım.)
Youngjae: "Gohan." (Pirinç / Pilav)
Yongguk: "Konbini ikimasho!" (Yerel markete gidiyorum!) Çünkü bizim yatakhanenin yakınında sadece küçük marketler var. ㅋ ㅋ

~ Himchan ~

Soru 1: Nasıl şarkıcı oldun?
Himchan: Ben küçüklükten beri geleneksel Kore müzik eğitimi aldığım için müziği çok seviyordum, ama aynı zamanda bu sektörde çalışmış insanlarla tanışmam sayesinde diğer türlere ilgi duydum, bu kariyer seçimi doğru yolu bulmak için bir başlangıçtı.

Soru 2: Kişisel kusurun?
Himchan: Açık sözlü ve dürüst olmam.

Soru 3: B.A.P bir aile olsaydı senin rolün ne olurdu?
Himchan: (Düşünerek, Japonca) Ah...... nuna? (Huhk, nuna mı?) Ah anne! Ben iyi yemek pişiririm. (Korece) Annem bir şef olduğu için ben jjigae (güveç), kızarmış pilav arasında değişen herhangi temel gıdayı yapabilirim.

~ Jongup ~

Soru 1: Nasıl şarkıcı oldun?
Jongup: Ben orta okulun 1. yılındayken bir hobi olarak dansa başladım ve ben dansı sevdim, bu yüzden rahat bir duygu ile yola çıktım ama bu zaman içinde büyük bir rekabete/yarışa dönüşmeye başladı. Sahnede ayakta durmayı başardığım anda sahnenin cazibesini hissettim ve bu yolu seçtim.

Soru 2: B.A.P bir aile olsaydı senin rolün ne olurdu?
Jongup: Ben 2. küçük oğlu olurdum. Yaş sıralamasına göre gidiyor. ㅋ ㅋ

Soru 3: Diğer üyelerin daha önce ilk kişisel promosyonlara sahip olması hakkında ne düşünüyorsun?
Jongup: Ben hayranlık duydum ve Zelo'nun küçük bir çocuk olmasına rağmen desteklendiğini gördüğümde sevindim.

Çeviri: fry1905

INFINITE

SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P

afazi'm ❤

Emeğine sağlık.
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
Konu için teşekkürler. Smile
Biricik Askerim Hemen Dön! :'(
♥ SE7EN ♥
I'm A Lucky 7